Jump to content
Dogomania

DiNDEK & jego ferajna i nie tylko ...

Recommended Posts

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dariette.']http://images6.fotosik.pl/514/496a01355d99daff.jpg

ale cudne zdjęcie :loveu: jestem pełna podziwu, jaki aparacik? ;)
Dzięki ... :multi::multi: Nikon D40

[quote name='Alicja']:multi:ale zafotkowałaś
śliczny labciowy portrecik widziałam :p

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
http://images8.fotosik.pl/72/816a81864a50ccfc.jpg

Aaa ... tak se myślę - nikogo na dogo niiiima :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo jakaś taka cisza jest ...:roll: to szybko wrzucę trochę fot i może wieczorkiem któś :evil_lol: przyjdzie tu ... :p hmm ...
A teraz widzę, że co poniektórzy jednak są, tylko się ukrywali :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='halgre58']
Aaa ... tak se myślę - nikogo na dogo niiiima :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo jakaś taka cisza jest ...:roll:
ja dopiero teraz jestem wolna.. caly dzien cos zajety w pracy, obiad, ogladanie samochodow itp

Posted

Halarge..
Na wakacjach sie zastanawiałam czy jak wrócę zobaczę świeże foteczki Dindka..Jeszcze nie bylo bowiem sytuacji, żebym weszła na dgm i nie widziała "cieplutkich bułeczek" Twego wykonania :evil_lol:

Ale mam taką prośbę..
Nie chcę wyjść na niewdzięczną - w koncu i tak fundujesz wieeeeeeeeeele foteczek, ale może zrobilabys jakąś "Dindkową sesję"..?
Bo zazwyczaj jest dużo zdjęć innych - również cudownych - psow, ale ja bym chciala napatrzec się na mego ulubionego Dindka.!!! :loveu:

Chciałabym się jeszcze dołączyc do ogłoszenia iż również kocham wszystkie psy z ADHD.!!! Do tego trzeba naprawdę nizwykłych zdolności, zupełnie indywidualnych dla każdego psa...!

Pozdrawiamy się :loveu:

PS: Powiedz mi skąd Ty masz taki fenomenalny avatar.....?!?!?! :crazyeye::loveu:
Yeeeey.. też bym taki chciała :evil_lol:

Posted

Justy$ka napisał(a):
Jeszcze nie bylo bowiem sytuacji, żebym weszła na dgm i nie widziała "cieplutkich bułeczek" Twego wykonania :evil_lol:

Ja bywam u Ciebie ale Was dawno u nas nie widzialam :P a tez codziennie mamy foty :D

Posted

Hej:D
Boże ile ty tych fotek dodajesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
miałam tyle do nadrobienia że nie wiem:eviltong::eviltong:
ale wszystkie śliczne:)

Posted

[quote name='deer_1987']ja dopiero teraz jestem wolna.. caly dzien cos zajety w pracy, obiad, ogladanie samochodow itp
Więc kupujecie nowy ?

[quote name='Justy$ka']Halarge..
Na wakacjach sie zastanawiałam czy jak wrócę zobaczę świeże foteczki Dindka..Jeszcze nie bylo bowiem sytuacji, żebym weszła na dgm i nie widziała "cieplutkich bułeczek" Twego wykonania :evil_lol:

Ale mam taką prośbę..
Nie chcę wyjść na niewdzięczną - w koncu i tak fundujesz wieeeeeeeeeele foteczek, ale może zrobilabys jakąś "Dindkową sesję"..?
Bo zazwyczaj jest dużo zdjęć innych - również cudownych - psow, ale ja bym chciala napatrzec się na mego ulubionego Dindka.!!! :loveu:

Chciałabym się jeszcze dołączyc do ogłoszenia iż również kocham wszystkie psy z ADHD.!!! Do tego trzeba naprawdę nizwykłych zdolności, zupełnie indywidualnych dla każdego psa...!

