Jump to content
Dogomania

DiNDEK & jego ferajna i nie tylko ...

Recommended Posts

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deer_1987']http://img122.imageshack.us/img122/4728/wparkukociuszki171bp3.jpg
wspolne gryzienie najlepsze :D
One są jedyne w swoim rodzaju :crazyeye: bo inne psy nie pozwalają sobie odebrać patyka, a te się fajnie razem bawią jednym :eviltong:

[quote name='agaciaaa']http://img216.imageshack.us/img216/9909/wparkukociuszki181eu6.jpg Dinduś nie tylko pije, ale i łapki moczy :lol:
Tak, on zawsze musi cały do tego wleźć :D

Posted

jonQuilla napisał(a):
witam :multi:

Twój piesek to prawdziwy Dinduś...
tak mu ten ozorek w buźce dinda :evil_lol:

żyjący własnym życiem ozorek :loveu:
http://img66.imageshack.us/img66/1680/wparkukociuszki020co8.jpg

świetny piechu :) wytarmoś mocno :loveu:

Wytarmosiłam :loveu: A ozorek zawsze mu tak lata - jak się tyle nagoni w parku :evil_lol::evil_lol: Potem niby zmęczony - ale i tak nie ma jeszcze dość !

Posted

deer_1987 napisał(a):
Co tam u Was?

Właśnie zjadłam obiad :p Dindek po spacerku śpi, mąż ogląda kolarzy ;) Na dworze zimno, w domu zimno brrrrr :angryy: Co chwilę pada deszcz, zdjęć nowych nie mam, bo co rano pada - przychodzimy z Dindkiem caaaaaali zmoknięci :bigcry::bigcry:

Kati16 napisał(a):

Można to i tak nazwać ...:roflt:

Posted

Ooooooo ... ile tu gości :multi::multi::multi:
Chcecie wiosnę, lato :crazyeye: No to będzie ..! w przyszłym roku :grin::grin: Nie martwcie się, niedługo zima i oby ze śniegiem - bo przecież psiury kochają śnieg !!!! A co do jesieni - to jak narazie brzyyydka :shake: Dopiero pierwsze dni października mają być ładne ...:p

Posted

jbk napisał(a):
Dzień dobry ;) Napotkałam u kogoś piękne oczęta Dindusia, więc przyszłam pooglądać ;)

Cieszymy się bardzo z odwiedzin :loveu: Zaraz idę do samoyedków - znam jednego osobiście - kolegę Dindusia.
Dindek dziękuje za piękne oczęta ...

Posted

halgre58 napisał(a):
Ooooooo ... ile tu gości :multi::multi::multi:
Chcecie wiosnę, lato :crazyeye: No to będzie ..! w przyszłym roku :grin::grin: Nie martwcie się, niedługo zima i oby ze śniegiem - bo przecież psiury kochają śnieg !!!! A co do jesieni - to jak narazie brzyyydka :shake: Dopiero pierwsze dni października mają być ładne ...:p

Szczerze powiem, zimy nie cierpię, a w tym roku cieszę się na nią, i mam nadzieję na śniegu kupę ;) Ze względu na psiureczki :)) Dinduś lubi śniegowe zabawy? Vadir pierwszy raz śnieg zobaczy ;)

Posted

Ja też nie lubię zimy ! Ale Dindek straaasznie kocha śnieg...! Zeszłej zimy śniegu właściwie nie było, ale dwa lata temu ... jejku ! Jakie były w parku zaspy ! Dindek był w swoim żywiole ! Skakał jak kangur, albo zając - znikał w tych zaspach i nagle wyskakiwał ...:multi::multi::multi: Ścieżki odgarnięte ze śniegu - to nie dla niego, skoro można pofikać w głębokim śniegu ...haha Biega za kulkami ze śniegu i je łapie ... :-D Itd., itp.
I z powodu właśnie Dindka polubiłam śnieg, bo cieszę się - jak on się cieszy :loveu::loveu::loveu:

Posted

Ja zimę lubię tylko z bialutkim świeżutkim śniegiem :loveu: ale chlapy nienawidze :shake: tak samo jak długo leżącego brudnego śniegu :diabloti: i dużych mrozów, dla mnie najlepiej jak jest do -5 :lol: