Isadora7 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Ciotki wybaczcie ale miałam kilka dni załamania. Strata pracy itd. Jestem i wracam do walki o "swoje" psiaki Quote
Argat Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Isadora7 napisał(a):Ciotki wybaczcie ale miałam kilka dni załamania. Strata pracy itd. Jestem i wracam do walki o "swoje" psiaki Trzymaj się :calus: Jakis taki okres jest... też ostatnio najlepszego nastroju nie mam (problemy zdrowotne). No i znajomy znalazł szczeniaka, zostawionego w worku... Całe szczęście że Mona tryska zdrowiem i psią radością. Quote
GrubbaRybba Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Isadora - trzymaj się Cioteczko. :glaszcze: Argat - dobrze, że Mona czuje się dobrze. Szkoda tylko, że domku nie widać. Zrobię jej wyróżnione allegro, może to pomoże i ktoś ją w końcu zauważy. PS - Cioteczko, czy wysłałaś już książkę z bazarku do Ocelot? LittleMy czeka ciągle i się niepokoi. Quote
Argat Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Isadora - trzymaj się Cioteczko. :glaszcze: Argat - dobrze, że Mona czuje się dobrze. Szkoda tylko, że domku nie widać. Zrobię jej wyróżnione allegro, może to pomoże i ktoś ją w końcu zauważy. PS - Cioteczko, czy wysłałaś już książkę z bazarku do Ocelot? LittleMy czeka ciągle i się niepokoi. Paczka została wysłana, nie wiem dokładnie kiedy bo nie wysyłałam osobiście. Ale powinna niedługo dojść. Quote
Argat Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 PILNE! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10100783#post10100783 Quote
GrubbaRybba Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Argat napisał(a):Paczka została wysłana, nie wiem dokładnie kiedy bo nie wysyłałam osobiście. Ale powinna niedługo dojść. Super, dziękuję! A ten mały klusek jest śliczny. Żałuję, że nie mogę pomóc. Quote
Argat Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Maluch trafił do domu tymczasowego, do Krakowa! Całam sie o niego, no ale teraz jest już całkowicie bezpieczny. Zamiast się cieszyć wyjazdem, to ja się denerwuje, czy wszystko w porzadku będzie :roll: No nic, najbliższe wieści od Mony będą pewnie koło czwartku. Quote
ocelot Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Będzie dobrze, Mona akceptuje resztę rodziny, a rodzina ją? Quote
Argat Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 ocelot napisał(a):Będzie dobrze, Mona akceptuje resztę rodziny, a rodzina ją? Akceptuje. A nawet więcej ;) Ale ja ostatnio jakoś strasznie nerwowa jestem. Dostałam meila z zapytaniem czy Mona szczeka. Quote
ocelot Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 na takiego maila to nawet nie odpowiadaj. Nie wiem czy śmiać się czy plakać Quote
Argat Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Psy się w czymś wytarzały i była przymusowa kąpiel. Po: Quote
Argat Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Mona panicznie boi się burzy, Przez godzinę siedziała wtulona, na moich kolanach. Quote
Argat Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Nie wiadomo, drugi jamniorowaty też się boi. A to już po burzy: Quote
ocelot Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Ale widzę, że bojów już nie toczą;) jeden z jednej strony, drugi z drugiej;) Quote
GrubbaRybba Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Mona ma obserwatora na allegro. Wstawiłam ją na wszystkie wątki, gdzie ktoś szuka jamnika lub jamnikopodobnego. Pozostaje nam tylko czekać i liczyć, że domek się znajdzie. Quote
Argat Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 No i jestem. Wypoczęta, usmiechnięta ;) Psy na dzień dobry się pogryzły, nie docierało do nich że wystarczę dla wszystkich. Mona nie sprawiała rodzinie większych problemów... Wybaczcie, ale później napisze więcej. Jedyne o czym teraz marze to wygodnie łóżko i dobra książka... Quote
GrubbaRybba Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Witamy z powrotem. :) Argat, zrobię plakat dla Mony. Może go porozwieszasz u siebie. Ja zrobię, podeślę mailem. Quote
Argat Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Witamy z powrotem. :) Argat, zrobię plakat dla Mony. Może go porozwieszasz u siebie. Ja zrobię, podeślę mailem. Na Mielec za bardzo bym nie liczyła. Oczywiście rozwiesić nie zaszkodzi, ale warto zrobić to też w innym mieście ;) Moniśka chodzi za mną krok w krok. Pilnuje, żebym jej znowu nie uciekła. Dziwi mnie ten brak zainteresowania... może trzeba w ogłoszeniach zaznaczyć, że jest możliwość transportu? Ocelot- dostałaś może wiadomość? Quote
ocelot Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Nie nie dostałam wiadomości. czekam w takim razie. I pozdrowionka z rana Quote
GrubbaRybba Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Zrobiłam plakat i wysłałam. Jeśli jest ktoś jeszcze chętny do wywieszenia plakatu u siebie, proszę o maila, to wyślę plakat. Quote
Recommended Posts