GrubbaRybba Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Niedługo aukcja allegro się kończy (za 6 godzin). Oczywiście ją odnowię. Aukcja jednak nie cieszyła się dużą oglądalnością. :( Tylko 259 odwiedzających. Macie może pomysł, co zmienić, aby poprawić te statystyki? Tu jest link do aukcji: [url]http://www.allegro.pl/item328896946_mona_mloda_jamniczka_szuka_domu_.html[/url] Quote
papudraczek Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Kiepsko coś z tym allegro!! takie malutkie zainteresowanie:shake: Mona wariacie szukaj domku!!! Quote
Argat Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9795190&postcount=442[/URL] Na PW napisałam o Monie. Quote
Argat Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='ocelot']I co tam u naszej dziewczynki?[/quote] U Mony nic nowego, oprócz tego, że przez godzinę próbowała wejść na drzewo. :evil_lol: Teraz sobie dziewczyna grzecznie śpi. Niech no tylko mnie spróbuje przed szóstą zerwać... :mad: Quote
GrubbaRybba Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Argat, czy mogłabyś napisać w skrócie kilka zdań o Monie. Taką kwintesencję jej charakteru. Robie bowiem nowe allegro i przydałoby mi się takie podsumowanie zachowania suni dziś. Quote
Argat Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='ocelot']Wstałyście już?[/quote] Wstałyśmy o szóstej. Jakoś... Zaraz napiszę coś o Monie, ale nie daje gwarancji że to będzie po Polsku. Niezbyt przytomna jestem Quote
Argat Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [COLOR=black][FONT=Verdana]Jest bardzo pojętna, szybko się uczy co wolno, a czego nie. Domownikom pozwala na wszystko, nie protestuje przy wycieraniu itp. Lubi towarzystwo, chodzi za ludźmi krok w krok, pcha się na kolana i domaga pieszczot. (jest zawsze gotowa do zabawy, zwinna i bardzo szybka) Przy odpowiednim ułożeniu (nie można pozwolić żeby weszła na głowę) jest wspaniałym psem, typowym kanapowcem i pieszczochem. [/FONT][/COLOR] Quote
Argat Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 Był telefon (chyba z allegro) Niestety, ale pani ma już w domu dzwie suczki, są też dzieci. Zaproponowałam że podam informacje o innym psie. Quote
Argat Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9806685#post9806685[/URL] Quote
Argat Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 Dzisiaj, albo w poniedziałek przyjedzie weterynarz. Trzymajcie kciuki. Quote
Argat Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Isadora7 napisał(a):Tak sobie zajrzałam czy coś się zmieniło Bez zmian. Chociaż... Mona dzisiaj zapraszała Nika do zabawy. I chociaż z początku ignorował ją, to skończyło się to szaleńczym ganianiem po całym ogrodzie. Quote
ocelot Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 A mówiłam, że się będą bawić;);););) Trzymam kciuki za weta - On jest moim faworytem;) Quote
Argat Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Mona dzisiaj od rana w ogrodzie jest, nawet jedzenia się nie domaga. Quote
Isadora7 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Argat napisał(a):Mona dzisiaj od rana w ogrodzie jest, nawet jedzenia się nie domaga. A pewnie pogoda piękna to chce się być tylko na dworze. Quote
Argat Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 ocelot napisał(a):A był weterynarz? Umawialiśmy się, że jak będzie wracał z terenu przed 23, to po drodze wstąpi. Quote
Argat Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Dzisiaj weterynarza nie było, kciuki więc dalej potrzebne. Quote
Isadora7 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Argat napisał(a):Dzisiaj weterynarza nie było, kciuki więc dalej potrzebne. No to trzymamy :) Quote
papudraczek Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 dawno mnie nie było a u Monki nic się nie zmienia!! trzymam kciuki za weta!! Quote
GrubbaRybba Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Papudraczku, co słychać u Maluni? Już dawno nic o niej nie czytałam... napisz coś, może nawet jakieś fotki wkleisz? :razz: Quote
Argat Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Papudraczku, co słychać u Maluni? Już dawno nic o niej nie czytałam... napisz coś, może nawet jakieś fotki wkleisz? :razz: Jeśli o szczeniaka Mony chodzi, to też chętnie się dowiem i zobacze zdjęcia. Mona chyba postawiła sobie za cel rozrycie całego ogrodu. I całkiem nieźle jej idzie :mad: Po za tym po raz drugi umyśliła sobie że wejdzie na drzewo, wyrwała wszystko co rosło dookoła, ale wejść ni jak nie mogła. No to przybiegła do mnie z płaczem, czyżby liczyła na to że jej pomoge? Teraz gania za kotem. Chociaż trudno stwierdzić czy ona za nim, czy raczej odwrotnie. Jak biegły za róg domu to Niki, Pina i Mona goniły kota, a teraz, jak wracają, to jakby kot gonił psy (?) Jednym słowem wesoło jest z Moną. Quote
Recommended Posts