Jump to content
Dogomania

DiNDEK & jego ferajna i nie tylko ...

Recommended Posts

Posted

Do Was to ja się zawsze boję wchodzić, jak mnie nie było jakiś czas na FB:diabloti:
I tym razem się nie zawiodłam, bo miałam ponad 10 stron do nadrobienia z samymi zdjęciami :evil_lol:
Ale nadrobiłam wszystko :loveu:

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Paulina_mickey']Do Was to ja się zawsze boję wchodzić, jak mnie nie było jakiś czas na FB:diabloti:
I tym razem się nie zawiodłam, bo miałam ponad 10 stron do nadrobienia z samymi zdjęciami :evil_lol:
Ale nadrobiłam wszystko :loveu:
Nooo - to elegancja-francja ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Mam nadzieję, że się podobały fotaski ... :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Selenne']Ładne, takie portreciki
Coś mi się zdaje, że portreciki się wam bardziej podobają niż inne :evil_lol::evil_lol: będę musiała więcej takich portrecików narobić

Posted

[quote name='Sweet']http://images8.fotosik.pl/73/38ac5d0d77be1950.jpg
świetne:loveu::loveu::lol::lol::lol:
widzisz jestem i nawet fotki widziałam:diabloti::eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol:
Śliiiicznie ... :multi::multi::multi:

[quote name='jonQuilla']wszystkie baseny należą do nich widzę :evil_lol::evil_lol: i żadnemu nie przepuszczą :)

widzę że tam w oddali jakiś nowy członek watahy się moczy ;)
http://images6.fotosik.pl/514/779d0c34dd815af0.jpg

jakie wymoczki :evil_lol:
http://images6.fotosik.pl/514/8f07d6b22e772a2a.jpg

Który nowy członek - ta pani :crazyeye::evil_lol: To pracownica Zieleni Miejskiej - coś tam akurat robi :multi: Wszyscy z tej Zieleni uwielbiają nasze psy i są z nimi (i z nami) za pan brat ... :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='deer_1987']Az niesamowite ze psy moge wchodzic do takich roznych miejsc i nikt wam nic nie mowi!
A coś ty się tak rozeźliła :crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol:
Jakbyś tu mieszkała i chodziła z nami - to też byś swoje wpuszczała tam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='deer_1987']Ja? nie. ja tylko porownuje do tego jak tu jest z ogolnymi parkami i fontannami :D macie o wiele lepiej :D
[SIZE="5"]Heeej ... :multi: Mam dobry pomysł :multi:
Mianowicie - wracaj tu do Polski ... do nas ... tu jest lepiej ...

No taaak ... ta ośmiorniczka miała być dla ciebie na potem do akwarium ...

Posted

Haha nie no, tutaj mi ogolnie lepiej :P mam prace dom samochod a tam w pl nic w sumie.. tylko inaczej sie patrzy na psy w polsce i nie ma az tylu miejsc co nie wolno z psem.

dziekuje za osmiorniczke :D

Posted

[quote name='deer_1987']Haha nie no, tutaj mi ogolnie lepiej :P mam prace dom samochod a tam w pl nic w sumie.. tylko inaczej sie patrzy na psy w polsce i nie ma az tylu miejsc co nie wolno z psem.

dziekuje za osmiorniczke :D
No przeeeecież :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Nie ma za co :evil_lol::evil_lol: