Dariette. Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 http://images6.fotosik.pl/514/496a01355d99daff.jpg ale cudne zdjęcie :loveu: jestem pełna podziwu, jaki aparacik? ;) Quote
Alicja Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 :multi:ale zafotkowałaś śliczny labciowy portrecik widziałam :p :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://images8.fotosik.pl/72/816a81864a50ccfc.jpg Quote
halgre Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 [quote name='Dariette.']http://images6.fotosik.pl/514/496a01355d99daff.jpg ale cudne zdjęcie :loveu: jestem pełna podziwu, jaki aparacik? ;) Dzięki ... :multi::multi: Nikon D40 [quote name='Alicja']:multi:ale zafotkowałaś śliczny labciowy portrecik widziałam :p :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://images8.fotosik.pl/72/816a81864a50ccfc.jpg Aaa ... tak se myślę - nikogo na dogo niiiima :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo jakaś taka cisza jest ...:roll: to szybko wrzucę trochę fot i może wieczorkiem któś :evil_lol: przyjdzie tu ... :p hmm ... A teraz widzę, że co poniektórzy jednak są, tylko się ukrywali :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
taxelina Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 [quote name='halgre58'] Aaa ... tak se myślę - nikogo na dogo niiiima :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo jakaś taka cisza jest ...:roll: ja dopiero teraz jestem wolna.. caly dzien cos zajety w pracy, obiad, ogladanie samochodow itp Quote
Cieplutkaa. Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Halarge.. Na wakacjach sie zastanawiałam czy jak wrócę zobaczę świeże foteczki Dindka..Jeszcze nie bylo bowiem sytuacji, żebym weszła na dgm i nie widziała "cieplutkich bułeczek" Twego wykonania :evil_lol: Ale mam taką prośbę.. Nie chcę wyjść na niewdzięczną - w koncu i tak fundujesz wieeeeeeeeeele foteczek, ale może zrobilabys jakąś "Dindkową sesję"..? Bo zazwyczaj jest dużo zdjęć innych - również cudownych - psow, ale ja bym chciala napatrzec się na mego ulubionego Dindka.!!! :loveu: Chciałabym się jeszcze dołączyc do ogłoszenia iż również kocham wszystkie psy z ADHD.!!! Do tego trzeba naprawdę nizwykłych zdolności, zupełnie indywidualnych dla każdego psa...! Pozdrawiamy się :loveu: PS: Powiedz mi skąd Ty masz taki fenomenalny avatar.....?!?!?! :crazyeye::loveu: Yeeeey.. też bym taki chciała :evil_lol: Quote
taxelina Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Justy$ka napisał(a):Jeszcze nie bylo bowiem sytuacji, żebym weszła na dgm i nie widziała "cieplutkich bułeczek" Twego wykonania :evil_lol: Ja bywam u Ciebie ale Was dawno u nas nie widzialam :P a tez codziennie mamy foty :D Quote
*zaba* Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 :roflt::roflt::roflt: http://images8.fotosik.pl/72/181b3b284452f6b7.jpg Quote
Sweet Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Hej:D Boże ile ty tych fotek dodajesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: miałam tyle do nadrobienia że nie wiem:eviltong::eviltong: ale wszystkie śliczne:) Quote
halgre Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 [quote name='deer_1987']ja dopiero teraz jestem wolna.. caly dzien cos zajety w pracy, obiad, ogladanie samochodow itp Więc kupujecie nowy ? [quote name='Justy$ka']Halarge.. Na wakacjach sie zastanawiałam czy jak wrócę zobaczę świeże foteczki Dindka..Jeszcze nie bylo bowiem sytuacji, żebym weszła na dgm i nie widziała "cieplutkich bułeczek" Twego wykonania :evil_lol: Ale mam taką prośbę.. Nie chcę wyjść na niewdzięczną - w koncu i tak fundujesz wieeeeeeeeeele foteczek, ale może zrobilabys jakąś "Dindkową sesję"..? Bo zazwyczaj jest dużo zdjęć innych - również cudownych - psow, ale ja bym chciala napatrzec się na mego ulubionego Dindka.!!! :loveu: Chciałabym się jeszcze dołączyc do ogłoszenia iż również kocham wszystkie psy z ADHD.!!! Do tego trzeba naprawdę nizwykłych zdolności, zupełnie indywidualnych dla każdego psa...! Pozdrawiamy się :loveu: PS: Powiedz mi skąd Ty masz taki fenomenalny avatar.....?!?!?! :crazyeye::loveu: Yeeeey.. też bym taki chciała :evil_lol: Postaram się dać tu sesję Dindkową ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: specjalnie dla ciebie :multi::multi::multi: Wysłałam ci na PW avatarek - nie wiem, czy ci taki pasuje :shake::evil_lol: [quote name='*zaba*']:roflt::roflt::roflt: http://images8.fotosik.pl/72/181b3b284452f6b7.jpg Ja się zapytowywuję - co w Dindusiu takiego śmiesznego ... :crazyeye::evil_lol::eviltong::-o:mad: Quote
