Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Magda_sz napisał(a):
Czyż ta bestyjka nie jest piękna? A do tego kochana i ufna. ;) Jak bym dorwała tego, kto jej się pozbył... strach pomyśleć jak to się mogło skończyć.

bez dwóch zdań Argat uratowała jej życie

• Replies 843
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

milcia17 napisał(a):
No czemu nikt nie chce Mony? :(
a może zarejestrować na forum jamnika i podać informację o Monie?

U mnie ma jednego obserwatora, co oczywiście niekoniecznie musi cos znaczyć, ale aby go "zachęcić" dostawie wieczorkiem jakieś ze 2 fajne fotiki. Mysle tez nad wyróznieniem aukcji

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
U mnie było (i jest, bo aukcja jeszcze trwa 1 dzień) 2 obserwatorów, ale już się nauczyła, że to niekoniecznie przekłada się na jakiekolwiek telefony.

Tak ja wiem. Dlatego rozmyślam nad zrobieniem wyróżnionej aukcji, bo przyznam szczerze że wtedy jest znacznie lepiej. Co prawda zdrugiej strony moje jamniki z zasady nie miewają wyróżnień, zawsze mają obserwujących. Na ogół ruch "telefoniczny" zaczyna się na jakieś 2 dni przed końcem aukcji. Za dzień lub dwa zrobię jak zwykle dopisek "nowe foto i info" i coś tam dołożę, dopiszę.

Posted

Oj chyba szykuje sie dom... (tfu, tfu)
Dostałam właśnie taką wiadomość od Wiosny:

Witaj,

Jeden z domków, o jakich pisałam, chciałby adoptować Monę ;-)

Jest to mój sąsiad z 'naprzeciwka', wiec mam go zawsze na oku :smile:
Ma jednego psiaka (kundelka) w kojcu, podobaja mu sie jednak jamniki i udalo mi sie go namowic na adopcje, a nie szczeniaka.
Mona mialaby mieszkac w domu, nie w kojcu, i byc po prostu psem do towarzystwa, do biegania wokol domu. Karmiona dobrze, bo odkad tu mieszkam, czesto podrzucam psu Janka karme od moich psow..
Co jeszcze.. ? chyba dom jest tak blisko mnie, ze az za bardzo bede miec Mone na oku ;-)
Co Ty na to ?

pozdrawiam, wiosna

Posted

Czekam na odpowiedź czy pan jest w 100% zdecydowany... Jest szansa na ogłoszenie w gazecie, no ale może już nie trzeba będzie go umieszczać?

Trzymajcie kciuki, boje się że znowu coś nie wyjdzie.

Posted

A póki co, wklejam zdjęcia Mony. Może ostatnie?

Przy okazji pochwale się, że dieta Nikusia daje efekty. Widać?

Wiosna...

Nie ma to jak... na stole

Posted

UWAGA! :cool3:
Można już się cieszyć! :multi::multi::multi:
Dom w Kluczborku czeka na Mone, trzeba tylko zorganizować transport i może panienka jechać! (możemy ją kawałek podwieźć)

Posted

Gdzie jest wątek transportowy? :oops:
Trzeba napisać, może akurat się jakaś okazja trafi... Jakieś 100km możemy ją osobiście podwieźć, ale nie dalej.

Posted

ocelot napisał(a):
Czyli Wiosna będzie miała na nią oko?

Tak. Trzeba się postarać o transport... Jak nic się nie znajdzie do przyszłego weekendu to MOŻE w niedziele ją osobiście dostarcze.