Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

taka oto dostałam dzisiaj wiadomość od Pani Eli:

":multi:pragne raz jeszcze bardzo podziekowac maks trafil do dobrego domu,mam nadzieje ze tam bedzie szczesliwy!i to dzieki wam dziekuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

nie wiem tylko z jakiego ogłoszenia ale z pewnością się dowiemy
:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

sorki za gafę dziś jestem strasznie rozkojarzona...zrobiłam trasę 700 kilosów i jestem nietomna....a jadąc bezustannie rozglądałam się po rowach czy aby nie ma tam jakiegoś bidula...hahaha....to już chyba jakieś zboczenie ....

Ty również jesteś wspaniała:loveu::loveu:

Posted

Też wczoraj dostałam mailem ta dobrą wiadomość :multi:
Pani Ela bardzo dziekuje Wam i ja również za pomoc. Maksiu ma fajny domek z dzieckiem i duzo miejsca do biegania.

Posted

Majga ja mam tu swoją teorię:PROXY5:........ale nie powiem, bo jeszcze nam wpadniesz w niekontrolowany samozachwyt:saint1: i trzeba będzie się ustawiać w kolejce na zapisy po Twoje teksty

Posted

No fakt, fakt...trzeba mnie pilnować. TZ pozabierał wszystkie lusterka, bo od nich nie odchodziłam...teraz odchodzę za to od zmysłów !!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Mediro kiedy uznasz, że Maxowi nie będzie już groził jakiś zwrot akcji(odpukać, odpukać) zmień tytuł wątku i poproś moda o przeniesienie do działu "Już w nowym domu". Niech tam cieszy oko, a tu niech nie tkwi, by nie prowokować losu :evil_lol: ;) :loveu:.