halgre Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 [quote name='deer_1987']Troche Wam zazdroszcze takich wspolnych spotkan i zabaw... No, to dobrze że tylko trochę :evil_lol: Bo ja wam zazdroszczę wiesz czego ... morza !!!!! :evil_lol::evil_lol: Kończę wrzucać jeszcze wczorajsze fotki, bo dzisiaj są nowe :multi::multi: Ale te dzisiejsze wrzucę później, bo zaraz muszę jechać do miasta. Quote
taxelina Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Ty chyba duzo fotek robisz codziennie? janek robil wczoraj ok 60 na balkonie, ja dzis ok 10, i 79 na dworzu jak sie bawily. deszcz nam przeszkodzil ale jak sie rozpogodzi to znow wychodzimy :D mam okazje sie ustawieniami pobawic bo normalnie zawsze na auto robie Quote
halgre Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 [quote name='deer_1987']Ty chyba duzo fotek robisz codziennie? janek robil wczoraj ok 60 na balkonie, ja dzis ok 10, i 79 na dworzu jak sie bawily. deszcz nam przeszkodzil ale jak sie rozpogodzi to znow wychodzimy :D mam okazje sie ustawieniami pobawic bo normalnie zawsze na auto robie Na balkonie dziś zrobiłam kilka wcześnie rano, potem w parku ok. 160. Różnie to jest, czasem ponad 200; 300, a nawet ok.500. Ale nie na wszystkich oczywiście jest Dindek ... Są na zdjęciach też inne psy bez Dindka, są ich właściciele. A w drodze powrotnej to już sama przyroda w parku. No i właśnie tak się nazbiera ...:evil_lol: A tu na dogo daję tylko te, na których jest Dindek - bo o niego tu chodzi - nie ? :loveu::loveu: ________________ A pogoda u nas upalna ! W nocy lało jak z cebra, ale dzisiaj od nowa parówa ... Dindek [inne psy też] nie chce nawet jeść, w domu nie może sobie znaleźć miejsca ... Quote
taxelina Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 E tam inne tez fajne :D ja dzis 341 na dworzu - dwa wyjscia ;) Quote
halgre Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 To jest nowy towarzysz zabaw - Rino. Na górnych zdjęciach widać, jak Dino pokazuje mu - kto tu jest ważniejszy :evil_lol::evil_lol: Z początku pomrukiwali na siebie :lol: ale potem się zaprzyjaźnili :loveu: Quote
Selenne Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 http://img183.imageshack.us/img183/4942/16543073cn3.jpg Jestem wyższy! XD Quote
halgre Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 [quote name='Selenne']http://img183.imageshack.us/img183/4942/16543073cn3.jpg Jestem wyższy! XD Może troszeczkę ;) tutaj akurat stoją na górce, ale przyjrzyj się innym fotkom :lol: A zresztą niech sobie nawet jest wyższy... ale jest nowy !! :lol::lol: Nie będzie tak od razu rządził ! A ten całkiem duży - to Morfi, którego już znacie i który jest jakby nie było - szefem tej całej ferajny i jakby co - to on już zrobi porządek z każdym, co "podskakuje" :mad: Quote
Izabela124. Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Witanko Ile fotasków, az miło się robi Ale was dawno u nas nie było :( Quote
taxelina Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 http://img167.imageshack.us/img167/7506/52ro7.jpg ale usmiechniety :D Quote
halgre Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 [quote name='deer_1987']czemu nic nie piszecie? A co tu pisać ... Zdjęć nowych nie mam, ostatnio bez przerwy chodzę okropnie przeziębiona :angryy: jestem cały czas i zła i przygnębiona równocześnie ! Męczy mnie i katar i kaszel i gardło:placz: Nic mi się już nie chce - nawet gadać ... Jak tylko się choć trochę polepszy - to wezmę aparat do parku i będą nowe foty ;) Quote
halgre Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Nie są najlepsze te fotki, ale zawsze ... :loveu: Quote
halgre Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Dindek zawsze tak lubi siedzieć lub stać z łapami na poręczy i "prowadzi obserwacje". Czasem coś tam mruczy, powarkuje :evil_lol::evil_lol: Quote
BlackSheWolf Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 super fotki :) jak Dinus ladnie wyglada przez balkon :D Quote
halgre Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 [quote name='BlackSheWolf']super fotki :) jak Dinus ladnie wyglada przez balkon :D Dziękujemy :multi::multi: Dindek uwielbia być na balkonie ! Zawsze obserwuje ludzi, psy i wszystko dokoła :evil_lol: Quote
Recommended Posts