halgre Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kupiliśmy dobry rozmiar :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale dziurkę i tak trzeba dorobić, bo inaczej znów zgubimy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kupiliśmy identyczny - jaki miał przedtem ten skórzany. Bo teraz chodził w takim "żeleźnioku" :megagrin::shiny: zastępczym, który jest do niczego... :grins: Quote
BlackSheWolf Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 no to chcemy pozniej fotke w nowym kagancu :D :) Quote
halgre Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 [quote name='BlackSheWolf']no to chcemy pozniej fotke w nowym kagancu :D :) :painting: będą, będą ... ale najpierw będzie jeszcze dokończenie tamtego spacerku :sweetCyb:tylko teraz muszę się :sleep2: bo straaasznie się najadłam :shock: . Dopiero jedliśmy obiad. Quote
halgre Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Jakie smaczne :evil_lol: A ja mam taką be :multi: dietetyczną :roll: No i koniec częstowania... Tuptuś chce dalej iść na spacerek... :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Szalvjvsz z tymi foteczkami hihi, fajnie, ze tak czesto je wstawiasz Quote
halgre Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 A może na koniec pokażę wam chociaż kawałek parku, do którego chodzę ? Takich drzew było więcej - wyrwanych z korzeniami przez wichurę... W tym stawie - latem oczywiście - lubi popływać sobie Dindek :lol: A taki mamy kościółek zabytkowy w parku... A tą alejką wracamy do domu ... :eviltong: Quote
halgre Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Widzę, że idzie mój kolega ...:multi: Przedstawiam wszystkim mojego kumpla - Sammiego :multi: To jest książę Sammi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Sammi nie biega wprawdzie z kolegami, ale jest fajnym kumplem :multi::multi::multi: Quote
halgre Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Sammi jest za dostojny, żeby bawić się w jakieś gonitwy... :evil_lol::evil_lol: Jest w końcu championem ..., chodzi na wystawy, zdobywa nagrody ;);) Oooo ... mam patolek :multi::multi::multi: hehehe ... :megagrin::megagrin::megagrin: Sammi już musi do domu ... :eviltong::eviltong: Quote
Martens Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Ślicvzny macie park :) A Dinduś jak zwykle wesolutki i rozbawiony :loveu: Quote
halgre Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 [quote name='deer_1987']Taki park to skarb :D albo: http://halgre58.wrzuta.pl/pliki/cSAUhD2XUH/park Taaak... i niedaleko, bo ok. 5.minutek od bloku :loveu::loveu: można jeszcze obejrzeć pod tym linkiem powyżej... Mam nadzieję, że się otworzy :multi: Quote
halgre Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Kurcze :mad: nie wiem jak to obejrzeć... może ktoś spróbuje ?;) Quote
taxelina Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Ja zaraz sprawdze czy sie da! U nas mnostwo fotek i pierwsza zapowiedz tych dzisiejszych Quote
halgre Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 [quote name='ursa81']Obejrzałam :) Da się :) Super pokaz! Dzięki :multi::multi::multi::multi::multi: Jak się cieszę, że można tu obejrzeć :loveu::multi::loveu::multi: Quote
halgre Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 http://halgre58.wrzuta.pl/film/yztnLCgMrU/ Proszę jeszcze obejrzeć sobie powyższy slajd... :evil_lol::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Ale macie piękny park! :loveu::loveu: Wszystkie fotki obejrzałam, ale Dindek ma dużo kolegów :) Quote
halgre Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 [quote name='agaciaaa']Ale macie piękny park! :loveu::loveu: Wszystkie fotki obejrzałam, ale Dindek ma dużo kolegów :) A owszem... ma dużo kolegów :multi: Jak wchodzimy do parku, to Dindek prowadzi :loveu: - zna drogę na pamięć, którędy trzeba iść na "punkt spotkań" - hahaha... Tam gdzieś na zdjęciach jest tor saneczkowy, gdzie zawsze się spotykają i gonią :multi: I tylko tam go spuszczam ze smyczy :loveu: Quote
halgre Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 http://halgre58.wrzuta.pl/film/5vVcPf0ScO/ Zapraszam do oglądania :loveu::loveu: Quote
halgre Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 [quote name='Izabela124.']Witanko A kiedy beda nowe fotki? Będą, będą... cieszy mnie, że ktoś tu zagląda:multi::multi: bo ostatnio wszyscy odwiedzają Kronosika - ślicznego bobaska, myślałam, że my pójdziemy w odstawkę :-( Muszę dokupić płyt CD, żeby zgrać foty... Mam ich już tyyyyle, że komputer mi pęknie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I swoje i przysłane przez innych. Quote
Recommended Posts