jbk Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 http://img504.imageshack.us/img504/1033/12x2008zoo053zz4.jpg - jak byliśmy ostatnio w ZOO, to ten słoń nas chciał trąbą pomacać :) Super foty ;) Daj jeszcze! Quote
Bartiśkowa_ Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Ten niedźwiedź siedzi jak barti :evil_lol::evil_lol: te ostatnie to są zeberki ;) Quote
halgre Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 To jest chyba baribal - ale nie wiem dokładnie ... himalajskich nie było :shake: I znowu brunatny ... Jego wysokość uciął sobie drzemkę ... :multi: Quote
halgre Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Może to jego żony ?? :eviltong: No proszę ... jeszcze jedna żona ...:multi: Quote
jbk Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Suuuper :) A misiek robił sztuczki? Jak ja byłam, to mu ludzie rzucali kąski, a on łapą machał :) Quote
halgre Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 A ten facio - jeszcze trochę i tam wleci :grin: do tego wielbłąda :grin: Quote
jbk Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Wielbłądy gryzą, więc faciowi nie będzie miło, jak wpadnie ;) Quote
halgre Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Narazie dosyć, reszta potem ... To nasze ZOO bardzo zbiedniało ! Nie ma wogle fok, które tak lubię... Zebra tylko jedna, a ile kiedyś było gatunków małp ... a teraz ? Szkoda gadać. Zmieniło się tam nie do poznania !!! Quote
jbk Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='halgre58'] Narazie dosyć, reszta potem ... To nasze ZOO bardzo zbiedniało ! Nie ma wogle fok, które tak lubię... Zebra tylko jedna, a ile kiedyś było gatunków małp ... a teraz ? Szkoda gadać. Zmieniło się tam nie do poznania !!! Ja niestety nie pamiętam, które zwierzaki były za którym razem, ale też miałam wrażenie, że kiepściej tam jakoś.... Quote
halgre Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 [quote name='jbk']Suuuper :) A misiek robił sztuczki? Jak ja byłam, to mu ludzie rzucali kąski, a on łapą machał :) Niestety nie robił żadnych sztuczek :shake: jakby robił - napewno bym pstryknęła :multi: [quote name='jbk']Wielbłądy gryzą, więc faciowi nie będzie miło, jak wpadnie ;) Ano napewno nieeee ... :crazyeye::evil_lol: Quote
halgre Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 [quote name='jbk']Ja niestety nie pamiętam, które zwierzaki były za którym razem, ale też miałam wrażenie, że kiepściej tam jakoś.... Bieda !!! Nie ma pieniędzy na utrzymanie takiego ZOO :shake: Teraz widzę, że wszystkie zwierzęta mają swoich sponsorów. Przy każdej klatce jest tabliczka - kto sponsoruje. Smutne to ... :-( Quote
jbk Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='halgre58']Bieda !!! Nie ma pieniędzy na utrzymanie takiego ZOO :shake: Teraz widzę, że wszystkie zwierzęta mają swoich sponsorów. Przy każdej klatce jest tabliczka - kto sponsoruje. Smutne to ... :-( Sama bym zasponsorowała, ale to na razie nie mieści się w granicach moich możliwości finansowych..... Jak wygram w totka, to im zaraz odpalę jakąś większą kwotę :) Quote
katik Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Sponsorzy byli już od bardzo dawna. Utrzymanie takiego dużego zoo dużo kosztuje, a jak zawsze na zwierzęta pieniędzy nie daje się za wiele. :roll: Quote
taxelina Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 http://img158.imageshack.us/img158/2046/12x2008zoo047ud4.jpg slodki puch ;) Quote
jbk Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Dzień dobry w ten ciepły ale mokry środowy poranek :) Quote
jonQuilla Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 :crazyeye::crazyeye: ile Ty masz zwierząt w ogrodzie... o jaa!!! pełen zwierzyniec :evil_lol::evil_lol: a niee... dałam się nabrać :) w Zoo byłaś :eviltong::eviltong: cześć :multi::loveu: Quote
jbk Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='jonQuilla']:crazyeye::crazyeye: ile Ty masz zwierząt w ogrodzie... o jaa!!! pełen zwierzyniec :evil_lol::evil_lol: a niee... dałam się nabrać :) w Zoo byłaś :eviltong::eviltong: cześć :multi::loveu: To by było, słonia z niedźwiedziem w ogródku za domem :evil_lol: Quote
Recommended Posts