Jump to content
Dogomania

DiNDEK & jego ferajna i nie tylko ...

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla']
wyglądają zjawiskowo :)
jak mi się Salsa wytarzała w błocie takim bleeeeh to w domu wszystko było umazane pomimo tego że ją wzięłam na ręce i przeniosłam do wanny :evil_lol:

A Sammiego pewnie że pamiętam....
Samo Jedzącego się psa ze zlizanym nosem nie da się zapomnieć :evil_lol:

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='halgre58']:grin::grin::grin::grin: tylko jak one po takich kąpielach błotnych wyglądają :grin::grin::grin::grin:
A przyjaciele Dindka - to ta cała ferajna - byle się chciały gonić, szaleć i bawić ... :roflt:

wyglądają zjawiskowo :)
jak mi się Salsa wytarzała w błocie takim bleeeeh to w domu wszystko było umazane pomimo tego że ją wzięłam na ręce i przeniosłam do wanny :evil_lol:

A Sammiego pewnie że pamiętam....
Samo Jedzącego się psa ze zlizanym nosem nie da się zapomnieć :evil_lol:

Posted

Narazie koniec ... przerwa... :eviltong::eviltong: Idę do kuchni :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Potem będą fotki dzisiejsze - które jednak muszę najpierw zmniejszyć, ale to po obiedzie :evil_lol:

Posted

[quote name='jbk']Ooo, widzę, że tym razem załapałam się nie tylko na pieski, ale i wiosnę :) I księdza, hehe :lol:
hahaha... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: pieski są cały czas, wiosna co roku - ale księdza jeszcze tu nie było ...:shake::evil_lol::crazyeye::eviltong:

Posted

Ah, co by Dindek robił bez Morfiego.... Nuda by była :diabloti:

A Hektorek mnie zachwycił, przepiękny spanielek.... Te co widuję na codzień są zwykle w kudłach i strąkach.... :mad:

Posted

[quote name='Darianna']Ah, co by Dindek robił bez Morfiego.... Nuda by była :diabloti:

A Hektorek mnie zachwycił, przepiękny spanielek.... Te co widuję na codzień są zwykle w kudłach i strąkach.... :mad:
No widzisz ... :roll: Hektorka ktoś podrzucił i ta pani go wzięła, była u weterynarza i wogle dba o niego :loveu: Ma zamówioną wizytę u psiego fryzjera :eviltong: ale dopiero na ... maj :crazyeye::crazyeye: Jak nikt nie szczotkuje, nie czesze psa - to pewno, że są strąki i kudły ... :evil_lol:

Posted

anitaaa i bartis napisał(a):
Fotki super :loveu: ah wreszcie wiosna :multi:

Dzięki ... :multi::multi: no, wreszcie - ja już tak czekałam na tą wiosnę ... :loveu:

Posted

A Dindulka nie karmisz że musi o smaki prosić?:evil_lol:
Morfi jest boski :loveu: Kolega spanielek też niczego sobie :cool3:

Tak w ogóle to milutko tu u Was :evil_lol:

Posted

[quote name='Okamia']A Dindulka nie karmisz że musi o smaki prosić?:evil_lol:
Morfi jest boski :loveu: Kolega spanielek też niczego sobie :cool3:

Tak w ogóle to milutko tu u Was :evil_lol:
A to dobre ... :crazyeye: ja go nie karmię :crazyeye::evil_lol::evil_lol::-o:eviltong: On już taki sęp jest :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A tak wogle to ... witamy u Dindusia :multi: i cieszymy się z odwiedzinek :evil_lol::loveu: