halgre Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 [quote name='pusia2405']Puściłam psom wyjącego Dindka:lol:, szkoda, że nie widzieliście ich min:evil_lol:. A dlaczego Dindek musi nosić kaganiec?:roll: hahaha... wyobrażam sobie ... ja też to puszczam i Dindek nerwowo biega i się rozgląda gdzie to wyje ... a to on sam - tylko na filmie :multi::multi::multi: A kaganiec nosi - bo jest ludożercą :crazyeye::crazyeye: i dopiero w parku mu ściągam go ... :laola: No, może trochę przesadziłam ... :eviltong: Quote
halgre Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 Dobrej nocy i kolorowych snów :multi::multi::multi: I do jutra ... :hand::hand: Quote
jonQuilla Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 hmm...ale masz wyjca w domu :) powinien robić za syrenę :cool3::cool3: Quote
jbk Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Powinien jeździć karetką :) Piękny wyjec :) Quote
halgre Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 [quote name='jonQuilla']hmm...ale masz wyjca w domu :) powinien robić za syrenę :cool3::cool3: hahaha... kiedyś przejeżdżała straż pożarna i też wył ...! [quote name='jbk']Powinien jeździć karetką :) Piękny wyjec :) Nieeee ...:shake::shake::shake: Jakby tak było, to by się przyzwyczaił i już tak fajnie nie wył :multi::multi::multi: haha Quote
taxelina Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Nie boicie sie ze on kiedys wyskoczy i wypadnie przez balkon? widze ze wysoko mieszkacie :( Quote
Bartiśkowa_ Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 ake z niego wyjec :evil_lol::loveu: fajny filmik Quote
halgre Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 [quote name='deer_1987']Nie boicie sie ze on kiedys wyskoczy i wypadnie przez balkon? widze ze wysoko mieszkacie :( :shake::shake::shake::shake::shake: Mieszkamy na 3. piętrze, ale to nie ma nic do rzeczy ... :shake::shake::shake: Żaden pies nie wyskoczy, nie wypadnie :shake: Tak to już jest ... Chociaż - jak dorastał - to też się bałam :evil_lol: Ale inni, którzy mają psy "od zawsze" wytłumaczyli mi, że nie ma co się bać... Pies nigdy nie wyskoczy, chyba że ... będzie sam chciał popełnić samobójstwo :roflt::roflt::roflt: [quote name='anitaaa i bartis']ake z niego wyjec :evil_lol::loveu: fajny filmik :loveu::loveu::loveu: Quote
taxelina Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Aha to ciekawe dosc bo tutaj byly przypadki ze pies wyskoczyl.. Quote
halgre Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 [quote name='deer_1987']Aha to ciekawe dosc bo tutaj byly przypadki ze pies wyskoczyl.. To rzeczywiście ciekawe ... :crazyeye: Quote
*zaba* Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Wyjacy Dinek rewelacja!!!! Zdjecia widoczkowe rownie piekne,Kubus od sasiadki fajniutki. Ale zacytuje to : http://img410.imageshack.us/img410/6793/9xii2008022do1.jpg :loveu: :loveu: :loveu: Quote
halgre Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 [quote name='*zaba*']Wyjacy Dinek rewelacja!!!! Zdjecia widoczkowe rownie piekne,Kubus od sasiadki fajniutki. :loveu::loveu::loveu: Dziękujemy ślicznie :loveu::loveu::loveu: Quote
jbk Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Babci Puszek na drugim piętrze zawsze siedzi w otwartym oknie, też się kiedyś bałam, ale nigdy mu nic do głowy nie przyszło ;) Quote
LadyK Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [CENTER]Cześć Dindusie :multi: :multi: :multi: Ale syrena z niego :D:D[/CENTER] Quote
pusia2405 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Ja niestety słyszałam o nieszczęśliwych wypadkach: skok psa przez okno z któregoś tam piętra:-(. Quote
halgre Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 [quote name='jbk']Babci Puszek na drugim piętrze zawsze siedzi w otwartym oknie, też się kiedyś bałam, ale nigdy mu nic do głowy nie przyszło ;) Całe szczęście ...! [quote name='Owczarkowa']Cześć Dindusie :multi: :multi: :multi: Ale syrena z niego :D:D niom ... :multi: [quote name='pusia2405']Ja niestety słyszałam o nieszczęśliwych wypadkach: skok psa przez okno z któregoś tam piętra:-(. kurde... nie strasz mnie :crazyeye: Quote
halgre Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Mam fotki, ale jakoś nie mam kiedy ich tu wrzucić ... No nic... nie rozpłyną się przecież :shake: Quote
taxelina Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='halgre58']Mam fotki, ale jakoś nie mam kiedy ich tu wrzucić ... No nic... nie rozpłyną się przecież :shake: jak to nie masz kiedy? :( Quote
jbk Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='halgre58']Mam fotki, ale jakoś nie mam kiedy ich tu wrzucić ... No nic... nie rozpłyną się przecież :shake: A jak Ci dysk padnie?? Quote
halgre Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 [quote name='deer_1987']jak to nie masz kiedy? :( Cały czas nic nie robię w chałupie i teraz wszystko naraz trzeba :evil_lol::evil_lol: a święta tuż-tuż ... [quote name='jbk']A jak Ci dysk padnie?? Jeeeeee... Nieeeeeeeeeeee :shake::shake::shake: Kurde... jednak chociaż parę wrzucę tak szybko... :eviltong: Quote
halgre Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 To jamniczek Set (Secik) ... :multi: Quote
halgre Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 To fotka z tego filmiku - jak wyje ... Quote
Recommended Posts