Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na prośbę Tengusi zakładam ten wątek.

Drako to wesoły szczeniaczek kundelek, który mieszka w DT w Piekarach Śląskich. Psiak ma 3 miesiące, już załatwia się na zewnątrz ale zdarza mu się czasami w domu. Będzie malutki. Jest bardzo energiczny, psoci, bawi się z psami, nawet kochana amstaffka Abi mu nie straszna:evil_lol:.
Piesek będzie wydany na umowę adopcyjną pod warunkiem kastracji. Chłopak szuka domu i miłości, tak po prostu...

Drako fajny jest!:lol:

A to urwis Drako z nową koleżanką Abi:loveu:

Kontakt: tengusia

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poczekaj na Tengusie bo pewnie ona będzie chciała dopilnować sprawy adopcji.

Ulaa, piesek będzie malutki, ma 3 miesiące a o resztę pytajcie tengusie. Jutro sie pewnie pojawi.

Posted

basiagk napisał(a):
Poczekaj na Tengusie bo pewnie ona będzie chciała dopilnować sprawy adopcji.

Ulaa, piesek będzie malutki, ma 3 miesiące a o resztę pytajcie tengusie. Jutro sie pewnie pojawi.

spox ja tylko na stronke wstawiam ;)

Posted

Juz jestem ;)

co do malucha to wiem tyle ze ma jakies 3 miesiace i ze jak Basia juz pisala jest w trakcie nauki sikania na dworzu (czyli zdarza mu sie jeszcze zalatwiac w domciu - mojej Fazuli zdarzalo sie to do 9 miesiaca :mad:)

Zaraz wkleje fotki jakie po wielu trudach udalo mi sie pstryknac. Psiak jest naprawde przekochany, taka mala pchelka ktora jak tylko sie zawola to odrazu wskakuje na kolana. Nie boi sie duzych psow jak sadze patrzac na jego charce z Abi i to tyle. To poprosty slodki, zdrowy szczenior i juz :grins:

Co do kontaktu to wolalabym kontakt do mnie ze wzgledu na umowe adopcyjna i na dopilnowanie co by psiak dobrze trafil :cool3: Ulaa moj numer moge dac ci na priv jesli nie masz :p ale wiem ze Jola ma :eviltong:

Posted

Tengusia daj, nie będę p Joli głowy zawracać przed wyjazdem, jak Tobie mogę :eviltong:
I ten szczenior wcale nie będzie mały... bo już jest średni :razz:

Posted

basiagk napisał(a):
Kto chce świrniętego Drako!?

Kilka osób by chciało, gdyby był suczką :roll: Z naszej stronki zgłosiły się 2 osoby, jedna pytała "czy to napewno chłopczyk" a druga "a czy on nie ma siostry?" :roll:

Posted

Pozwoliłam sobie wysłac maluszka do Przełomu, więc możecie już go pakowac, bo wszystkie szczenięta tak znajdują domek :) Tylko dowóz skombinujcie jak przyjdzie co do czego ;)

Posted

Ulaa napisał(a):
Pozwoliłam sobie wysłac maluszka do Przełomu, więc możecie już go pakowac, bo wszystkie szczenięta tak znajdują domek :) Tylko dowóz skombinujcie jak przyjdzie co do czego ;)

dzieki wielkie cioteczka :Rose:

transport zawsze da sie jakos zalatwic :cool3: