halgre Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 I znowu to bajoro :placz: Wiem, że np. świnie lubią się tarzać w błocie - ale psy ?????? Quote
jbk Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Vadir też ma jedną taką ulubioną kałużę, której nigdy nie omija :) Spacerujemy też nad stawami, ale nie wpuszczamy tam psów, choćby chciały (kaczki tam są i rybki jakieś), bo od kąpieli w tych stawach pies bratowej dostał zapalenia spojówek..... Quote
halgre Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 [quote name='jbk']Vadir też ma jedną taką ulubioną kałużę, której nigdy nie omija :) Spacerujemy też nad stawami, ale nie wpuszczamy tam psów, choćby chciały (kaczki tam są i rybki jakieś), bo od kąpieli w tych stawach pies bratowej dostał zapalenia spojówek..... W tym naszym stawie też zawsze były kaczki - ale teraz jakoś nawet kaczki nie chcą tam pływać ... :shake: Dawno ich nie było ... Quote
halgre Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Te fotki wbrew pozorom nie są robione wieczorem - tylko rano (przedwczoraj) ... Codziennie rano teraz jest zachmurzenie, ciemno, ponuro i straaaszna mgła. I tak aż do południa ! Te dwa ostatnie - to park w Chorzowie :loveu: bo nie mam już piesów ! Quote
jbk Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Park w Chorzowie? No zobacz, nawet nie zauważyłam, żeście krajani ;) Quote
halgre Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 [quote name='jbk']Park w Chorzowie? No zobacz, nawet nie zauważyłam, żeście krajani ;) No jak to ...! Jesteśmy z Katowic (z dzielnicy), a w Chorzowie to byłam na imprezie na Oberfest... Ale było piiiiiwa ... :beerchug: :beerchug: A potem ... :huh: Quote
jbk Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [quote name='halgre58']No jak to ...! Jesteśmy z Katowic (z dzielnicy), a w Chorzowie to byłam na imprezie na Oberfest... Ale było piiiiiwa ... :beerchug: :beerchug: A potem ... :huh: Nie mogłabym na taki piwny festiwal, właśnie ze względu na :huh: potem ;) Mam strasznie słaby żołądek i następnego dnia umieram :) Quote
taxelina Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Ale szczesliwe psiaki, nasz wczorajszy spacer to niewypal.. pies wychowany po szwedzku.. ma byc cicho i 23 h i 59 minut na dzien wpatrzony w pana/pania. nie mogl nic powacahc ani odejsc na 4 cm bo juz wolala albo szla po nia.. do tego zadnej zabawy chociaz moje zapraszaly a niunia to gryzie inne psy a tym razem zapraszala ale tamta nie mogla sie pobawic.. bez snesu.. isc na spacer z kims gdzie w sumie cisza i moje psy same biegaja a jej idzie blisko.. same to one moga kolo domu pobiegac nie musze jechac do innego miasta.. :/ Quote
Kinia Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Super fotki i jak dużo:) Fajne kolory Ci wyszły na tym zdjeciu tego parku:) Quote
*zaba* Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Szczesliwy pies,to utytrany pies! I prosze sie nie czepiac,ze bajoro,bo pewnie nic lepszego pod lapa nie bylo :D Kamel na plazy wytarzal sie w zgnilych wodorostach....,tez byl szczesliwy !! Quote
Bartiśkowa_ Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 ale się świetnie bawią :loveu::loveu: a park przepiękny Quote
agaciaaa Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Witamy :) obejrzałam fotki :multi: http://img386.imageshack.us/img386/9236/27092008075mo0.jpg jak miło wytaplać sie w błotnistej wodzie :evil_lol: http://img152.imageshack.us/img152/5786/wparku135sl1.jpg a potem sie otrzepać :lol: dobrze że nikogo obok nie było ;) Quote
jonQuilla Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 jestem :multi: widziałam wszystkie zdjecia rozszalałych i rozbieganych piesów :cool3::cool3: Quote
jbk Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Dzień dobry :) Słonko świeci, na spacerek pora, foty porobić ;) Quote
halgre Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Ależ tu się nazbierało różnych wypowiedzi !!!!!!!!!! Ale długo nie mogłam się dostać na dogomanię, a potem zawsze coś wypadło ... Dziękuję wszystkim ogólnie za odwiedzinki u Dindusia :mdrmed: !!! Bardzo, bardzo się cieszę :multi::multi::multi: Chcecie trochę zwierzątek z ZOO w Chorzowie ? Quote
halgre Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 deer ... prześliczny, słodki kicuś ...!!! Quote
jbk Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='halgre58']Ależ tu się nazbierało różnych wypowiedzi !!!!!!!!!! Ale długo nie mogłam się dostać na dogomanię, a potem zawsze coś wypadło ... Dziękuję wszystkim ogólnie za odwiedzinki u Dindusia :mdrmed: !!! Bardzo, bardzo się cieszę :multi::multi::multi: Chcecie trochę zwierzątek z ZOO w Chorzowie ? Wszystko chcemy!! Quote
halgre Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 To są chyba pelikany ... Chyba musicie sobie same zgadywać - co jest co :D, bo ja nie pamiętam tych nazw ...:shake: Quote
Bartiśkowa_ Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 ale piękne zwierzaczki :loveu::loveu: Quote
halgre Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Tyle to ja wiem ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, że to słoń... afrykański słoń :evil_lol: Quote
Recommended Posts