halgre Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 [quote name='deer_1987']Ja jego nie ogladam tylko Twoja znam :D Noooo... coś takiego :loveu: A oglądałaś te slajdy ?? :evil_lol::evil_lol: Quote
taxelina Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 No wiec tak, to co na maila dostalam to hotmail zablkokowal zalaczniki :( musze ci innego maila podac a toi co na forum to tak, piekne tez :) Quote
halgre Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 [quote name='deer_1987']No wiec tak, to co na maila dostalam to hotmail zablkokowal zalaczniki :( musze ci innego maila podac a toi co na forum to tak, piekne tez :) No to podaj na gg ;) i jak coś fajnego będzie to przyślę:multi: Teraz będę zmniejszać parę fotek, żeby coś tu wstawić :loveu: Ale to nie są najnowsze... :shake: ale są :evil_lol::evil_lol: Quote
halgre Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 :multi: Dindek zagląda, czy ktoś z jego kolesiów nie idzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kleksik :multi::multi::multi: ale dłuuugo cię nie było :multi::multi::multi: No to pobawmy się :multi::multi: Quote
halgre Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 A to Dżeki, Morfi oraz Tores.:loveu: Dżeki mieszka w sąsiednim bloku... Z nim - jako pierwszym się wogle bawiłem - byłem jeszcze malutki :loveu: Quote
taxelina Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Oooo nowe zdjecia, az milo z rana obejrzec :) Sama zmykam z kompa meza (akurat on wyszedl z domu to zajelam jego :P) i ide do siebie i tam zaczne ze zdjeciami robic :) Quote
halgre Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 deer... napisałam ci coś na gg Dzięki za odwiedzinki :loveu: Quote
taxelina Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Dobra teraz to ja znikam zabrac sie za zdjecia :) Quote
Martens Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Witamy się z rana :) A Dinduś jak zwykle mnóstwo kolegów ;) Quote
Izabela124. Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Witanko Wy chyba zawsze na spacerkach spotykacie jakies pieski? Quote
halgre Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 [quote name='Izabela124.']Witanko Wy chyba zawsze na spacerkach spotykacie jakies pieski? Prawie zawsze... To zależy o której godzinie idziemy - każdy chodzi o różnych porach, czasem się rozmijamy. Ale można powiedzieć, że bardzo często :multi::multi: Te wszystkie psy - to już takie znajome od dawna - właśnie ze spacerów w parku :multi::multi::multi: Wszystkie się fajnie zgadzają ze sobą, bawią i gonią :multi::multi::multi: Quote
Guest ursa81 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Widać, że piesio szczęśliwy u swoich Pańciów :lol: Quote
halgre Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 [quote name='ursa81']Widać, że piesio szczęśliwy u swoich Pańciów :lol: No ja myślę ! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
taxelina Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Jak ja spuscic mam to wlasnie wole pory gdzie nie ma nikogo sprobuje potem wrzucic filmik jak S. kopala swoj dol, dlugo zanim psa zobaczyla, wydarla sie i wrocila do kopania. jest pare filmikow ale duzo to musze zobaczyc czy photobucket przyjmie :P A tymczasem domagam si wiecej fotek Dindusia Quote
halgre Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Dżeki z Dindusiem odpoczywają po dzikich gonitwach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tego, co one wtedy wyprawiały - żadne zdjęcie nie odzwierciedli :shake: To było istne szaleństwo :multi::multi::multi: Ta żółta psinka - to Mysz :loveu: Lata jak jakiś samolocik :multi::multi: Dindek ze znanym wam już Kleksikiem:loveu::loveu::loveu: Poleżę sobie ... ;);) Quote
halgre Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Zaniosę pańci moją zabaweczkę ...:loveu::loveu::loveu: Rozmarzony patrzy na swój ulubiony staw ...:lol::loveu: Fajny mam jęzorek ?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
taxelina Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 http://img370.imageshack.us/img370/2592/img3093911hx0.jpg Oj ale slodkie zdjecie :) Quote
halgre Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 A to fotki z czerwca 2007 r. : Dindek i Kleksik widać też kawałek Kory - jak się przygląda :evil_lol: Ta pańcia - to od Kleksika - to nie ja :shiny: :shake: Quote
Onomato-Peja Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 slotki uwielbiam Duuuuuże Psioczki prosze więccej zdjęć i zapraszam do mnie do galerii Quote
halgre Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 A to jest Atos... też kolega parkowy :loveu::loveu::loveu: Jak widać - bawi się sam, bo Dindek z Kleksikiem są sobą zajęci :multi::multi::multi: Quote
halgre Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 Atosik sam się bawi :multi: patykiem ;) Co one obydwa zawsze wyprawiają ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: To co ...??? Może odsapniemy ?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
halgre Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 [quote name='psiara1996']niie nie nie moj to atos... No nie twój :evil_lol: ale jest imiennikiem tamtego Atosa :multi: Obejrzałam waszą galeryjkę i wpisałam się tam :multi: Tu tylko dodam, że ci zazdroszczę tego morza :placz: Ja bym się cieszyła i Dinduś napewno też :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts