Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 843
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zachowanie Mony się zmieniło, więc myśle że można też troche zmienić ogłoszenie.
Moim zdaniem wystarczy wspomnieć o dominującym charakterze panienki. Jak "ustawi" drugiego psa, odnosi się do niego bez cienia agresji. Jeśli chodzi o zazdrość, to przecież każdy pies, w mniejszym lub większym stopniu zazdrosny jest.
Aha i może dopisac że lepiej by nie było w domu małych dzieci, takich powiedzmy do 6-7 lat.

Posted

Możliwe że Mona już jutro trafi do nowego domu. No trudno, podleśniczy jest u nas codziennie, myśle że umowe adopcyjną można podpisać dzień później?

Właśnie mi się pod krzesłem kotłują dwa jamniory

Posted

No włąsnie, kciuki potrzebne. A cieszyć się będziemy jeśli Mona pojedzie do nowego domu i zostanie podpisana umowa adopcyjna. (swoją drogą to byłoby wspaniale, już po adopcji mieć o niej stałe informacje)

Posted

Argat napisał(a):
No włąsnie, kciuki potrzebne. A cieszyć się będziemy jeśli Mona pojedzie do nowego domu i zostanie podpisana umowa adopcyjna. (swoją drogą to byłoby wspaniale, już po adopcji mieć o niej stałe informacje)

U mnie kciuki zaciśnięte :)

Posted

Podleśniczy mieszka w mieście, ale u nas, w leśniczówce codziennie jest. Więc nie po sąsiedzku, ale informacje by były.
No cóż, raz mąż, raz żona...

Posted

Walki - walkami, a nam sie super te zdjęcia ogląda;)
Jak sobie Mone przypomnę ze schroniska i popatrzę na nia teraz to... plakać mi się ze szczęścia chce.
Poleśniczy zdecyduj się!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A to on Monę codzinnie widzi? Nie dziwota,, że się chłopina zakochał

Posted

Argat napisał(a):
Może nie powinnam tych zdjęć wstawiać? Jeszcze wyjdzie na to że w domu walki psów organizuje :evil_lol:

No właśnie przecież to widać że to astki tylko zakamuflowane:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ocelot napisał(a):
Walki - walkami, a nam sie super te zdjęcia ogląda;)
Jak sobie Mone przypomnę ze schroniska i popatrzę na nia teraz to... plakać mi się ze szczęścia chce.
Poleśniczy zdecyduj się!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A to on Monę codzinnie widzi? Nie dziwota,, że się chłopina zakochał

Tak ja też pamiętam - płakać się chciało. Teraz rozkwitła jej niewątpliwa uroda.