halgre Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 [quote name='Sweet']Hej:D Boże ile ty tych fotek dodajesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: miałam tyle do nadrobienia że nie wiem:eviltong::eviltong: ale wszystkie śliczne:) Tu się zagląda - nie nadrabia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzięki ... :multi::multi::multi: Quote
Sweet Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 [quote name='halgre58']Tu się zagląda - nie nadrabia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzięki ... :multi::multi::multi: oj no:eviltong: czepiasz się:evil_lol: Quote
taxelina Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 [quote name='halgre58']Więc kupujecie nowy ? Jedziemy obejrzec jeden. ten golf za 4 tys kr to mial byc wlasnie samochod na lato jako pierwszy dla tz, wiadmo bylo ze on dlugo nie pociagnie :P jedziemy inny golf z bliska zobaczyc i przemyslec jak przyjdzie nam wyplata czy nas stac na raty Quote
Dariette. Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 podpisuję się pod prośbą Justyśki obiema rękami i czterema łapami. :-D też mam słabość do adehadowców, Ups nim był, Drops nim jest. ;) Coś ich łączy oboje. Quote
halgre Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 [quote name='Sweet']oj no:eviltong: czepiasz się:evil_lol: [quote name='deer_1987']Jedziemy obejrzec jeden. ten golf za 4 tys kr to mial byc wlasnie samochod na lato jako pierwszy dla tz, wiadmo bylo ze on dlugo nie pociagnie :P jedziemy inny golf z bliska zobaczyc i przemyslec jak przyjdzie nam wyplata czy nas stac na raty No to życzę wam, żeby się udało ... :multi::multi: [quote name='Dariette.']podpisuję się pod prośbą Justyśki obiema rękami i czterema łapami. :-D też mam słabość do adehadowców, Ups nim był, Drops nim jest. ;) Coś ich łączy oboje. hahaha ... ok ! :multi::multi: możemy zaraz zacząć sesję dindkową - hę ? Quote
Dariette. Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 ale świetne foty Dinduśka! :multi: widać, że nie straszna mu woda. :loveu: http://images6.fotosik.pl/514/bd542178a8b5656e.jpg i się chłopak wypiął na zdjęcia, bardziej interesuje go kąpiel. :razz: Quote
Cieplutkaa. Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Ooo... I właśnie o to chodzi... Wreszcie możemy pozachwycac się Dindkiem.! :loveu::loveu::loveu: To naprawdę cudowny pies... Nie wiem gdzie tkwi sekret, ale ma coś w sobie co sprawia, że jest wyjątkowy, śliczny, ba, przesliczny :lol: Pzdr. Quote
halgre Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 [quote name='Dariette.']ale świetne foty Dinduśka! :multi: widać, że nie straszna mu woda. :loveu: http://images6.fotosik.pl/514/bd542178a8b5656e.jpg i się chłopak wypiął na zdjęcia, bardziej interesuje go kąpiel. :razz: [quote name='Justy$ka']Ooo... I właśnie o to chodzi... Wreszcie możemy pozachwycac się Dindkiem.! :loveu::loveu::loveu: To naprawdę cudowny pies... Nie wiem gdzie tkwi sekret, ale ma coś w sobie co sprawia, że jest wyjątkowy, śliczny, ba, przesliczny :lol: Pzdr. To suuuuuper, że wam się podoba mój Dindek ... Quote
halgre Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 Nie wiem, co jest grane - ale od rana jeszcze nie ruszył michy :crazyeye::crazyeye: Nic nie je :crazyeye::crazyeye: Szczęście, że pije wodę ... :multi::multi: Quote
bianka19 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 [quote name='halgre58']Nie wiem, co jest grane - ale od rana jeszcze nie ruszył michy :crazyeye::crazyeye: Nic nie je :crazyeye::crazyeye: Szczęście, że pije wodę ... :multi::multi: Może poprostu nie jest głodny , albo coś mu na żołądku siedzi..:shake: A fotki są boskie :loveu: Nie wiedziałam , które zacytować :evil_lol: Quote
Ola164 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 A komu sie Dindek nie podoba? Śliczny jest :loveu: Quote
Recommended Posts