Jump to content
Dogomania

DiNDEK & jego ferajna i nie tylko ...

Recommended Posts

Posted

[quote name='deer_1987']Troche Wam zazdroszcze takich wspolnych spotkan i zabaw...

No, to dobrze że tylko trochę :evil_lol:
Bo ja wam zazdroszczę wiesz czego ... morza !!!!! :evil_lol::evil_lol:
Kończę wrzucać jeszcze wczorajsze fotki, bo dzisiaj są nowe :multi::multi:
Ale te dzisiejsze wrzucę później, bo zaraz muszę jechać do miasta.

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ty chyba duzo fotek robisz codziennie?
janek robil wczoraj ok 60 na balkonie, ja dzis ok 10, i 79 na dworzu jak sie bawily. deszcz nam przeszkodzil ale jak sie rozpogodzi to znow wychodzimy :D
mam okazje sie ustawieniami pobawic bo normalnie zawsze na auto robie

Posted

[quote name='deer_1987']Ty chyba duzo fotek robisz codziennie?
janek robil wczoraj ok 60 na balkonie, ja dzis ok 10, i 79 na dworzu jak sie bawily. deszcz nam przeszkodzil ale jak sie rozpogodzi to znow wychodzimy :D
mam okazje sie ustawieniami pobawic bo normalnie zawsze na auto robie

Na balkonie dziś zrobiłam kilka wcześnie rano, potem w parku ok. 160. Różnie to jest, czasem ponad 200; 300, a nawet ok.500.
Ale nie na wszystkich oczywiście jest Dindek ... Są na zdjęciach też inne psy bez Dindka, są ich właściciele. A w drodze powrotnej to już sama przyroda w parku. No i właśnie tak się nazbiera ...:evil_lol:
A tu na dogo daję tylko te, na których jest Dindek - bo o niego tu chodzi - nie ? :loveu::loveu:

Posted

To jest nowy towarzysz zabaw - Rino. Na górnych zdjęciach widać, jak Dino pokazuje mu - kto tu jest ważniejszy :evil_lol::evil_lol: Z początku pomrukiwali na siebie :lol: ale potem się zaprzyjaźnili :loveu:

Posted

[quote name='Selenne']http://img183.imageshack.us/img183/4942/16543073cn3.jpg Jestem wyższy! XD

Może troszeczkę ;) tutaj akurat stoją na górce, ale przyjrzyj się innym fotkom :lol:
A zresztą niech sobie nawet jest wyższy... ale jest nowy !! :lol::lol:
Nie będzie tak od razu rządził ! A ten całkiem duży - to Morfi, którego już znacie i który jest jakby nie było - szefem tej całej ferajny i jakby co - to on już zrobi porządek z każdym, co "podskakuje" :mad:

Posted

[quote name='deer_1987']czemu nic nie piszecie?

A co tu pisać ... Zdjęć nowych nie mam, ostatnio bez przerwy chodzę okropnie przeziębiona :angryy: jestem cały czas i zła i przygnębiona równocześnie ! Męczy mnie i katar i kaszel i gardło:placz:
Nic mi się już nie chce - nawet gadać ... Jak tylko się choć trochę polepszy - to wezmę aparat do parku i będą nowe foty ;)

Posted

Dindek zawsze tak lubi siedzieć lub stać z łapami na poręczy i "prowadzi obserwacje". Czasem coś tam mruczy, powarkuje :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='BlackSheWolf']super fotki :) jak Dinus ladnie wyglada przez balkon :D

Dziękujemy :multi::multi: Dindek uwielbia być na balkonie ! Zawsze obserwuje ludzi, psy i wszystko dokoła :evil_lol: