LadyK Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [CENTER]Witajcie ;) Piękny Dinduś :loveu::loveu::loveu: My tutaj pierwszy raz u was w galerii,ale będziemy często odwiedzać :lol: Zapraszamy do nas :)[/CENTER] Quote
halgre Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 [quote name='Kati16']Witajcie ;) Piękny Dinduś :loveu::loveu::loveu: My tutaj pierwszy raz u was w galerii,ale będziemy często odwiedzać :lol: Zapraszamy do nas :) Dinduś dziękuje za komplement :multi: i serdecznie wita nową psinkę :multi: Galeryjkę odwiedziliśmy. Quote
DG32 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Widać, że z Dindusia niezły rozrabiaka :lol:. Ps. Super, że go przygarneliście ze schroniska. Quote
halgre Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 [quote name='DG32']Widać, że z Dindusia niezły rozrabiaka :lol:. Ps. Super, że go przygarneliście ze schroniska. A jeszcze jaki :mad: W schronisku był jednym z 6-ciu psiaków braciszków, ale jedynym z białym żabocikiem :evil_lol::evil_lol: Quote
halgre Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='Izabela124.']Witanko Co tam u was słychac? Ooooo :multi: ktoś jednak o nas pamięta ...:loveu: Nie mam nowych fotek niestety :shake: Ale to tylko chwilowo. Niedługo znowu wezmę aparat do parku, chcę wyciągnąć męża żeby zajmował się Dindkiem, a ja wtedy mogę focić. Sama z tym i innymi urwisami - to niebezpieczne :evil_lol: dla aparatu. A jest dopiero co nowy... Te psy - to szaleńcy :mad: Quote
DG32 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Ja też o Was pamiętam i czekam na nowe fotki. U nas jest podobnie, żeby obfocić psy muszą iść na spacer przynajmniej 2 osoby. Quote
halgre Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='DG32']Ja też o Was pamiętam i czekam na nowe fotki. U nas jest podobnie, żeby obfocić psy muszą iść na spacer przynajmniej 2 osoby. No właśnie... tylko, że mojego "pana" wyciągnąć do parku rano - to już graniczy z cudem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: woli pospać :shake: ciężka sprawa... Obmyślam jakiś szantażyk, przekupstwo, albo jeszcze co innego :eviltong: niewiem... Zepsuł mi się ten mały aparacik, a z nim chodziłam zawsze i wszędzie. Mieści się w kieszeni :evil_lol: Quote
taxelina Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Ja dlatego ucze przychodzenia zeby mogly byc bez smycz i wolam i robie foty sama ;) My tez odwiedzamy, ale rodzicow mam na glowie to czasu mniej... Quote
halgre Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='deer_1987']Ja dlatego ucze przychodzenia zeby mogly byc bez smycz i wolam i robie foty sama ;) My tez odwiedzamy, ale rodzicow mam na glowie to czasu mniej... Ależ Dindek też przybiega na zawołanie, ale ja nie mogę go tak poprostu puścić bez smyczy w każdym miejscu w parku :shake: Ty masz inną okolicę, u nas w parku chodzi duuużo psów, ludzi, są biegacze itp., rowerzyści... Kręci się Straż Miejska - i kara gotowa ! Mamy tylko takie 2-3 miejsca, gdzie puszczamy nasze psiury luzem a i tak musimy mieć oczy dookoła :evil_lol: Przez większość parku idzie na smyczy. A jak biorę aparat - to chcę obfocić nie tylko psy - jak szaleją sobie, ale też po drodze przyrodę i takie tam ... :grins::grins: Quote
Selenne Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Slodziutki! A co On taki fioletowy na policzku? Taki wilczurkowaty XD Quote
taxelina Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 A gdzie nowe foty? Sherry to teraz sprawdza ze mozna pobiegac a nie przybiec.. do linki wracamy Quote
halgre Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Selenne napisał(a):Slodziutki! A co On taki fioletowy na policzku? Taki wilczurkowaty XD przejrzałam - i nie widzę nic fioletowego :shake: możesz podać link do tego zdjęcia ? Quote
halgre Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 [quote name='deer_1987']A gdzie nowe foty? Sherry to teraz sprawdza ze mozna pobiegac a nie przybiec.. do linki wracamy [quote name='Martens']Też czekamy na nowe foty ;) [quote name='Izabela124.']Witanko Ja przyłączam się do czekających Baaardzo się cieszymy, że o nas pamiętacie :multi: Obiecuję foty dopiero po niedzieli, chyba że uda się wcześniej ;) Quote
taxelina Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Jest wtorek po niedzieli, Was nie ma, fot nie ma :( Quote
halgre Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 Witamy po dłuższej nieobecności :loveu::loveu: Pierwsze zdjęcie jest w domu - jak Dindek jest zaspany ;) Reszta - w parku. A to Dindek goni się z Nuką [malamutką] Quote
halgre Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 Muszę odsapnąć :evil_lol: Bardzo źle dzisiaj się pobiera zdjęcia :mad: Za każdym razem wyskakuje strona "Program internet nie może wyświetlić strony"... Nie wiem czemu - może jakieś przeciążenie ? To nie ma co, spróbuję potem wrzucić resztę, bo teraz to do rana nie skończę :shake: Quote
halgre Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 [quote name='deer_1987']Ale sobie biega :D A biega, biega - jak zwykle :loveu::loveu: Czy wrzucałaś może teraz jakieś zdjęcia ? Masz też problemy ? Quote
Recommended Posts