ocelot Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Magda_sz napisał(a):Czyż ta bestyjka nie jest piękna? A do tego kochana i ufna. ;) Jak bym dorwała tego, kto jej się pozbył... strach pomyśleć jak to się mogło skończyć. bez dwóch zdań Argat uratowała jej życie Quote
milcia17 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 No czemu nikt nie chce Mony? :( a może zarejestrować na forum jamnika i podać informację o Monie? Quote
Isadora7 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 milcia17 napisał(a):No czemu nikt nie chce Mony? :( a może zarejestrować na forum jamnika i podać informację o Monie? U mnie ma jednego obserwatora, co oczywiście niekoniecznie musi cos znaczyć, ale aby go "zachęcić" dostawie wieczorkiem jakieś ze 2 fajne fotiki. Mysle tez nad wyróznieniem aukcji Quote
GrubbaRybba Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 U mnie było (i jest, bo aukcja jeszcze trwa 1 dzień) 2 obserwatorów, ale już się nauczyła, że to niekoniecznie przekłada się na jakiekolwiek telefony. Quote
Isadora7 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 GrubbaRybba napisał(a):U mnie było (i jest, bo aukcja jeszcze trwa 1 dzień) 2 obserwatorów, ale już się nauczyła, że to niekoniecznie przekłada się na jakiekolwiek telefony. Tak ja wiem. Dlatego rozmyślam nad zrobieniem wyróżnionej aukcji, bo przyznam szczerze że wtedy jest znacznie lepiej. Co prawda zdrugiej strony moje jamniki z zasady nie miewają wyróżnień, zawsze mają obserwujących. Na ogół ruch "telefoniczny" zaczyna się na jakieś 2 dni przed końcem aukcji. Za dzień lub dwa zrobię jak zwykle dopisek "nowe foto i info" i coś tam dołożę, dopiszę. Quote
Argat Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Oj chyba szykuje sie dom... (tfu, tfu) Dostałam właśnie taką wiadomość od Wiosny: Witaj, Jeden z domków, o jakich pisałam, chciałby adoptować Monę ;-) Jest to mój sąsiad z 'naprzeciwka', wiec mam go zawsze na oku :smile: Ma jednego psiaka (kundelka) w kojcu, podobaja mu sie jednak jamniki i udalo mi sie go namowic na adopcje, a nie szczeniaka. Mona mialaby mieszkac w domu, nie w kojcu, i byc po prostu psem do towarzystwa, do biegania wokol domu. Karmiona dobrze, bo odkad tu mieszkam, czesto podrzucam psu Janka karme od moich psow.. Co jeszcze.. ? chyba dom jest tak blisko mnie, ze az za bardzo bede miec Mone na oku ;-) Co Ty na to ? pozdrawiam, wiosna Quote
Isadora7 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Argat napisał(a):Oj chyba szykuje sie dom... (tfu, tfu) Dostałam właśnie taką wiadomość od Wiosny: Oj byłoby cudnie. Należy się Monie dobry domek. Quote
Argat Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Czekam na odpowiedź czy pan jest w 100% zdecydowany... Jest szansa na ogłoszenie w gazecie, no ale może już nie trzeba będzie go umieszczać? Trzymajcie kciuki, boje się że znowu coś nie wyjdzie. Quote
GrubbaRybba Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Nie chcę zapeszyć, więc powiem tylko... :thumbs: Quote
Argat Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 A póki co, wklejam zdjęcia Mony. Może ostatnie? Przy okazji pochwale się, że dieta Nikusia daje efekty. Widać? Wiosna... Nie ma to jak... na stole Quote
Isadora7 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Świetne fotki. Czekam na "przyklepanie" decyzji. Quote
Argat Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Powinnam dzisiaj odpisać w sprawie ogłoszenia w gazecie, no ale nie mam odpowiedzi... Quote
Argat Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 UWAGA! :cool3: Można już się cieszyć! :multi::multi::multi: Dom w Kluczborku czeka na Mone, trzeba tylko zorganizować transport i może panienka jechać! (możemy ją kawałek podwieźć) Quote
Isadora7 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Mogę tylko powiedzieć: http://makarena27.wrzuta.pl/audio/dVuqdD6ZXq/ :cool1: Quote
Argat Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 Gdzie jest wątek transportowy? :oops: Trzeba napisać, może akurat się jakaś okazja trafi... Jakieś 100km możemy ją osobiście podwieźć, ale nie dalej. Quote
Isadora7 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='Argat']Gdzie jest wątek transportowy? :oops: Trzeba napisać, może akurat się jakaś okazja trafi... Jakieś 100km możemy ją osobiście podwieźć, ale nie dalej. Argat tutaj masz wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=24359 ale napisz tez to w tytule wątku, dość często szybciej działa. :cool1: Quote
GrubbaRybba Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 :cunao: HURRA!!! Nareszcie! :multi::multi::multi: Quote
Argat Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10230081#post10230081 Quote
milcia17 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Oby się udało!!!! Ja mogłabym przewieźć, ale po 1. nie mam samochodu (:lol:) po 2.mieszkam w trójmieście :( Quote
Argat Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 ocelot napisał(a):Czyli Wiosna będzie miała na nią oko? Tak. Trzeba się postarać o transport... Jak nic się nie znajdzie do przyszłego weekendu to MOŻE w niedziele ją osobiście dostarcze. Quote
ocelot Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Ja mam od Ryby w domu w mailu chyba. Podaj na pw, to jak wrócę z pracy to Ci podeślę Quote
Recommended Posts