Jump to content
Dogomania

DiNDEK & jego ferajna i nie tylko ...

Recommended Posts

Posted

[quote name='deer_1987']My jestesmy... ale z przerwami bo choroba mnie dopadla :(

Jejku, co rusz to ktoś chory... pełno chorych naokoło mnie ! No, to nic tylko się kuruj i zdrowiej szybko ... :loveu:

[quote name='jbk']Ja też jestem :)

Fajne portreciki Dindusia :)

Dziękujemy :multi::multi::multi: Od jutra mają być deszcze - jak tu robić foty :crazyeye:

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='halgre58']Dziękujemy :multi::multi::multi: Od jutra mają być deszcze - jak tu robić foty :crazyeye:

Pod parasolem jedynie ;) Ale do tego to potrzebne są dwie osoby ;)

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']fajne zdjęcia :lol:

cieszę się ...:loveu::loveu:

[quote name='jbk']Pod parasolem jedynie ;) Ale do tego to potrzebne są dwie osoby ;)

hahahaha.......:multi::crazyeye: pewnie, że dwie osoby ! nie wyobrażam sobie iść z psem - w dodatku z Dindkiem-wariatem i z parasolem :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Musiałabym coś rzucić: parasol, albo smycz :evil_lol::eviltong: Wybrałabym to pierwsze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='jbk']Fajne te Wasze spacery grupowe :))

Co prawda - to prawda :evil_lol: Dindek ma szczęście, że ma tyle kumpli do zabawy i biegania... :multi:

Posted

Witam wszystkich :multi::multi::multi:

Dzisiaj napstrykałam 727. zdjęć ...:crazyeye::crazyeye: Ciekawe tylko, ile z tego zostanie po selekcji :eviltong::eviltong: Będę miała co wrzucać na dogo przez jakiś czas (nieokreślony) ... :multi::multi::multi::multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Owczarkowa']

http://images31.fotosik.pl/440/c80a22a1bf8421c3.jpg

ta fotka jest super :loveu::loveu::loveu:

Coś podobnego :crazyeye: A ja myślałam, że to głupie jakieś :eviltong: i przy zgrywaniu na płytę - wyrzuciłam to... :evil_lol: Ale to nic straconego... skopiuję stąd i bedzie na zaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='deer_1987']jak to zrobilas?
http://images31.fotosik.pl/440/c80a22a1bf8421c3.jpg

A jak to zrobiłam? W programie Photo Filtre :loveu:
Zaznaczam w kółku zdjęcie, potem w "zaznaczenie" klikam odwróć, potem w "filtry" klikam "efekty wizualne" i tam "kołowe rozmycie". I to wsio :multi:

Posted

[quote name='jbk']Dzień dobry bardzo :) Jak samopoczucie przy odwilży?

Bardzo dzieńdobry :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Moje samopoczucie dobre, ale Dindek nie chce nic zjeść, ani pić - nie wiem co się znów dzieje... :shake: A w jego brzuchu słyszę małą rewolucję :crazyeye: Sąsiadka mi mówi, że może się śniegu nażarł... Kurcze :-(