Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 843
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Argat i Papudraczku, jeśli chcecie (no i sunia będzie po sterylce) mogę ją przewieźć do Warszawy w sobotę po południu.

Papudraczku, czy tobie łatwiej byłoby jechać do Mielca z Warszawy, czy przez Tomaszów?

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Sunia ma sterylkę w czwartek. Zatem w weekend jeszcze nie będzie można jej zabrać. Przed chwilą rozmawiałam z kierownikiem.

to niedobrze!!
a ja już nastawiałam się na podróż!! troszkę przeciągają sprawę!!:shake:
trzymaj się mała

Posted

Wiem, że to niedobrze i że przeciągają. Dzieje się tak pewnie z powodu konkursu na kierownika schronu, która ma się jutro rozstrzygnąć. Pewnie wszyscy w schronie myślą teraz o tym konkursie, a nie o naszej jamnikowatej bidulce. Niedobrze, że tak jest. :shake:

Posted

Czyli co, musimy czekać do przyszłego weekendu? :shake:
No cóż, mam tylko nadzieje że suczka wytrzyma tyle czasu. Też nie podoba mi się to, co się dzieje, ale i w tej sprawie jesteśmy bezsilne.

Posted

Cioteczki, wybaczcie, ale siedzę w pracy, jest koniec miesiąca i mam tyle roboty, że nie wiem, w co ręce włożyć. Nie mam po prostu czasu zadzwonić. Przepraszam.
Jak możecie, zadzwońcie do schronu i spytajcie: 44/ 724 69 87.

Posted

Nie wiem, czy ktoś dziś zadzwonił do kierownika. Ja nie miałam czasu. Podałam numer zainteresowanym. Teraz już kierownika nie ma, o 15:00 wychodzi z pracy. Więc jeśli nikt nie dzwonił, nic się nie dowiemy.