Jump to content
Dogomania

DiNDEK & jego ferajna i nie tylko ...

Recommended Posts

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deer_1987']akurat sie na spacer spieszylam :P
Moja mama zawsze mówiła: "Jak się człowiek spieszy - to się diabeł cieszy"
Tylko, że sama się właśnie wciąż spieszyła :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='deer_1987']Tak to bywa :P czlowiek zapomina co mowi i sam tak robi :D
No dokładnie :evil_lol::evil_lol:

[quote name='jonQuilla']cześć :multi::loveu:

miłego dnia przyszłam wam życzyć :cool3:

A dziękuję i wzajemnie ... :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Anula & Bono']witamy słonecznie
może by tak jakieś fotki?:cool3:

[quote name='Dariette.']

[SIZE=4]
[SIZE=4]witamy i na fotki czekamy!
dawno nas nie było, ale nadrabiamy zaległości ;).

[quote name='deer_1987']co tu tak pusto?

Cieszę się bardzo z waszych odwiedzin i jakie fajne obrazki :evil_lol::multi::evil_lol::multi::evil_lol:

Nie mam niestety żadnych fotek ... :shake:
Ale myślę, że jutro rano pójdziemy z aparatem na spacerek, bo jak do tej pory akurat rano był deszcz, a potem dopiero wyszło słońce ... :multi::multi:

Na jutro jednak zapowiadali lepszą pogodę - bezdeszczową :multi::multi:

Posted

[quote name='deer_1987']no to czekamy na lepsze pogode :D ja nielugo na spacer i spac bo cos padnieta jestem..

Dindek już po spacerku i po kolacji ... a teraz się bawimy taką rybką - piszczałką ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='deer_1987']u nas byloby za wczesnie przed 20 na ostatni spacer ale w sumie wy potem wczesniej rano chodzicie :P
No, ostatnio między 6:30 a 6:50 - wychodzimy z domu. Do parku mamy jakieś 5. minut - potem to zależy już od czekania na światłach i od Dindka, który lubi przystawać i wszystko po drodze wąchać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='deer_1987']no to my 21-22 ostatni spacer a rano w tyg to przed 8 a weekendy i po 10 moze byc jak spimy
Trochę bym się bała o takiej godzinie ... :roll:

[quote name='as_kate']zegareczek w tyłeczku :diabloti:
Że cio ? :crazyeye:

Posted

[quote name='halgre58']
[B][COLOR="DarkRed"]Że cio ? :crazyeye:

a że to, że pies o danej godzinie już wie, że bedzie wychodzić, np. moja kiedys równo 21.30 była gotowa do wyjscia, ew. wiesz, rozbieżnosci wynosiły 5 minut :D teraz to już glut się przyzwyczaił i nie wychdozi tak regularnie :D

Posted

[quote name='deer_1987']U nas w miare spokojnie, czesto tez tz idzie bo milej cala 4 ;) akurat dzis sama bylam..
U nas niestety nie zawsze spokojnie ... :shake:

[quote name='as_kate']a że to, że pies o danej godzinie już wie, że bedzie wychodzić, np. moja kiedys równo 21.30 była gotowa do wyjscia, ew. wiesz, rozbieżnosci wynosiły 5 minut :D teraz to już glut się przyzwyczaił i nie wychdozi tak regularnie :D
A taaaak ... piesio wie dobrze kiedy ma iść - przyzwyczajenie !

Posted

:cool1:ja jak co 2gi tydzien musze Ozzulca o 5 rano wyprowadzić to jest masakra ...pies robi szybkie siq i chce do domu a samo wyjście z domu to katorga ...w czasie kiedy TZ był w domu ...przeszło rok to sie piesa wyprowadzało ok 9 rano ....spał księciunio sobie w łóżeczku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:cool1:ja jak co 2gi tydzien musze Ozzulca o 5 rano wyprowadzić to jest masakra ...pies robi szybkie siq i chce do domu a samo wyjście z domu to katorga ...w czasie kiedy TZ był w domu ...przeszło rok to sie piesa wyprowadzało ok 9 rano ....spał księciunio sobie w łóżeczku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
I chce do domu ? Dindek jak już wyjdzie to nigdy nie chce wracać :evil_lol::evil_lol: Do parku ciągnie jak nie wiem co, a z powrotem odwrotnie - to ja go muszę ciągnąć :evil_lol::evil_lol:
Te nasze psy tak zostawić w parku, to by sie bawiły, biegały - tylko im jakieś żarełko zostawić i tyle :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A wcześnie rano bardzo chętnie i radośnie wychodzi ... :multi::multi::multi:

Posted

as_kate napisał(a):
No to masz fajnie, bo moja, jak jest za wczesnie, to patrzy: a idź sobie sama o tej porze. :D czasem sama budzi, ale musi mieć potrzebę :D

dokladnie!!! np w niedziele jak tz odsypia noc to psiaki czasami przed 12 sie w ogole nie zwleka, nawet nie spojrza na mnie... tylko spia :cool3::cool3:

Posted

Jak miałam tylko jednego rudego to spał do 10 w weekendy i wstawał jakby mi łaskę robił... Odkąd jest drugi to w weekendy góra do 7 rano pociągną.... I biedna pańcia musi iść na spacerejszyn z dzieciakami ;)