papudraczek Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 oj Mała ma charakterek!!ale próbuję ją troszkę od młodu temperować;) po świętach idzie jż do nowego domku więc musi być grzeczna:evil_lol: rozrabia strasznie ale jest też karna , a poza tym jest taka kochana ze nie można się na nią złościć!!! Quote
Argat Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 No to wyobrażam sobie że wesoło musisz mieć. Taka Mona w młodszym wydaniu... A u nas kolejny postęp, Mona dała mi pospać aż do siódmej. Quote
papudraczek Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 o proszę Mona robi się grzeczną dziewczynką:evil_lol: i nadal szuka domku!!:shake: Quote
GrubbaRybba Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 papudraczek napisał(a):o proszę Mona robi się grzeczną dziewczynką:evil_lol: i nadal szuka domku!!:shake: Papudraczku, czy potrzebujesz pomocy w ogłoszeniach? Quote
GrubbaRybba Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Przeraszam za offa, ale sprawa jest niezwykle pilna. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108033 Dziś po południu zabiją sukę dobermankę i jej szczeniaki (już odchowane). Szukamy dla niech DT na już i transportu. Psy są w Żyrardowie. Quote
Argat Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Zrobiłam Monie kilka ogłoszeń. (Skopiowałam tekst z alegratki) http://www.neeon.pl/ogloszenie.php?id=27326 http://www.eoferty.com.pl/id70023.html http://www.ofertownia.pl/oferta1183855_mona_mloda_/_quot_jamniczka/_quot_szuka_domu.html Quote
ocelot Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Niezależnie od ich przebiegu będziemy trzymać kciuki. Quote
Argat Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Był kolejny telefon. Powiedziałam pani że Mona ma troche dłuższe łapy od jamnika i ma inną budowe. Jedyne co usłyszałam "toż to zwykły kundel!" A czego ona się spodziewała, psa z rodowodem? :shake: Quote
GrubbaRybba Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Argat napisał(a):Był kolejny telefon. Powiedziałam pani że Mona ma troche dłuższe łapy od jamnika i ma inną budowe. Jedyne co usłyszałam "toż to zwykły kundel!" A czego ona się spodziewała, psa z rodowodem? :shake: Ludzie powinni czasem uruchomić głowę. Czasem wydaje mi się, że głowa ludziom potrzebna jest do jednego... aby im się woda do szyi nie nalała. :shake::angryy: Quote
Argat Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Zastanawiam się co jeszcze usłyszę... Mona jamnikiem nie jest, jest lżejsza i zwinniejsza, nie ma problemu ze schodami i najprawdopodobniej nie będzie miała skłonności do tycia. To wspaniała suczka, z której będzie dużo pociechy. Trzeba ją tylko ułożyć, a będzie wspaniałym przyjacielem. Znany jest jej charakter, wiadomo że nie brudzi w domu, nie niszczy nic, bez problemu zostaje sama, a dotąd był tylko jeden "normalny" telefon. Quote
papudraczek Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 smutne!!:shake::-( ludziom się w głowie przewraca!!a to taki cudny psiak!!! Quote
ocelot Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Jamnikiem nie jest, ale nawet to lepiej. Może mniej charakterna od rasowego jamniora:diabloti: Quote
Argat Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Charakter ma w pełni jamniczy, ale to przecież plus jest. Behemot, Mona i Niki leżą sobie zgodnie na tapczanie, wspaniały widok. Quote
ocelot Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Zdjęcie tej sielanki. Jak mi jeszcze napiszesz, że mona i Niki się razem bawią, to chyba nie uwierzę.;) Quote
GrubbaRybba Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Napisała do mnie jakaś pani w sprawie Mony. Odesłałam do ciebie, podałam mail i numer telefonu. Na pewno w końcu znajdzie się ten jedyny, wspaniały domek. Quote
Argat Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Bawić się jeszcze nie bawią, ale może kiedyś... Narazie nikt się nie odezwał. Quote
Argat Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Mona bardzo chce pomagać w pieczeniu :evil_lol: Od rana nie wychodzi z kuchni i wszędzie wsadza nos. Quote
ocelot Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 W kuchni zawsze najlepiej, mądra dziewczynka Quote
Argat Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Mona obudziła mnie dopiero o 7:30, coraz lepiej. No i ustąpiła miejsca jamniorowi, przy misce z wodą, grzecznie poczekała aż on wypije. Teraz śpią sobie na jednym tapczanie, kochane bestyjki. Quote
Argat Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Wraz z Moną życzymy wszystkim Wesołych Świąt. Quote
Isadora7 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Ja również Spokojnych i Pogodnych Świąt życzę Quote
Argat Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Dzwoniła pani zainteresowana Moną. Sama właścwie jest już zdecydowana, musi tylko męża przekonać. W domu ma jednego kota, mieszka w bloku. Miała już jamnika, był z nią przez 19- naście lat. Zgadza się na wizyte przed adopcyjną. Mieszka pod Poznaniem, ale miałaby możliwość przyjazdu po suczkę do Krakowa (więc ew. transport byłby tylko tam potrzebny). Prosiła o czas na podjęcie decyzji do wtorku. A, no i pytała, czy w razie gdyby mąż się nie zgodził, może liczyć na naszą pomoc w szukaniu mu nowego, dobrego domu. Quote
ocelot Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 To będziemy trzymać kciuki. Wydaje mi się, że dla Mony lepiej będzie tam trafić, jak już mąż się zgodzi, a nie ciągłe zmiany. Ale może sie mylę. Tak na szybciutko, bo dziś nie mam czasu. Zdrowych, wesołych Świąt. Quote
Recommended Posts