halgre Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 dunia77 napisał(a):Ale fajna zabawa! A gorąco było? Jeszcze nieeee ...:shake: chodzimy do parku dość wcześnie, bo od ok. 6:20; 6:30 - do ok. 9:00. Wtedy nie ma tego upału jeszcze ...:multi::multi::multi: Quote
*zaba* Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Witam!! :loveu: Ale zdjec!!!! Bylo co ogladac!!!! Dindek jak zawsze pelny energii :loveu: Quote
dunia77 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 U nas jest dzień w dzień ponad 40 stopni, wieczorem może z 30... Treningi agility i flyball mamy na zewnątrz, wieczorem... i się pocimy :roll: Na szczęście ostatnio odkomarzyli okolice, więc chociaż insekty nas nie zjadają :razz: A w dzień to tylko na siuu i uciekamy do klimatyzacji... rally obedience na szczęście możemy sobie w domu ćwiczyć... pierwsze zawody pod koniec września. Quote
halgre Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 [quote name='*zaba*']Witam!! :loveu: Ale zdjec!!!! Bylo co ogladac!!!! Dindek jak zawsze pelny energii :loveu: A jeszcze czekają następne w kolejce :multi::multi: dzisiejsze to wogle jeszcze w aparacie ... :evil_lol::evil_lol: [quote name='dunia77']U nas jest dzień w dzień ponad 40 stopni, wieczorem może z 30... Treningi agility i flyball mamy na zewnątrz, wieczorem... i się pocimy :roll: Na szczęście ostatnio odkomarzyli okolice, więc chociaż insekty nas nie zjadają :razz: A w dzień to tylko na siuu i uciekamy do klimatyzacji... rally obedience na szczęście możemy sobie w domu ćwiczyć... pierwsze zawody pod koniec września. No, u nas też w słońcu 40 ... nie można wytrzymać, wszystko się do mnie klei; a teraz sobie wyobraź jak mam w kuchni pełnej słońca podczas gotowania obiadu :crazyeye: A o takim odkomarzaniu - to ja nie słyszałam :shake: chyba u nas nie ma czegoś takiego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nas żrą komary jak nie wiem co ...:mad: [SIZE="4"]Kto nie ma bannerka, lub chociaż jakiegoś odnośnika do swojej galerii - nie może liczyć na żadne odwiedziny :mad: Jak chcę wyszukać, to wyświetla się tak: connection to 88.198.70.56:3312 failed (errno=111, msg=Connection refused) Quote
taxelina Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 tak wiemy ze dogo wariuje z wyszukiwaniem :( Quote
halgre Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 [quote name='deer_1987']tak wiemy ze dogo wariuje z wyszukiwaniem :( I to się nazywa, że naprawili dogomanię ... :mad::angryy: Ja też zwariuję ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie wiesz przypadkiem, czy sandgom ma galerię ? Bo zaprasza - to chyba tak, ale jak się tam dostać ... hmm :mad: Quote
dunia77 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 [quote name='halgre58'] A o takim odkomarzaniu - to ja nie słyszałam :shake: chyba u nas nie ma czegoś takiego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nas żrą komary jak nie wiem co ...:mad: Kiedy mieszkałam we Wrocku to odkomarzali... spryskiwali takim czymś toksycznym z samolotów... i kazali nie wychodzić z domu (spryskiwanie było zawsze wieczorem). Działało to nawet. Wrocław to ostoja komarozy od "zawsze". Muszę zapytać rodziców czy nadal miasto coś takiego oferuje. Najgorzej było po powodzi... komary niemal wielkości szerszeni, hehe :evil_lol: Quote
halgre Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 dunia77 napisał(a):Kiedy mieszkałam we Wrocku to odkomarzali... spryskiwali takim czymś toksycznym z samolotów... i kazali nie wychodzić z domu (spryskiwanie było zawsze wieczorem). Działało to nawet. Wrocław to ostoja komarozy od "zawsze". Muszę zapytać rodziców czy nadal miasto coś takiego oferuje. Najgorzej było po powodzi... komary niemal wielkości szerszeni, hehe :evil_lol: Łooo jeee ... brrr :crazyeye::diabloti: Quote
taxelina Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 dunia77 napisał(a):Na spacerze z psem pewnie :cool3: nie. oni ide jakos kolo 7 do parku :D a rano przed 6 ona jest na dogo :D Quote
halgre Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 hahaha ... :multi::multi::multi: Jestem, jestem ... ale zaraz lecimy do parku :evil_lol: Poprostu robiłam coś innego ... :multi: mogę - nie ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzieńdoberek wam ... :multi::multi::multi: Quote
taxelina Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 No jasne ze mozesz :D ja tez lece na spacer przed praca ale widac ze buro i padac bedzue.. Quote
dunia77 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Ach, ta różnica czasu... u mnie tuż przed północą... i czemu ja jeszcze nie śpię?! :mad: (Spyker śpi... ale zaraz go wyciągnę na ekspresowe siku :evil_lol:) Quote
taxelina Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 dunia77 napisał(a):Ach, ta różnica czasu... u mnie tuż przed północą... i czemu ja jeszcze nie śpię?! :mad: (Spyker śpi... ale zaraz go wyciągnę na ekspresowe siku :evil_lol:) Nie zauwazylam ze Ty Usa. to idz spac. ja mykam do pracy :D Aha zapraszam do nas na watek :loveu: Quote
halgre Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 [quote name='deer_1987']No jasne ze mozesz :D ja tez lece na spacer przed praca ale widac ze buro i padac bedzue.. [quote name='dunia77']Ach, ta różnica czasu... u mnie tuż przed północą... i czemu ja jeszcze nie śpię?! :mad: (Spyker śpi... ale zaraz go wyciągnę na ekspresowe siku :evil_lol:) [quote name='deer_1987']Nie zauwazylam ze Ty Usa. to idz spac. ja mykam do pracy :D Aha zapraszam do nas na watek :loveu: No i deer znowu w pracy ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja przed północą rzadko śpię :evil_lol: Raczej późno wyłączam telewizor :evil_lol: Chyba, że napiłabym się piwa ... ooo ... jak fajnie wtedy się śpi :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts