halgre Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Tamto zdjęcie powyżej - to Morfi i Dindek Morfi - to oczywiście kumpel Dindka :multi: Quote
agaciaaa Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 http://img529.imageshack.us/img529/9450/image006we0.jpg rany jak zielono :loveu: Na ostatniej fotce bardzo fajnie wyszedł :) :loveu: Quote
halgre Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Te fotki są robione tej zimy, której właściwie nie było... szkoda, bo dindek tak bardzo lubi śnieg :multi: Quote
halgre Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 I to narazie koniec... :loveu: Na samym końcu jest Dindek i Kleksik - też kumpel z parku :multi: Quote
halgre Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Nie wszystkie zdjęcia są fajne, niektóre skanowane - ale chyba tak źle nie jest :shake: No to przeglądajcie i czekajcie na następne oczywiście :multi: Swoją drogą - czy ktoś tu będzie zaglądał ? Na początku parę osób obejrzało... Na samej górze str.3 zniknęło mi zdjęcie Sonii. Czy to jakieś czary-mary ?? Ciekawe .... Quote
*zaba* Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Ale zalew fotek! No jak galeria-to galeria :) to jest sliczne zdjecie: http://img100.imageshack.us/img100/6185/image020ay1.jpg A na nastepnych to taki pies bojowy :D Super. To ja zaprosze do obejzenia mojego Kamczyslawa :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35523 Quote
agaciaaa Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 My na pewno będziemy zaglądać :loveu: Quote
halgre Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='*zaba*']Ale zalew fotek! No jak galeria-to galeria :) to jest sliczne zdjecie: http://img100.imageshack.us/img100/6185/image020ay1.jpg A na nastepnych to taki pies bojowy :D Super. To ja zaprosze do obejzenia mojego Kamczyslawa :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35523 Obejrzałam Kamczysława i bardzo mi się podoba :multi: Przypomina mi pieska mojej koleżanki z mojego bloku. Fajne fotki... A to jego wylegiwanie się z pyskiem na nogach - to zupełnie jak Dindek. Tylko, że ja go przeganiam - bo mi w końcu nogi cierpną :multi: Quote
BlackSheWolf Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 no nareszcie galeria Dinusia :loveu: ja namówiłam, żebyś założyla :evil_lol: Słodki Dinuś! Słodki! :loveu: Quote
taxelina Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 To dobrze ze bedzie mnostwo zdjec :D My tez Sherry robilmy duzo, potem ten czas minie.. Quote
Ola164 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Mówiłam że będzie dużo fot Śliiiiiczny :loveu: Quote
*zaba* Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='halgre58']Obejrzałam Kamczysława i bardzo mi się podoba :multi: Przypomina mi pieska mojej koleżanki z mojego bloku. Fajne fotki... A to jego wylegiwanie się z pyskiem na nogach - to zupełnie jak Dindek. Tylko, że ja go przeganiam - bo mi w końcu nogi cierpną :multi: Hehe mi tez czasem cierpna,ale jakos sumienia nie mam.... Mam nadzieje,ze o nas nie zapomnisz :razz: Nowy dzien nastal,wiec czas na nowe Dindusiowe fotki :loveu: Quote
halgre Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Nowy dzien nastal,wiec czas na nowe Dindusiowe fotki :loveu: _______________________ :multi::multi: coś takiego ! niech się w spokoju napiję kawki :lol: Cieszy mnie, że ktoś się upomina o nowe fotki :multi: niedawno dopiero wróciliśmy z Dindusiem z parku. Ale nie robiłam dziś fotek, co nie znaczy że nie będzie następnych. Będą !! Już się za to biorę...:multi: Quote
halgre Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='BlackSheWolf']no :) czekamy :) Nie te fotki tu dałam !! Pomóżcie - jak to wyrzucić ?:placz::placz::placz: Quote
halgre Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='BlackSheWolf']edytuj post i usun ;) jest edytuj - a gdzie usuń ?:shake: no to koniec galerii :cry::cry: Quote
halgre Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Nigdy już tego nie usunę !! Nie da się i tyle !! Przecież robię EDYTUJ i co z tego ? nic... nie ma usuń:shake: A ktoś inny może to usunąć - czy tylko ja muszę ?? Trzeba wyrzucić cały ten post - czyli wszystkie 5. fotek :roll: Quote
taxelina Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 kliknij na edytuj a potem na ten znaczek najbardziej po prawej przy edycji, zamiast zdjec pojawia ci sie linki do nich i wtedy wywal te lniki Quote
halgre Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='deer_1987']kliknij na edytuj a potem na ten znaczek najbardziej po prawej przy edycji, zamiast zdjec pojawia ci sie linki do nich i wtedy wywal te lniki Tak też robiłam i cały czas te foty tkwiły ! Ale teraz widzę, że zostało tylko jedno - więc albo ktoś zrobił to za mnie, albo jednak się udało, albo ... czary-mary :multi::multi: Quote
*zaba* Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 O losie jakie zamieszanie!! Dobrze,ze juz wszystko ok.Teraz dawac fotencje,tylko te prawidlowe.hehe :) Quote
halgre Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='*zaba*']O losie jakie zamieszanie!! Dobrze,ze juz wszystko ok.Teraz dawac fotencje,tylko te prawidlowe.hehe :) A te prawidłowe - to już są na kundelkowej galerii :multi: Tutaj wjeżdżają :evil_lol: następne - dzisiejsze zresztą - czyli świeżutkie - jeszcze cieplutkie :multi: Quote
Recommended Posts