Jump to content
Dogomania

DiNDEK & jego ferajna i nie tylko ...

Recommended Posts

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dariette.']http://images6.fotosik.pl/515/01253443ff49b41a.jpg

dzik przyłapany na gorącym uczynku :evil_lol:
haha ... raczej dziczek ... :evil_lol::evil_lol:

[quote name='jonQuilla']
u nas bardzo dużo dzików w lesie chociaż już teraz trzymają się z daleka od terenów zamieszkałych ale jak chodziłam do gimnazjum (szkoła w lesie) to nieraz nam po boisku (na którym często Salsa zdjęcia ma) chodziły dziki :roll:
tak samo zresztą w parku jest przy stadionie lechii, tam to w dzień jak idzie się to dziki można spotkać mimo że park ten jest przy głównej ulicy i chodzi tam na prawdę mnóstwo ludzi, zaraz obok jest politechnika wiec studentów na pęczki

Ach, one się kręcą koło domostw i wogle się nie boją ludzi :crazyeye::mad:

[quote name='deer_1987']z< tym sportem zauwazylam ze to nie dziala dp zwierzat w ruchu :P najlepiej samemu ustawuac :D
Tak myślisz ? A tak właśnie radzą ... :p

[quote name='Cavy']Piękna ta Bajka, każdy szczenior jest uroczy :loveu:
No właśnie :eviltong: wszystkie maluchy słodkie :multi::multi:

Posted

[quote name='halgre58']
Tak myślisz ? A tak właśnie radzą ... :p

Kto radzi? wiem ze np moj Tz nigdy nie uzywa nic innego po za M czyli wszystko sam ustawia. ja np probowalam sport do tych kotow i wlasnie nie wychodzilo ostre. ja tez nie uzywam trybow bo nie zawsze aparat dobrze wie. skrocisz czas - nie widze jaki mialas przy tych fotkach (bo sa z fotofika i nie moge sprawdzic ustawien na jakich zrobilas fotke) i juz bedzie lepiej :D poprobuj sama :D

Posted

[quote name='deer_1987']Kto radzi? wiem ze np moj Tz nigdy nie uzywa nic innego po za M czyli wszystko sam ustawia. ja np probowalam sport do tych kotow i wlasnie nie wychodzilo ostre. ja tez nie uzywam trybow bo nie zawsze aparat dobrze wie. skrocisz czas - nie widze jaki mialas przy tych fotkach (bo sa z fotofika i nie moge sprawdzic ustawien na jakich zrobilas fotke) i juz bedzie lepiej :D poprobuj sama :D
A znajomi radzą :p
hmm ... dzięki :multi: popróbuję napewno :multi:

Posted

[quote name='Dariette.']ale piękne psiaki. ;)
Dindek to ma kolegów do wyboru do koloru, duże, małe, kudłate, czarne, białe... :loveu:
Ano ma :multi: jest ich więcej - tylko nie codziennie są :multi::multi:

Posted

[quote name='halgre58']Będę próbowała sama ustawiać za twoją radą ... :evil_lol::evil_lol:
Eee tam przestraszył :shake::shake:

Jak mi podasz parametry zdjecia co nie jest ostre z nia to ci pooweim co by ustawila ja :D

Taka mina :P

Posted

[quote name='deer_1987']Jak mi podasz parametry zdjecia co nie jest ostre z nia to ci pooweim co by ustawila ja :D

Taka mina :P
Ok, na gg ci podam - ale jak wrzucę tu jeszcze parę zdjęć ...