Tepes Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='halgre58']No a dzisiaj czytałaś wstecz - że nie byliśmy na spacerku .. :mad::angryy: Dzięki, ten przystojniak to mój :multi::multi::multi: Czytałach, czytałach deszczyk i burza wos dopadła:diabloti: Bono tyż sie boi burzy...ale nie jak Dindek że kiedyś sie nie boł ino od zawsze sie boi Quote
halgre Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 [quote name='Anula & Bono']Czytałach, czytałach deszczyk i burza wos dopadła:diabloti: Bono tyż sie boi burzy...ale nie jak Dindek że kiedyś sie nie boł ino od zawsze sie boi Najlepsze w tym jest to, że ja też się boję burzy - jakby tak waliły grzmoty i się błyskało - a bylibyśmy razem z Dindkiem w dodatku w parku wśród drzew - to ... dwa spanikowane wariaty ... Quote
Tepes Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='halgre58']Najlepsze w tym jest to, że ja też się boję burzy - jakby tak waliły grzmoty i się błyskało - a bylibyśmy razem z Dindkiem w dodatku w parku wśród drzew - to ... dwa spanikowane wariaty ... ooo je to już całkiem xD panika na całego ale pacz Bono jak jest burza to w domu chowie sie do łazienki a np jak jesteśmy na polach i złapie nos burza to wcale sie nie boi nie wiem od czego to zależy Quote
halgre Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 [quote name='Anula & Bono']ooo je to już całkiem xD panika na całego ale pacz Bono jak jest burza to w domu chowie sie do łazienki a np jak jesteśmy na polach i złapie nos burza to wcale sie nie boi nie wiem od czego to zależy A to już jest ciekawe ... :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Bartiśkowa_ Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Witamy :loveu::loveu: A u nas taka piękna pogoda słoce świeciaż za bardzo :cool3: A tu dłuższego spacerku nie będzie bo mam nogę w szynie :angryy: Quote
halgre Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 [quote name='Bartiśkowa_']Witamy :loveu::loveu: A u nas taka piękna pogoda słoce świeciaż za bardzo :cool3: A tu dłuższego spacerku nie będzie bo mam nogę w szynie :angryy: No ja pisałam - co było rano przed 7. Potem też była piękna pogoda, słońce - ale co mi z tego ... Psy się spotykają z rana w parku, nie potem :shake: Teraz już słońce zaszło ... A gdzieś ty tą nogę wsadziła :crazyeye::evil_lol: co się stało ?! [quote name='deer_1987']Nareszcie i u nas slonce! :multi::multi::multi: [quote name='diabelkowa']wiitam was :)) Witam :multi::multi::multi: Quote
hovomaniaczka Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 http://i30.tinypic.com/2zey0pd.jpg slicznota http://i26.tinypic.com/15g5jpw.jpg hmm jaki zly xD To sie zbytnio na spacerku nie naspacerowalas... Quote
halgre Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 [quote name='Shel']Hej :cool3: Hej ... :multi::multi: [quote name='hovomaniaczka']http://i30.tinypic.com/2zey0pd.jpg slicznota http://i26.tinypic.com/15g5jpw.jpg hmm jaki zly xD To sie zbytnio na spacerku nie naspacerowalas... Dzięki :multi::multi::multi: No nie, się nie naspacerowałam :shake::diabloti: Quote
halgre Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Przez godzinę nie miałam internetu, ani kablówki ... chyba była jakaś awaria ... :mad::angryy::diabloti: Quote
Tepes Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='halgre58']Przez godzinę nie miałam internetu, ani kablówki ... chyba była jakaś awaria ... :mad::angryy::diabloti: jak mieszkosz na zadupiu to tak jest:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
halgre Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 [quote name='Anula & Bono']jak mieszkosz na zadupiu to tak jest:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: No i mosz babo placek ... [quote name='deer_1987']witam sie wieczorem:D Witam ... :multi::multi: Quote
Marta_Ares Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 to i my sie przywitamy:diabloti: Quote
halgre Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 [quote name='Marta_Ares']to i my sie przywitamy:diabloti: Witam, witam :multi::multi::multi: Gaszę już wsio, jestem zmęczona coś ... :roll: Cały dzień jakiś nerwowy był ... :mad: Jutro poodwiedzam galeryjki :p:lol::loveu: [SIZE="5"]Dobranoc wszystkim ! Quote
taxelina Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Dobranoc!!! juz po spacerku jestesmy :D Quote
halgre Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 [quote name='deer_1987']Dobranoc!!! juz po spacerku jestesmy :D I dzieńdobry już ... :multi::multi: [quote name='Alicja']:multi:a u nas nie było burzy To tylko raz się błysło i raz zagrzmiało i ... koniec (przed 7. rano). Ale to wystarczyło, żeby Dino zaczął się bać :roll: Quote
as_kate Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Nadrobiłam, od poniedziałku tyle sie namnozyło, o zgrozo :angryy: http://i25.tinypic.com/2ue47eg.jpg zabójcze :loveu::loveu: a u nas nie pada :multi: (tfu tfu) Quote
halgre Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 [quote name='deer_1987']I co pada ciagle u Was? Z rana lało, teraz nie - ale jest pochmurno i parno ... kto wie, co jeszcze będzie - napewno deszcz, a może i burza ... :p Nie mogę znaleźć tego postu twojego : " witasz w innych galeriach deszczpowo a u mnie pisalas ze nie ma padac " [quote name='as_kate']Nadrobiłam, od poniedziałku tyle sie namnozyło, o zgrozo :angryy: http://i25.tinypic.com/2ue47eg.jpg zabójcze :loveu::loveu: a u nas nie pada :multi: (tfu tfu) Dzięki :multi::multi::multi: Quote
taxelina Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='halgre58']Z rana lało, teraz nie - ale jest pochmurno i parno ... kto wie, co jeszcze będzie - napewno deszcz, a może i burza ... :p Nie mogę znaleźć tego postu twojego : " witasz w innych galeriach deszczpowo a u mnie pisalas ze nie ma padac " Bo to byl ten co cytowalas tylko ze ja edytowalam bo przypomnialam sobie ze u mnie tez sie witalas deszczem i ze ma NIE padac OD JUTRA :) Quote
halgre Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 [quote name='deer_1987']Bo to byl ten co cytowalas tylko ze ja edytowalam bo przypomnialam sobie ze u mnie tez sie witalas deszczem i ze ma NIE padac OD JUTRA :) Oj, czytasz chyba zbyt nerwowo ... Quote
Recommended Posts