Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

MilenaDz napisał(a):
Rozumiem ze sprawa aktualna (nie przeczytalam calego watku)? Potencjalnie jest we Wroclawiu chetna do adopcji rodzina, jesli aktualne to moglabym te suczke pokazac i moze strony sie dogadaja?

Ona jest w Mielcu tak?

Tak, sprawa jest aktualna, Mona szuka domu.
Mona mieszka obecnie w Mielcu. :loveu:
Czekamy na wieści...

• Replies 843
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MilenaDz napisał(a):
to poprosze na pw o numer telefonu do osoby, ktora szuka domu dla tej psinki i moze podjac decyzje, przekaze zainteresowanej osobie

Numer poda ci pewnie sama Argat. To pod jej opieką znajduje się Mona i to ona podejmuje decyzje.

A czy domek we Wrocławiu jest sprawdzony?
Co wiesz o tych ludziach?
Napisz coś więcej...

Posted

Nie znam tych Panstwa, ale to rodzice mojej pani dyrektor z pracy, starsze malzenstwo. W razie problemow maja zapewniona pomoc corek w opiece nad psem, zreszta to zawsze byl psi dom, gdzie psy byly traktowane jak domownicy i czlonkowie rodziny. Wiec jest to poniekad miejsce znane mi osobiscie, jesli taka odpowiedz Was satysfakcjonuje.

Ja nie chce w sprawie posredniczyc, wiec ogranicze sie do przekazania numeru telefonu i reszta pozostaje w rekach zainteresowanych stron, sadze ze tak bedzie najlepiej, im mniej ogniw tym lepiej.

Na PW dostalam ten sam numer ktory jest w ale gratce i ten przekazalam, zdjecia rodzinnie ogladaja, jesli rodzice powiedza ze wysterylizowana suczka tez jest ok to na pewno zadzwonia (nastawiali sie na psa, bo suczka w ruji to problem, ale przeciez zabieg to wyklucza).

Posted

Tak właściwie to do lasu wogóle nie powinnam chodzić, no ale zwykle tego nie przestrzegam. Ale przez najbliższe tygodnie uważać musze, więc spacerów po lesie nie ma.

Posted

Witamy z rana,
Czworołapy obszczekują właśnie sąsiada, Mona najgłośniej.
Wiecie jaka z niej lekomanka? Upominała się dzisiaj o tran.

Posted

ocelot napisał(a):
O kurcze, a tran przecież smaczny nie jest:evil_lol:

Ona wszystkie leki lubi, nie tylko tran. Tabletek nie trzeba w niczym podawać, wystarczy włożyć do miski.

Posted

Argat napisał(a):
No właśnie, kiepsko z tym domkiem. Może pomyślimy jeszcze o jakiejś gazecie, trzeba próbować...

Może warto spróbować. Dziewczyna jest śliczna, nie jest tez dobrze że się do was coraz bardziej przywiązuje.

Posted

niestety kleszczy jest masa! dziś mój psiak wrócił z lasu i znalazlam 2 mimo że ma frontlaina i mimo tego że w tym lesie w tamtym roku nie było żadnego kleszczora!!
Mona coś złapała??