Jump to content
Dogomania

DiNDEK & jego ferajna i nie tylko ...

Recommended Posts

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Vadir też ma jedną taką ulubioną kałużę, której nigdy nie omija :) Spacerujemy też nad stawami, ale nie wpuszczamy tam psów, choćby chciały (kaczki tam są i rybki jakieś), bo od kąpieli w tych stawach pies bratowej dostał zapalenia spojówek.....

Posted

[quote name='jbk']Vadir też ma jedną taką ulubioną kałużę, której nigdy nie omija :) Spacerujemy też nad stawami, ale nie wpuszczamy tam psów, choćby chciały (kaczki tam są i rybki jakieś), bo od kąpieli w tych stawach pies bratowej dostał zapalenia spojówek.....
W tym naszym stawie też zawsze były kaczki - ale teraz jakoś nawet kaczki nie chcą tam pływać ... :shake: Dawno ich nie było ...

Posted

Te fotki wbrew pozorom nie są robione wieczorem - tylko rano (przedwczoraj) ... Codziennie rano teraz jest zachmurzenie, ciemno, ponuro i straaaszna mgła. I tak aż do południa !

Te dwa ostatnie - to park w Chorzowie :loveu: bo nie mam już piesów !

Posted

[quote name='jbk']Park w Chorzowie? No zobacz, nawet nie zauważyłam, żeście krajani ;)
No jak to ...! Jesteśmy z Katowic (z dzielnicy), a w Chorzowie to byłam na imprezie na Oberfest... Ale było piiiiiwa ... :beerchug: :beerchug: A potem ... :huh:

Posted

[quote name='halgre58']No jak to ...! Jesteśmy z Katowic (z dzielnicy), a w Chorzowie to byłam na imprezie na Oberfest... Ale było piiiiiwa ... :beerchug: :beerchug: A potem ... :huh:

Nie mogłabym na taki piwny festiwal, właśnie ze względu na :huh: potem ;) Mam strasznie słaby żołądek i następnego dnia umieram :)

Posted

Ale szczesliwe psiaki, nasz wczorajszy spacer to niewypal.. pies wychowany po szwedzku.. ma byc cicho i 23 h i 59 minut na dzien wpatrzony w pana/pania. nie mogl nic powacahc ani odejsc na 4 cm bo juz wolala albo szla po nia.. do tego zadnej zabawy chociaz moje zapraszaly a niunia to gryzie inne psy a tym razem zapraszala ale tamta nie mogla sie pobawic.. bez snesu.. isc na spacer z kims gdzie w sumie cisza i moje psy same biegaja a jej idzie blisko.. same to one moga kolo domu pobiegac nie musze jechac do innego miasta.. :/

Posted

Szczesliwy pies,to utytrany pies!
I prosze sie nie czepiac,ze bajoro,bo pewnie nic lepszego pod lapa nie bylo :D
Kamel na plazy wytarzal sie w zgnilych wodorostach....,tez byl szczesliwy !!

Posted

Ależ tu się nazbierało różnych wypowiedzi !!!!!!!!!!
Ale długo nie mogłam się dostać na dogomanię, a potem zawsze coś wypadło ...
Dziękuję wszystkim ogólnie za odwiedzinki u Dindusia :mdrmed: !!!
Bardzo, bardzo się cieszę :multi::multi::multi:
Chcecie trochę zwierzątek z ZOO w Chorzowie ?

Posted

[quote name='halgre58']Ależ tu się nazbierało różnych wypowiedzi !!!!!!!!!!
Ale długo nie mogłam się dostać na dogomanię, a potem zawsze coś wypadło ...
Dziękuję wszystkim ogólnie za odwiedzinki u Dindusia :mdrmed: !!!
Bardzo, bardzo się cieszę :multi::multi::multi:
Chcecie trochę zwierzątek z ZOO w Chorzowie ?

Wszystko chcemy!!