lolka Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 taka oto dostałam dzisiaj wiadomość od Pani Eli: ":multi:pragne raz jeszcze bardzo podziekowac maks trafil do dobrego domu,mam nadzieje ze tam bedzie szczesliwy!i to dzieki wam dziekuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!" nie wiem tylko z jakiego ogłoszenia ale z pewnością się dowiemy :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Folen Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 :multi: :multi: no to super :D Szczęścia w nowym domu mały :loveu: Quote
lolka Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 ale jestem w 100% przekonana, że tekst FOLEN to uczynił .......... na allegro weszła ponad setka ludzi....FOLEN jesteś boska:klacz: Quote
lolka Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 tfu tfu miałam na myśli MAJGĘ....hahaha. ale ty też Folen niczego sobie :cool3: Quote
Folen Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Tak, ja zawsze mówiłam, że Majqa pisze genialne teksty, tylko ona coś mnie nie słucha :mad: Lolka :cool: Quote
majqa Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Bardzo się cieszę szczęściem i Waszym i Pani Maxa i samego Maxa!!! Pod boskością Folen jak najbardziej się podpisuję.:loveu: Quote
lolka Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 sorki za gafę dziś jestem strasznie rozkojarzona...zrobiłam trasę 700 kilosów i jestem nietomna....a jadąc bezustannie rozglądałam się po rowach czy aby nie ma tam jakiegoś bidula...hahaha....to już chyba jakieś zboczenie .... Ty również jesteś wspaniała:loveu::loveu: Quote
medira Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 Też wczoraj dostałam mailem ta dobrą wiadomość :multi: Pani Ela bardzo dziekuje Wam i ja również za pomoc. Maksiu ma fajny domek z dzieckiem i duzo miejsca do biegania. Quote
majqa Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Nie macie, poprostu nie macie :loveu: pojęcia jak się cieszę! Rzadko kiedy biedak, dowolny biedak tak szybko dostaje szansę. :multi: :multi: :multi: Quote
lolka Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Majga ja mam tu swoją teorię:PROXY5:........ale nie powiem, bo jeszcze nam wpadniesz w niekontrolowany samozachwyt:saint1: i trzeba będzie się ustawiać w kolejce na zapisy po Twoje teksty Quote
majqa Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 No fakt, fakt...trzeba mnie pilnować. TZ pozabierał wszystkie lusterka, bo od nich nie odchodziłam...teraz odchodzę za to od zmysłów !!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
majqa Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Mediro kiedy uznasz, że Maxowi nie będzie już groził jakiś zwrot akcji(odpukać, odpukać) zmień tytuł wątku i poproś moda o przeniesienie do działu "Już w nowym domu". Niech tam cieszy oko, a tu niech nie tkwi, by nie prowokować losu :evil_lol: ;) :loveu:. Quote
Recommended Posts