Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 843
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W jego wypadku wszystko skończyło się dobrze, ale nie dużo jest takich happy endów. Koleżanka mi się chwaliła dzisiaj, że jej suka ma szczeniaki. :angryy: Chyba czeka mnie długa rozmowa.

Posted

Wczoraj znowu była burza, Mona aż dyszała ze strachu. Dzisiaj zapowiada się podobnie, ale może przejdzie bokiem... Na razie robie tak jak czasami z moimi psami w sylwestra- łazienka i radio (pomaga)
A i zostałam bez komputera.

Posted

Korzystając z tego, że komputer działa, (sama zabrałam się za naprawe, więc ten stan może nie trwać długo) meldujemy że mamy się dobrze.

Posted

ocelot napisał(a):
Argat jak Ty się dzielisz?

Chodzi o to, jak się dziele na dwa psy? Nic trudnego. Gorzej jest jak wracam do domu i wita mnie pięć zwierzaków, a każdy chce być jak nabliżej :evil_lol: (a dodam że to jeszcze nie cały zwierzyniec)

Posted

Argat napisał(a):
Paczka została wysłana, nie wiem dokładnie kiedy bo nie wysyłałam osobiście. Ale powinna niedługo dojść.

Argat, paczka nie dotarła do Ocelot. LittleMy pyta, co z jej książką, a ja świecę oczami.
Masz może potwierdzenie wysyłki? Może paczka zaginęła.

Posted

O Boże Mona kochanie uciekł mi twój wątek zupełnie, potraciłam zapisane dane (cóż bywa) ale już jestem powoli i odzyskuję. Słonko nikt jeszcze nie zaczarował się tobą :-(

Posted

Kto ty jesteś?
ja? śliczna Mona
brakiem domku zadziwiona
A gdzie mieszkasz
u Argatowej
u boku jej psiny domowej
Czym ten Dom jest?
mym tymczasem
ciągle wierzę, że Dom Stały znajdę z czasem

Posted

Isadora7 napisał(a):
Kto ty jesteś?
ja? śliczna Mona
brakiem domku zadziwiona
A gdzie mieszkasz
u Argatowej
u boku jej psiny domowej
Czym ten Dom jest?
mym tymczasem
ciągle wierzę, że Dom Stały znajdę z czasem

Teraz to musi znaleźć się stały dom! Nie spodziewałam się że Mona tyle czasu u mnie będzie, zaczynam się troche martwić tym, że w lipcu może nadal nie być domu.