halgre Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 [quote name='agaciaaa']Witamy :) u Was jak zawsze mnóstwo fot :multi: wszystkie obejrzane :lol: tylko Didnka wyjącego na balkonie nie obejrzałam, bo Sara śpi obok i na pewno by sie zerwała :lol: Jak nie będzie spała - to obejrzysz :multi: [quote name='anitaaa i bartis']fajne filmiki :loveu: Dzięki :multi: Quote
agaciaaa Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='halgre58']Jak nie będzie spała - to obejrzysz :multi: Taki mam zamiar ;) Quote
jonQuilla Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 oj co za niefart że nie doczekali się towarzyszy :roll::roll: ale Morfi ma super plamkę na karku :loveu: a Dindi skacze jak sarenka :) :evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Życzenia od nas: http://www.dogomania.pl/forum/11470184-post12483.html Quote
Bartiśkowa_ Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Wiytamy Dindusia i jego pańcię :multi::multi::multi::multi: Quote
Paulina_mickey Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Siemanko:loveu: http://i307.photobucket.com/albums/nn304/MiQsA/P1140592-1.jpg ;) Quote
crazydaisy Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Wesołych Świąt: http://www.dogomania.pl/forum/11481764-post1574.html :) Quote
*zaba* Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Aby wszystkie dni w roku byly tak piekne i szczesliwe, jak ten jeden wigilijny wieczor. Aby Wasze twarze i twarze Waszych najblizszych zawsze rozpromienial usmiech, a gwiazda Betlejemska prowadzila Was ku dobremu. Quote
jbk Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Przez Swieta będzie dużo czasu na spacerki w śniegu i foteczki nowe ;) Pozdrowionka dla Dindusia :) Quote
halgre Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 Wigilia przebiegła spokojnie, choć miałam dwóch niespodziewanych gości :multi: Ale wszystkiego wszystkim starczyło, jeszcze zostało :evil_lol: Nawet paczki pod choinkę się znalazły dla wszystkich :multi:;):crazyeye: Czyli - w sumie było fajnie... :loveu: Fotki będą jutro :multi::multi::multi: Dzisiaj śniegu na milimetr, może jeszcze coś napada w nocy ...:roll: Jak nie, to i tak będą :roll: Quote
jbk Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='halgre58']Wigilia przebiegła spokojnie, choć miałam dwóch niespodziewanych gości :multi: Ale wszystkiego wszystkim starczyło, jeszcze zostało :evil_lol: Nawet paczki pod choinkę się znalazły dla wszystkich :multi:;):crazyeye: Czyli - w sumie było fajnie... :loveu: Fotki będą jutro :multi::multi::multi: Dzisiaj śniegu na milimetr, może jeszcze coś napada w nocy ...:roll: Jak nie, to i tak będą :roll: To czekamy ;) U nas cały czas sypie ;) Quote
halgre Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 Fotki będą bez względu na to, czy będzie sypać - czy nie :multi: Jak narazie niiiiiiiiic nie sypie :shake::shake::shake: Może w nocy ?? Ale aparat jutro biorę... Quote
taxelina Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 U nas sypnelo ale moze 1 cm - na samochodach widac i nie bedzie wiecej sniegu w ciagu 5 dni wiec lipa.. Quote
halgre Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 [quote name='deer_1987']U nas sypnelo ale moze 1 cm - na samochodach widac i nie bedzie wiecej sniegu w ciagu 5 dni wiec lipa.. U nas też już nie będzie ... To koniec śniegu tej zimy chyba :diabloti: [quote name='jbk']I jak tam? Już po porannej sesji? Tak - już po :multi: Ale muszę je zmniejszyć, trochę już poprawiłam, trochę wyrzuciłam, więc trochę cierpliwości proszę :p, bo teraz lecę po browarek ... :eviltong: 5. minutek tam i z powrotem :multi: Quote
halgre Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 [quote name='jbk']To czekamy ;) U nas cały czas sypie ;) U was to już prawie w górach, a tam sypie... a niby tak niedaleko :lol: Quote
Recommended Posts