Pozdrawiamy się :loveu:

PS: Powiedz mi skąd Ty masz taki fenomenalny avatar.....?!?!?! :crazyeye::loveu:
Yeeeey.. też bym taki chciała :evil_lol:
Postaram się dać tu sesję Dindkową ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: specjalnie dla ciebie :multi::multi::multi:
Wysłałam ci na PW avatarek - nie wiem, czy ci taki pasuje :shake::evil_lol:

[quote name='*zaba*']:roflt::roflt::roflt:

http://images8.fotosik.pl/72/181b3b284452f6b7.jpg
Ja się zapytowywuję - co w Dindusiu takiego śmiesznego ... :crazyeye::evil_lol::eviltong::-o:mad:

Posted

[quote name='Sweet']Hej:D
Boże ile ty tych fotek dodajesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
miałam tyle do nadrobienia że nie wiem:eviltong::eviltong:
ale wszystkie śliczne:)
Tu się zagląda - nie nadrabia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Dzięki ... :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='halgre58']Tu się zagląda - nie nadrabia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Dzięki ... :multi::multi::multi:

oj no:eviltong: czepiasz się:evil_lol:

Posted

[quote name='halgre58']Więc kupujecie nowy ?
Jedziemy obejrzec jeden. ten golf za 4 tys kr to mial byc wlasnie samochod na lato jako pierwszy dla tz, wiadmo bylo ze on dlugo nie pociagnie :P jedziemy inny golf z bliska zobaczyc i przemyslec jak przyjdzie nam wyplata czy nas stac na raty

Posted

[quote name='Sweet']oj no:eviltong: czepiasz się:evil_lol:

[quote name='deer_1987']Jedziemy obejrzec jeden. ten golf za 4 tys kr to mial byc wlasnie samochod na lato jako pierwszy dla tz, wiadmo bylo ze on dlugo nie pociagnie :P jedziemy inny golf z bliska zobaczyc i przemyslec jak przyjdzie nam wyplata czy nas stac na raty
No to życzę wam, żeby się udało ... :multi::multi:

[quote name='Dariette.']podpisuję się pod prośbą Justyśki obiema rękami i czterema łapami. :-D

też mam słabość do adehadowców, Ups nim był, Drops nim jest. ;) Coś ich łączy oboje.

hahaha ... ok ! :multi::multi: możemy zaraz zacząć sesję dindkową - hę ?

Posted

Ooo... I właśnie o to chodzi...
Wreszcie możemy pozachwycac się Dindkiem.! :loveu::loveu::loveu:

To naprawdę cudowny pies...
Nie wiem gdzie tkwi sekret, ale ma coś w sobie co sprawia, że jest wyjątkowy, śliczny, ba, przesliczny :lol:

Pzdr.

Posted

[quote name='Dariette.']ale świetne foty Dinduśka! :multi:

widać, że nie straszna mu woda. :loveu:

http://images6.fotosik.pl/514/bd542178a8b5656e.jpg

i się chłopak wypiął na zdjęcia, bardziej interesuje go kąpiel. :razz:

[quote name='Justy$ka']Ooo... I właśnie o to chodzi...
Wreszcie możemy pozachwycac się Dindkiem.! :loveu::loveu::loveu:

To naprawdę cudowny pies...
Nie wiem gdzie tkwi sekret, ale ma coś w sobie co sprawia, że jest wyjątkowy, śliczny, ba, przesliczny :lol:

Pzdr.
To suuuuuper, że wam się podoba mój Dindek ...

Posted

Nie wiem, co jest grane - ale od rana jeszcze nie ruszył michy :crazyeye::crazyeye:
Nic nie je :crazyeye::crazyeye:

Szczęście, że pije wodę ... :multi::multi:

Posted

[quote name='halgre58']Nie wiem, co jest grane - ale od rana jeszcze nie ruszył michy :crazyeye::crazyeye:
Nic nie je :crazyeye::crazyeye:

Szczęście, że pije wodę ... :multi::multi:

Może poprostu nie jest głodny , albo coś mu na żołądku siedzi..:shake:
A fotki są boskie :loveu: Nie wiedziałam , które zacytować :evil_lol: