Jump to content
Dogomania

DiNDEK & jego ferajna i nie tylko ...

Recommended Posts

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ooo rudy 102 też ma zlizany nos :) :cool3::cool3:
http://images6.fotosik.pl/489/bbb58e1ff6bdea1f.jpg

zmokła kura na szczeniaczkę nie wygląda ;) ale wierzę na słowo :eviltong:

weź mu hydraulikę napraw :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
http://images6.fotosik.pl/489/b012b39d7e2a8158.jpg
[/FONT]
Niom ... :loveu:
Zmokła kura ma ok. roku - niestety wyszło mi z głowy jej imię :shake:
Rasa też ... skleroza :angryy::diabloti:
Ale jest wielka i włochata :D jest śliczna i kochana :loveu:
Tu tego nie widać tak, bo jest cała mokra i całkiem inaczej wygląda.
Jak ją pierwszy raz zobaczyłam - też nie wierzyłam i wogle się bałam o Dindka :evil_lol: bo ona taka wielka ...Myślę se ... co za psiurstwo do nas leci :crazyeye: olbrzym :crazyeye: zaraz zeżre mojego bidnego Dindusia :megagrin:

Posted

[quote name='halgre58']Ja mam Otrivin, Buderhin (miałam w domu), ale to i tak musi potrwać zanim przestanie przynajmniej się lać jak z kranu :evil_lol::evil_lol:
Pozatem w atece dziś kupiłam Gripex i Rutinoscorbin - poleciła mi aptekarka :evil_lol:
Niech to szlag :mad: już nie chorowałam na nic od niepamiętnych czasów :shake: aż tu nagle... :crazyeye::eviltong:

Fotki - jak te skończę, to nie będzie nic :shake:
Dziś rano lało i tak ma być ponoć cały tydzień ...:crazyeye:

No tak, mówi się przecież że przeziębienie nieleczone trwa tydzień, leczone 7 dni :evil_lol: czy tam odwrotnie :lol:

To niefajnie :shake: mam nadzieje, że u mnie tak nie będzie, bo od poniedziałku mam tylko tydzień wakacji- potem do pracy :cool3:

http://images6.fotosik.pl/489/b012b39d7e2a8158.jpg pychol mu przecieka :lol: :evil_lol:

Posted

Ha te wszystkie psy są jakieś niewyżyte :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Tylko skaczą, biegają, skaczą, tłuką się, wywalają, pluskają, pływają, ganiają, gryzą i bawią się :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]biedny Dindek, toś teraz głupotę palnęła ;) :evil_lol:

a to nie jest sznaucer olbrzym?
[/FONT]
haha ... pogadać se nie mogie :crazyeye::evil_lol:
Niewiem, ale nie sądzę :shake: Jak zapytam - to się dowiem :evil_lol::evil_lol:

[quote name='agaciaaa']No tak, mówi się przecież że przeziębienie nieleczone trwa tydzień, leczone 7 dni :evil_lol: czy tam odwrotnie :lol:

To niefajnie :shake: mam nadzieje, że u mnie tak nie będzie, bo od poniedziałku mam tylko tydzień wakacji- potem do pracy :cool3:

http://images6.fotosik.pl/489/b012b39d7e2a8158.jpg pychol mu przecieka :lol: :evil_lol:
Tak mówią ...
To akurat przez ten tydzień ewent. się będziesz kurować :crazyeye: No nieeee :shake: - żartuję przecież :-o nikomu nie życzę żadnej choroby :shake:
Mój nochal też przecieka ... :diabloti:

Posted

[quote name='Izabela124.']Ha te wszystkie psy są jakieś niewyżyte :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Tylko skaczą, biegają, skaczą, tłuką się, wywalają, pluskają, pływają, ganiają, gryzą i bawią się :diabloti::diabloti::diabloti:
hahahahahaha :grin::grin: to ci się teraz udało :grin::grin: pośmiałam się
przynajmniej ...:grin::grin::grin:

Posted

[FONT=Georgia]Witam wszystkich w pochmurną niedzielę [/FONT]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz: krokiem defiladowym ;)
http://images8.fotosik.pl/48/d447d026b94fe4b0.jpg
[/FONT]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Justy$ka']Jakie fajne foteczki.! :loveu:
A te spacerki to Dindus ma na pewno bardzo ciekawe.!
I jaka fajna mieszanka towarzyska :razz:

Ale Dinduś najpiękniejszy.! :loveu:
[FONT=Georgia]A ciekawe, ciekawe :loveu:
Mamy w ferajnie przeróżne piesy :evil_lol::evil_lol:
Peeewnie, że najpiękniejszy ... :evil_lol::eviltong::lol:
[/FONT]

[quote name='deer_1987']Dzien dobry ;) Zaraz do pracy...
[FONT=Georgia]Jeszcze w niedzielę :crazyeye::crazyeye:[/FONT]

Posted

[quote name='halgre58']
[FONT=Georgia]Jeszcze w niedzielę :crazyeye::crazyeye:[/FONT]
Tak, jezdzi sie tam albo w sobote albo w niedziele ale wczoraj jedyny wolny dzien od bardzo dawna sie nam trafil wiec sie nam jechac nie chcialo :diabloti:

W pl tez ludzie pracuja w niedziele :cool3:

Posted

[quote name='deer_1987']Tak, jezdzi sie tam albo w sobote albo w niedziele ale wczoraj jedyny wolny dzien od bardzo dawna sie nam trafil wiec sie nam jechac nie chcialo :diabloti:

W pl tez ludzie pracuja w niedziele :cool3:
[FONT=Georgia]No wiem, wiem - to zależy gdzie się pracuje ...:p[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Morfi obserwuje czy Alfi dobrze z fontanny korzysta ;)
to się nazywa nadzór ;) :evil_lol:
http://images8.fotosik.pl/48/514426dcf09c0b06.jpg
[/FONT]
hahaha ... Z tą fontanienką to jest tak, że ZAWSZE pierwszy pije SZEF, czyli Morfi. Biada jak podejdzie inny psiur :crazyeye: zaraz go odgania warcząc.
My stoimy w kolejce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i jak Morfi już odchodzi - to cała reszta sfory może podchodzić ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Moje lekarstwa chyba działają (chociaż pomału) - ale jedna poprawa już jest : Nie leje mi się już z nosa. Katar jeszcze jest, ale się NIE LEJE :shake: Co za ulga !!!
Jeszcze źle się czuję - kurna - nawet włosy mnie bolą :crazyeye: mięśnie, kości ... ale byłam z Dindkiem w parku rano i to nawet z aparatem :evil_lol:
Było pochmurno, ale nie padało - więc pstryknęłam trochę zdjęć.

Teraz trochę się położę. Dalej z Dindkiem będzie chodził TŻ :evil_lol:
Zdjęcia potem :lol:

Posted

[FONT=Georgia]ktoś musi być przywódcą w takim stadzie ;)
Morfi jest największy więc nie dziwie się że na niego padło :evil_lol:

super że już ciut lepiej, oby tak dalej :) zdrowiej
[/FONT]