Jump to content
Dogomania

DiNDEK & jego ferajna i nie tylko ...

Recommended Posts

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

będzie patrzył, na pewno :razz: każdy psiak jest unikatowy i dla nas najpiękniejszy :)

Wiatnko
A kivdy beda nowe zdjecia?

skromnie dołączam się do pytania ^^

Posted

[quote name='saya']będzie patrzył, na pewno :razz: każdy psiak jest unikatowy i dla nas najpiękniejszy :)

skromnie dołączam się do pytania ^^
Będą, będą ;) Ale od wczoraj leżę, jestem trochę chora... Wszystko za mnie robi mąż... A ja się byczę :evil_lol: Ale jutro napewno coś nowego sfotkuję na spacerku z Dindusiem... Więc będą świeże foty :multi::multi::multi:

Posted

Witamy się, już znamy Dindusia z Galerii Kundelkowej :)

Bardzo fajnie, że macie tyle zdjęć z psich zabaw w parku, są świetne! A Dinduś przesłodki, miał szczęście - znalazł wspaniały kochający domek i państwa, którzy nie zrazili się jego chorobą.. Mizianka dla psiaka i zapraszamy też do nas ;)

Posted

[quote name='Martens']Witamy się, już znamy Dindusia z Galerii Kundelkowej :)

Bardzo fajnie, że macie tyle zdjęć z psich zabaw w parku, są świetne! A Dinduś przesłodki, miał szczęście - znalazł wspaniały kochający domek i państwa, którzy nie zrazili się jego chorobą.. Mizianka dla psiaka i zapraszamy też do nas ;)
Jak mogliśmy się zrazić jego chorobą:shake: To by było nie do pomyślenia :mad: Kochamy go jeszcze mocniej i cały czas walczymy :multi::multi::multi: Jest raz lepiej - raz gorzej, ale to już tak będzie niestety... Nigdy go nie opuścimy ! Trzymamy się razem :jumpie::jumpie::calus:

Posted

Widzisz, ktoś kto kocha swojego psa, nie zrazi się, ale wiele osób chorego nieuleczalnie psa po prostu by uśpiło lub wyrzuciło... Dindek miał szczęście, że na was trafił :)

Posted

[quote name='Martens']Widzisz, ktoś kto kocha swojego psa, nie zrazi się, ale wiele osób chorego nieuleczalnie psa po prostu by uśpiło lub wyrzuciło... Dindek miał szczęście, że na was trafił :)
A taaak... zgadzam się, ale ci, o których piszesz - to nie ludzie:mad:
Nie chciałabym takich nawet znać :shake:

Posted

Nie ma jak patol ........

Pańcia kazała mi pozować... zrobiłem więc siad i czekam :loveu:

Pomału wracamy do domu :shake:

Dindek z młodą rottwailerką - Cookie

A tu gonitwa z Kleksikiem :multi: