Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oj Mała ma charakterek!!ale próbuję ją troszkę od młodu temperować;)
po świętach idzie jż do nowego domku więc musi być grzeczna:evil_lol:
rozrabia strasznie ale jest też karna , a poza tym jest taka kochana ze nie można się na nią złościć!!!

• Replies 843
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to wyobrażam sobie że wesoło musisz mieć. Taka Mona w młodszym wydaniu...
A u nas kolejny postęp, Mona dała mi pospać aż do siódmej.

Posted

Był kolejny telefon. Powiedziałam pani że Mona ma troche dłuższe łapy od jamnika i ma inną budowe. Jedyne co usłyszałam "toż to zwykły kundel!" A czego ona się spodziewała, psa z rodowodem? :shake:

Posted

Argat napisał(a):
Był kolejny telefon. Powiedziałam pani że Mona ma troche dłuższe łapy od jamnika i ma inną budowe. Jedyne co usłyszałam "toż to zwykły kundel!" A czego ona się spodziewała, psa z rodowodem? :shake:

Ludzie powinni czasem uruchomić głowę.
Czasem wydaje mi się, że głowa ludziom potrzebna jest do jednego... aby im się woda do szyi nie nalała. :shake::angryy:

Posted

Zastanawiam się co jeszcze usłyszę...
Mona jamnikiem nie jest, jest lżejsza i zwinniejsza, nie ma problemu ze schodami i najprawdopodobniej nie będzie miała skłonności do tycia. To wspaniała suczka, z której będzie dużo pociechy. Trzeba ją tylko ułożyć, a będzie wspaniałym przyjacielem. Znany jest jej charakter, wiadomo że nie brudzi w domu, nie niszczy nic, bez problemu zostaje sama, a dotąd był tylko jeden "normalny" telefon.

Posted

Mona obudziła mnie dopiero o 7:30, coraz lepiej. No i ustąpiła miejsca jamniorowi, przy misce z wodą, grzecznie poczekała aż on wypije. Teraz śpią sobie na jednym tapczanie, kochane bestyjki.

Posted

Dzwoniła pani zainteresowana Moną. Sama właścwie jest już zdecydowana, musi tylko męża przekonać. W domu ma jednego kota, mieszka w bloku. Miała już jamnika, był z nią przez 19- naście lat. Zgadza się na wizyte przed adopcyjną. Mieszka pod Poznaniem, ale miałaby możliwość przyjazdu po suczkę do Krakowa (więc ew. transport byłby tylko tam potrzebny). Prosiła o czas na podjęcie decyzji do wtorku.
A, no i pytała, czy w razie gdyby mąż się nie zgodził, może liczyć na naszą pomoc w szukaniu mu nowego, dobrego domu.

Posted

To będziemy trzymać kciuki. Wydaje mi się, że dla Mony lepiej będzie tam trafić, jak już mąż się zgodzi, a nie ciągłe zmiany. Ale może sie mylę.

Tak na szybciutko, bo dziś nie mam czasu. Zdrowych, wesołych Świąt.