Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 843
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No nic, do jutra do wieczora jeszcze wytrwam w niepewności. Mam nadzieje że się kierownik zgodzi, łatwiej by nam wtedy było.
Mój kot chyba już cos przeczuwa, bo jakoś się strasznie przymila dzisiaj.

Posted

Mam zdjęcia suni. Jest taka chuda, że aż się płakać chce. Widać wszystkie żebra. Zero tłuszczyku. :( Wygląda strasznie. Pewnie wszystko przez szczeniaki, a potem szybko ta sterylka. :shake: Mam nadzieję, że bidulka szybko dojdzie do siebie.
Jak ją zobaczyłam, to byłam przerażona. Taka chudzinka. Dobrze, że przeżyła operację.

Posted

ocelot napisał(a):
Jest wtorek. To już bardzo blisko.

No blisko, ale wiesz jak sie patrzy na to zdjęcie to jak wołanie o pomoc. Ja mam nadzieję, ze wytrwa i "odkuje się"

Posted

Nie myślałam że jest aż tak źle. Zdjęcie szwów nie stanowi problemu, więc w piątek będę na nią czekać.
Papudraczku- koło której będziesz jechać?

Posted

Żeby tylko do piątku wytrzymała, to wszystko będzie dobrze. Płakać się chce, jak się patrze na te zdjęcia, widać że nie jest dobrze.
Czy ona nadal się boi?

Posted

Już niedługo Merry...
Mam już za sobą prace z jedną taką suczką, dlatego ciesze się że jamniczka będzie u nas już w piątek. Na początku będzie można jej poświęcić dużo czasu.

Posted

Cioteczki, przepraszam za offa, ale nie udała się nam adopcja małej suni - szczeniorka z Tomaszowa Maz. Domek rozmyślił się po jednym dniu. Powód: sunia jest 5 cm wyższa od ich jamniczki. :angryy:

Szukamy dla niej pilnie domu!!!

Oto bohaterka - Zuzia:

Może ktoś z was mógłby pomóc?

Posted

[quote name='GrubbaRybba']Cioteczki, przepraszam za offa, ale nie udała się nam adopcja małej suni - szczeniorka z Tomaszowa Maz. Domek rozmyślił się po jednym dniu. Powód: sunia jest 5 cm wyższa od ich jamniczki. :angryy:

Oto bohaterka - Zuzia:

:crazyeye: Czego to ludzie nie wymyślą...

Posted

[quote name='GrubbaRybba']Cioteczki, przepraszam za offa, ale nie udała się nam adopcja małej suni - szczeniorka z Tomaszowa Maz. [SIZE=5]Domek rozmyślił się po jednym dniu. Powód: sunia jest 5 cm wyższa od ich jamniczki. :angryy:
Oto bohaterka - Zuzia:

Ręce i cycki opadają, a nóż w kieszeni się otwiera :zly7:

Posted

Wiem, ja też nie mam już siły. Szczególnie, że włożyliśmy tyle wysiłku, aby sunia dotarła do tych ludzi. Najpierw ja pojechałam do schroniska w Tomaszowie po sunię. Razem 240 km. Potem dwie wizyty u weta i szczepienie, bo taki był warunek transportu. Potem Mrówa zawiozła sunię do Szczecina. Przez co wczoraj spędziła ponad 18 godzin za kółkiem. Z Poznania do Warszawy, tu zabrała sunię, a potem do Szczecina i znowu do Poznania, bo tam mieszka. A tu na koniec taka decyzja. :angryy: Sunia dotarła do "domku" wczoraj po północy, a dziś rano okazało się, że już jej nie chcą. Normalnie ręce mi opadły. Trzy dni przygotowań, mnóstwo zaangażowanych osób, nie mówię już o kasie. :angryy: