Argat Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 ocelot napisał(a):One sie bawią czy zarzynają? Bawią ;) (widać zresztą po minie Nikiego na 1-wszym) Zgodne i baardzo zadowolone. Quote
GrubbaRybba Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Jaka radosna zabawa! :multi: Argat to masz wesoło w domku. :D Fajnie, że jamniory tak się dogadały. Oby jeszcze domek znalazł się szybko. Quote
Argat Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Zachowanie Mony się zmieniło, więc myśle że można też troche zmienić ogłoszenie. Moim zdaniem wystarczy wspomnieć o dominującym charakterze panienki. Jak "ustawi" drugiego psa, odnosi się do niego bez cienia agresji. Jeśli chodzi o zazdrość, to przecież każdy pies, w mniejszym lub większym stopniu zazdrosny jest. Aha i może dopisac że lepiej by nie było w domu małych dzieci, takich powiedzmy do 6-7 lat. Quote
ocelot Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Kurcze furorę to ona u Ciebie zrobiła,tylko jakoś nikt tak do końca. Ale trzymamy kciuki za poleśniczego Quote
Argat Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 GrubbaRybba- mogłabyś mi wysłać wzór umowy adopcyjnej? Meil taki jak w ogłoszeniach. Quote
ocelot Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Choroba - Agnieszki juz nie ma na necie, a jutro jedzie do Poznania, nie wiem czy będzie w pracy. A co adopcja się szykuje? Quote
Argat Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Możliwe że Mona już jutro trafi do nowego domu. No trudno, podleśniczy jest u nas codziennie, myśle że umowe adopcyjną można podpisać dzień później? Właśnie mi się pod krzesłem kotłują dwa jamniory Quote
ocelot Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Argat naprawdę???????????????????????????????? Quote
Argat Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Pewności nie ma, ale tak na 95%. Moim zdaniem to podleśniczy juz zdecydowany jest, ale nie wiem jak jego żona. Quote
Argat Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 No włąsnie, kciuki potrzebne. A cieszyć się będziemy jeśli Mona pojedzie do nowego domu i zostanie podpisana umowa adopcyjna. (swoją drogą to byłoby wspaniale, już po adopcji mieć o niej stałe informacje) Quote
Isadora7 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Argat napisał(a):No włąsnie, kciuki potrzebne. A cieszyć się będziemy jeśli Mona pojedzie do nowego domu i zostanie podpisana umowa adopcyjna. (swoją drogą to byłoby wspaniale, już po adopcji mieć o niej stałe informacje) U mnie kciuki zaciśnięte :) Quote
ocelot Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Argat z podleśniczym chyba po sąsiedzku? Czyli miałybysmy dopływ informacji. Cholerka te żony... Quote
Argat Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Podleśniczy mieszka w mieście, ale u nas, w leśniczówce codziennie jest. Więc nie po sąsiedzku, ale informacje by były. No cóż, raz mąż, raz żona... Quote
Argat Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Dzisiaj ciąg dalszy szaleństw. Mordowana Mona: Quote
Argat Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Może nie powinnam tych zdjęć wstawiać? Jeszcze wyjdzie na to że w domu walki psów organizuje :evil_lol: Quote
ocelot Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Walki - walkami, a nam sie super te zdjęcia ogląda;) Jak sobie Mone przypomnę ze schroniska i popatrzę na nia teraz to... plakać mi się ze szczęścia chce. Poleśniczy zdecyduj się!!!!!!!!!!!!!!!!!! A to on Monę codzinnie widzi? Nie dziwota,, że się chłopina zakochał Quote
Isadora7 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Argat napisał(a):Może nie powinnam tych zdjęć wstawiać? Jeszcze wyjdzie na to że w domu walki psów organizuje :evil_lol: No właśnie przecież to widać że to astki tylko zakamuflowane:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ocelot napisał(a):Walki - walkami, a nam sie super te zdjęcia ogląda;) Jak sobie Mone przypomnę ze schroniska i popatrzę na nia teraz to... plakać mi się ze szczęścia chce. Poleśniczy zdecyduj się!!!!!!!!!!!!!!!!!! A to on Monę codzinnie widzi? Nie dziwota,, że się chłopina zakochał Tak ja też pamiętam - płakać się chciało. Teraz rozkwitła jej niewątpliwa uroda. Quote
Recommended Posts