Jump to content
Dogomania

DiNDEK & jego ferajna i nie tylko ...

Recommended Posts

Posted

[quote name='*zaba*']My o takich godzinach w dni wolne od pracy to smacznie spimy :D
Kamczyslaw nawet by chyba ogonem nie ruszyl,a co dopiero mowic o podniesieniu calego odwloka..hehe

A tutaj:
http://img118.imageshack.us/img118/7902/33un0.jpg
uwaga,zeby jezor nie wylecial,bo jak sie zgubi,oj bedzie ciezko
A ja wcześnie wstaję:lol: I Dindek wtedy wogle już nie śpi, tylko chce się bawić np. piłką :evil_lol: Zimą chodzimy później, bo później robi się jasno - a i ja lubię zimą dłużej pospać :evil_lol: Wdepniemy potem do was :multi:

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Selenne']Sara to długo śpi. Jakbyśmy my nie wstali to i ona pewnie nie. Ale tak idziemy z nią mniej więcej ok 8.
No, to czekamy na focie
Eeee ... to nie jest tak znowu późno ! Też w sam raz ... Jak zapowiada się upał, to lepiej niech pies się wyszaleje wcześniej rano jak jeszcze nie ma tego gorąca.
Już wrzucam fotki - te które już zmniejszyłam. Zrobiłam sobie przerwę na obiad, a potem sjestę :D

Posted

To nieznajome psy - on i ona. Myśleliśmy, że pobiegają sobie z naszą ferajną, ale była straszna wojna między bokserką - a Korą.

I musieli sobie iść ...

Posted

[quote name='deer_1987']jak ja lubie jego fotki ;)
No, to się bardzo cieszymy :multi::multi::multi: Jest c.d., ale niewiem kiedy zmniejszę - bo teraz muszę przerwać tą fajną zabawę :lol: Chyba po spacerze dopiero - tak ok. 21:30.

Posted

[quote name='Kati16']Witanko :multi:
Piękne Dindusiowe foteczki :multi::loveu:
Dziękujemy ślicznie :loveu: Nie znam cię jeszcze - muszę odwiedzić twoją galeryjkę - to będziemy się znały :multi::multi:

Posted

Witam ponownie :multi:
Mam nowe fotki, ale jeszcze nie w komputerze bo dopiero wróciliśmy do domu. Po gonitwach w parku poszliśmy jeszcze do weterynarii na szczepienie. Tak, że zeszło nam dzisiaj od 7-mej z minutami do 11-tej :lol:
Zaraz wgram do komputera ...