Argat Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 ocelot napisał(a):Ale widzę, że rozruszała resztę towarzystwa Reszta i bez niej była nadzwyczaj żywa (może nie widać tego po jamniku, ale on zawsze tak wygląda po zimie) W każdym razie na nude z nimi narzekać nie można (chociaż Monie dorównuje tylko Brysiek) A nawiązując do dziwnych pomysłów wkleje jedno zdjęcie kota. Ale troche później, nie wiem gdzie je zapisałam. Quote
papudraczek Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Papudraczku, co słychać u Maluni? Już dawno nic o niej nie czytałam... napisz coś, może nawet jakieś fotki wkleisz? :razz: W natłoku treazniejszych zajęc zupełnie zapomniałam napisać!! Malunia nazywa się już Mela:multi: od tygodnia jest w nowym domku!!jest przeszczęśliwa!! od 4 dni wychodzi na dwór! na dłuższe spacery do parku chodzimy razem tj.mela, kacpi ja i właścicielka melki:multi: jest straszliwym łobuzem, ciekawa jest wszystkiego i jest straszną przylepą!!zdjęcia wrzucę jutro bo muszę odnaleźć kacelek do aparatu:oops: Quote
GrubbaRybba Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Papudraczku, dziękuję za wspaniałe wieści od Maluni / Meli. :multi::multi::multi: No to córeczka ma już domek. Teraz tylko domek dla mamusi potrzebny! Argat, co w weterynarzem? Pojawił się? Quote
Argat Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 papudraczek napisał(a):W natłoku treazniejszych zajęc zupełnie zapomniałam napisać!! Malunia nazywa się już Mela:multi: od tygodnia jest w nowym domku!!jest przeszczęśliwa!! od 4 dni wychodzi na dwór! na dłuższe spacery do parku chodzimy razem tj.mela, kacpi ja i właścicielka melki:multi: jest straszliwym łobuzem, ciekawa jest wszystkiego i jest straszną przylepą!!zdjęcia wrzucę jutro bo muszę odnaleźć kacelek do aparatu:oops: Wspaniałe wiadomości! Weterynarz był wczoraj. Mona wpakowała się na kolana, zaczęła rozdawać buziaki. Posłuchaliśmy jaka to ona wspaniała itd, itp. Niestety jej nastawienie do innych psów zaważyło na tym, że została u nas. Trzeba ją bardziej rozreklamować, ona jako jedyna w domu będzie świetnym psem. Może trzeba ją bardziej wychwalić na allegro, wstawić nowe zdjęcia (postaram się coś zrobić). Quote
GrubbaRybba Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Jest nowe allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=340047442 Quote
Argat Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [FONT=Verdana]Ja też. No ale trudno, trzeba dalej szukać domu.[/FONT] [FONT=Verdana]Mona nie przejmuje się tym, że została u mnie, tylko rozrabia.[/FONT] [FONT=Verdana]Rano obudziła, tak jak dawniej koło 4:30 i doszła chyba do wniosku, że jak już się wstanie na chwile, to o dalszym spaniu nie ma mowy :mad:[/FONT] [FONT=Verdana]I jeszcze chyba umyśliła sobie że jakąś nagrodę dostanie jak rozryje cały ogród. W każdym razie bardzo się stara.[/FONT] [FONT=Verdana]No ale nie można narzekać na panienkę, po za małymi wybrykami i agresją do innych psów jest po prostu idealna[/FONT] [FONT=Verdana]Niech te domy zorientują się wreszcie co tracą![/FONT] Quote
GrubbaRybba Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Cioteczki, częstujcie się, to bannerek dla Mony Quote
ocelot Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Maluszku gdzie ten domek. Ale i tak wielkie ukłony dla Argat i jej rodziny, ze nie jesteś w schronie. Quote
Argat Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Mona się robi bezproblemowym psem, dzisiaj nawet bawiła się z Nikusiem i Piną. A tu widać jaka Monisia towarzyska jest, nawet to że leży na notatkach jej nie przeszkadza. A kto wie, może i wykształcona jest... :cool3: Quote
Argat Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 ocelot napisał(a):Ale żeberek już nie widać:multi: Ano nie widać. Nawet przestała już się rzucać na jedzenie (ale nadal wszystkożerna jest, wczoraj jabłka ukradła) I sierść już jest ładna, cały czas dostaje tran. Quote
ocelot Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Jabłuszko to samo zdrowie - witaminki;) Mój Maks kradnie surowe ziemniaki i je wcina i nie mam zielonego pojęcia dlaczego Quote
Argat Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Żeby pies surowe ziemniaki jadł to pierwsze słysze. :lol: No ale czwronogi różne upodobania mają, Brysiek uwielbia gotowaną cukinie, a Figa [*] wyjadała z krzaków wszystkie truskawki. Quote
luka1 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 a mój stary Pikuś też jadł surowe ziemniaki, miał sztraszny szkorbut. Quote
luka1 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 a mój stary Pikuś też jadł surowe ziemniaki, miał sztraszny szkorbut. Quote
ocelot Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Oj mają pomysły, mają...:evil_lol: Ale chyba najlepiej wiedzą co im nie szkodzi Quote
Argat Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Właśnie dostałam SMS-a, że Mona w tygodniu gości będzie miała. Oj, chodzi ona mojemu koledze po głowie, może jeszcze coś z tego będzie. Kolejny raz prosze o trzymanie kciuków. Quote
ocelot Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Pewnie, że trzymamy, ona coraz ładniejsza dziewczyna sie obi Quote
irysek Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 a surowe ziemniaki podobno dla psow niewskazane. niezdrowe. Quote
ocelot Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Ale ja nic nie mogę na to poradzić on je lubi i już. Zaznaczam, że ja go nimi nie karmię, on je kradnie. Quote
Argat Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Odkąd Mona jest w domu kot szuka miejsca do spania, takiego tylko dla siebie. :mad: Quote
Recommended Posts