taxelina Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='halgre58']Oj, czytasz chyba zbyt nerwowo ... akurat sie na spacer spieszylam :P Quote
halgre Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 [quote name='deer_1987']akurat sie na spacer spieszylam :P Moja mama zawsze mówiła: "Jak się człowiek spieszy - to się diabeł cieszy" Tylko, że sama się właśnie wciąż spieszyła :evil_lol::evil_lol: Quote
taxelina Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Tak to bywa :P czlowiek zapomina co mowi i sam tak robi :D Quote
jonQuilla Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 cześć :multi::loveu: miłego dnia przyszłam wam życzyć :cool3: Quote
halgre Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 [quote name='deer_1987']Tak to bywa :P czlowiek zapomina co mowi i sam tak robi :D No dokładnie :evil_lol::evil_lol: [quote name='jonQuilla']cześć :multi::loveu: miłego dnia przyszłam wam życzyć :cool3: A dziękuję i wzajemnie ... :multi::multi::multi: Quote
Tepes Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 witamy słonecznie może by tak jakieś fotki?:cool3: Quote
Dariette. Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [SIZE=4] [SIZE=4]witamy i na fotki czekamy! dawno nas nie było, ale nadrabiamy zaległości ;). Quote
halgre Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 [quote name='Anula & Bono']witamy słonecznie może by tak jakieś fotki?:cool3: [quote name='Dariette.'][SIZE=4] [SIZE=4]witamy i na fotki czekamy! dawno nas nie było, ale nadrabiamy zaległości ;). [quote name='deer_1987']co tu tak pusto? Cieszę się bardzo z waszych odwiedzin i jakie fajne obrazki :evil_lol::multi::evil_lol::multi::evil_lol: Nie mam niestety żadnych fotek ... :shake: Ale myślę, że jutro rano pójdziemy z aparatem na spacerek, bo jak do tej pory akurat rano był deszcz, a potem dopiero wyszło słońce ... :multi::multi: Na jutro jednak zapowiadali lepszą pogodę - bezdeszczową :multi::multi: Quote
taxelina Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 no to czekamy na lepsze pogode :D ja nielugo na spacer i spac bo cos padnieta jestem.. Quote
halgre Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 [quote name='deer_1987']no to czekamy na lepsze pogode :D ja nielugo na spacer i spac bo cos padnieta jestem.. Dindek już po spacerku i po kolacji ... a teraz się bawimy taką rybką - piszczałką ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
taxelina Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 u nas byloby za wczesnie przed 20 na ostatni spacer ale w sumie wy potem wczesniej rano chodzicie :P Quote
halgre Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 [quote name='deer_1987']u nas byloby za wczesnie przed 20 na ostatni spacer ale w sumie wy potem wczesniej rano chodzicie :P No, ostatnio między 6:30 a 6:50 - wychodzimy z domu. Do parku mamy jakieś 5. minut - potem to zależy już od czekania na światłach i od Dindka, który lubi przystawać i wszystko po drodze wąchać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
taxelina Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 no to my 21-22 ostatni spacer a rano w tyg to przed 8 a weekendy i po 10 moze byc jak spimy Quote
halgre Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 [quote name='deer_1987']no to my 21-22 ostatni spacer a rano w tyg to przed 8 a weekendy i po 10 moze byc jak spimy Trochę bym się bała o takiej godzinie ... :roll: [quote name='as_kate']zegareczek w tyłeczku :diabloti: Że cio ? :crazyeye: Quote
taxelina Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 U nas w miare spokojnie, czesto tez tz idzie bo milej cala 4 ;) akurat dzis sama bylam.. Quote
as_kate Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='halgre58'] [B][COLOR="DarkRed"]Że cio ? :crazyeye: a że to, że pies o danej godzinie już wie, że bedzie wychodzić, np. moja kiedys równo 21.30 była gotowa do wyjscia, ew. wiesz, rozbieżnosci wynosiły 5 minut :D teraz to już glut się przyzwyczaił i nie wychdozi tak regularnie :D Quote
halgre Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 [quote name='deer_1987']U nas w miare spokojnie, czesto tez tz idzie bo milej cala 4 ;) akurat dzis sama bylam.. U nas niestety nie zawsze spokojnie ... :shake: [quote name='as_kate']a że to, że pies o danej godzinie już wie, że bedzie wychodzić, np. moja kiedys równo 21.30 była gotowa do wyjscia, ew. wiesz, rozbieżnosci wynosiły 5 minut :D teraz to już glut się przyzwyczaił i nie wychdozi tak regularnie :D A taaaak ... piesio wie dobrze kiedy ma iść - przyzwyczajenie ! Quote
Alicja Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 :cool1:ja jak co 2gi tydzien musze Ozzulca o 5 rano wyprowadzić to jest masakra ...pies robi szybkie siq i chce do domu a samo wyjście z domu to katorga ...w czasie kiedy TZ był w domu ...przeszło rok to sie piesa wyprowadzało ok 9 rano ....spał księciunio sobie w łóżeczku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
halgre Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 [quote name='Alicja']:cool1:ja jak co 2gi tydzien musze Ozzulca o 5 rano wyprowadzić to jest masakra ...pies robi szybkie siq i chce do domu a samo wyjście z domu to katorga ...w czasie kiedy TZ był w domu ...przeszło rok to sie piesa wyprowadzało ok 9 rano ....spał księciunio sobie w łóżeczku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I chce do domu ? Dindek jak już wyjdzie to nigdy nie chce wracać :evil_lol::evil_lol: Do parku ciągnie jak nie wiem co, a z powrotem odwrotnie - to ja go muszę ciągnąć :evil_lol::evil_lol: Te nasze psy tak zostawić w parku, to by sie bawiły, biegały - tylko im jakieś żarełko zostawić i tyle :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A wcześnie rano bardzo chętnie i radośnie wychodzi ... :multi::multi::multi: Quote
as_kate Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 No to masz fajnie, bo moja, jak jest za wczesnie, to patrzy: a idź sobie sama o tej porze. :D czasem sama budzi, ale musi mieć potrzebę :D Quote
taxelina Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 as_kate napisał(a):No to masz fajnie, bo moja, jak jest za wczesnie, to patrzy: a idź sobie sama o tej porze. :D czasem sama budzi, ale musi mieć potrzebę :D dokladnie!!! np w niedziele jak tz odsypia noc to psiaki czasami przed 12 sie w ogole nie zwleka, nawet nie spojrza na mnie... tylko spia :cool3::cool3: Quote
Darianna Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Jak miałam tylko jednego rudego to spał do 10 w weekendy i wstawał jakby mi łaskę robił... Odkąd jest drugi to w weekendy góra do 7 rano pociągną.... I biedna pańcia musi iść na spacerejszyn z dzieciakami ;) Quote
Recommended Posts