Jump to content
Dogomania

DiNDEK & jego ferajna i nie tylko ...

Recommended Posts

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jonQuilla']no tak Dindek dorwał Kleksika i się zatracili w głupotach :loveu:

nadal nie rozumiem czemu Kleksik nazywa się właśnie tak :evil_lol:

bo ma kleksiki na sobie ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']weściki mają jedną dużą wadę ---> szybko się brudzą :evil_lol:
ale są urocze...wyglądają jak pluszaki :loveu:
te ich czarne oczka i noski są rewelacyjne

haha ... muszę ci powiedzieć, że spanielek Hektorek jest nieziemsko brudny po 5. minutach biegania :eviltong: grzbiet może mieć czysty, ale wszystkie kłaki co wiszą - łącznie z uszami to ... :mad::angryy::crazyeye:

Posted

[quote name='halgre58']haha ... muszę ci powiedzieć, że spanielek Hektorek jest nieziemsko brudny po 5. minutach biegania :eviltong: grzbiet może mieć czysty, ale wszystkie kłaki co wiszą - łącznie z uszami to ... :mad::angryy::crazyeye:

dlatego jestem szczęśliwa że mam psa z krótką sierścią... od Salsy błoto się odkleja kiedy wysycha :)

Posted

[quote name='Sweet']świetne zdjęcia:)
A weścik cudny:loveu::loveu::loveu: będę mieć takiego za parę lat:eviltong: mimo że się brudzi:diabloti:
weściki są fajniutkie ... :multi::multi::multi:

[quote name='jonQuilla']dlatego jestem szczęśliwa że mam psa z krótką sierścią... od Salsy błoto się odkleja kiedy wysycha :)
Dindkowi też ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Dariette.']a mi się tam od weścika, bardziej Dindek podoba :razz:, kocham takie duże stwory z wywalonymi jezorami. :loveu:

http://images6.fotosik.pl/517/7d0d7fbf4c959db4.jpg
ale mam go ochote wyścickać, no, a że to niemożliwe, to proszę to zrobić koniecznie za mnie :razz:

haha ... cieszę się :multi::multi::multi:
a wyściskam go potem, bo teraz leży sobie na balkonie i nie chcę mu przeszkadzać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Kurde, czy dziś jakiś mecz jest czy co :crazyeye: ryczą gdzieś (nie widać, a słychać) jakby na meczu ... :mad::angryy:

Posted

[quote name='Alusia']Hej hej Witam

Świetny jęzor świetny pies i świetne szelki oraz kapitalne imię :multi::loveu::eviltong:
a poza tym DAWAJ FOTY !!!:mad:

Jesssu ... wszystko świetne, kapitalne ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Nooo, to chyba świetnie - że świetne
Dziękujemy bardzo !

C.d. fot - jutro ... dobranoc.