Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 843
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ocelot napisał(a):
I cooooo???????

Wysłałam zdjęcia, czekam na odpowiedź.Ogłoszenia o których mówiłaś już ruszyły, ale z tego co widze opisują sytuacje Mony z Tomaszowa.

Posted

Argat napisał(a):
Wysłałam zdjęcia, czekam na odpowiedź.Ogłoszenia o których mówiłaś już ruszyły, ale z tego co widze opisują sytuacje Mony z Tomaszowa.

A wiesz co może to i dobrze? Może kogoś wzruszy? A jak się odezwie to uściślisz;)

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Skończyło się allegro, więc wystawiłam nowe: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=370226866

Może tylko dopisać, że z rezerwą do innych psów jedynie na początku ;)
Zaraz uaktualnie pierwszy post, trudno żeby ktoś zainteresowany cały wątek czytał. Jak zainteresowany pan nie odezwie się do niedzieli, napisze meila do MP, tak jak podpowiadała ocelot. No i pomyśle co jeszcze mozna zrobić.
Troche ogłoszeń już wisi, ale z tego co widze to zainteresowania brak...
A jak na allegro z obserwatorami i wejściami?

Posted

Magda_sz napisał(a):
Może być sobota? Pytam tutaj, bo telefonicznie mnie teraz nie złapiesz. A i czy mogę podrzucić rzeczy?

Pytasz o tą, czy przyszłą? Ta niestety odpada.A w sprawie Mony cisza...

Posted

Argat napisał(a):
Isadora, może ty masz jakiś pomysł? Jak słyszałam rękę do jamniorowatych masz, może Tobie się uda ;)

Wiesz od poczatku jestem z Moną. Hmm sama nie wiem moge tylko zaproponować puszczenie allegra z mojego konta. Fakt schodzą mi te jamniory. Już wychodzę z zaległości bo przecież nie było mnie jakiś czas, a na dodatek zawiesili mi konto i nie miałam przez 2 tygodnie. Wyjaśniło sie owszem ale parę piesków nie wystawiłam. Szlag mnie wtedy trafił, tym bardziej ze to była pomyłka. Ale okazało się wtedy ze ludzie mi sami maile pisali o jamnika. Widać tak już sie identyfikuje konto. I dwa poszły bez wystawiania :)

Jak sie zdecydujesz to napisz mi na priva gdzie jakiś tekscik, zdjęcia itd. Sorry ale przez te allegra nie mam czasu przerzucac wątków.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Wiesz od poczatku jestem z Moną. Hmm sama nie wiem moge tylko zaproponować puszczenie allegra z mojego konta. Fakt schodzą mi te jamniory. Już wychodzę z zaległości bo przecież nie było mnie jakiś czas, a na dodatek zawiesili mi konto i nie miałam przez 2 tygodnie. Wyjaśniło sie owszem ale parę piesków nie wystawiłam. Szlag mnie wtedy trafił, tym bardziej ze to była pomyłka. Ale okazało się wtedy ze ludzie mi sami maile pisali o jamnika. Widać tak już sie identyfikuje konto. I dwa poszły bez wystawiania :)

Jak sie zdecydujesz to napisz mi na priva gdzie jakiś tekscik, zdjęcia itd. Sorry ale przez te allegra nie mam czasu przerzucac wątków.

Napisałam PW. Mam nadzieje że Ryba nie ma nic przeciwko.
Też mi się tak wydaje, że już ludzie kojarzą, że u Ciebie jamniory. Może i Monisi się uda...

Posted

Argat napisał(a):
Napisałam PW. Mam nadzieje że Ryba nie ma nic przeciwko.
Też mi się tak wydaje, że już ludzie kojarzą, że u Ciebie jamniory. Może i Monisi się uda...

Ależ skąd. Nie mam nic przeciwko. Isadora rób to allegro, a my trzymamy kciuki.

Posted

Melduje się od Argat. Oczywiście całe osiedle słyszało że przychodze. Zostałam porządnie obszczekana. Ciężko uwierzyć że Mona to psiak po przejściach. Trzeba było ją widzieć, jak szaleje. Na początku zainteresowała się gościem. Ale zaraz uciekła do Agi, na kolana. Niestety jest już bardzo przywiązana. W domu nie odstępuje swojej właścicielki na krok. To kochana psina i też cięzko mi uwierzyć że nikt jej nie chce.Zaraz będzie foro-relacja, właśnie walczymy z komputerem.