Argat Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Kolega ma sprawę przemyśleć i jeszcze przyjechać. Ale ostatnio wyglądał jakby się jej bał. :hmmmm: Quote
GrubbaRybba Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Argat napisał(a):Kolega ma sprawę przemyśleć i jeszcze przyjechać. Ale ostatnio wyglądał jakby się jej bał. :hmmmm: Bał? :razz: A to groźna baba z tej Mony. :eviltong: Quote
Argat Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Trzeba go oswoić :evil_lol: Może w tym tygodniu przyjedzie weterynarz... Quote
Argat Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 [SIZE=2]Nie wiem czy coś z tego będzie, ale zdjęć jej zrobił mnóstwo. Quote
Isadora7 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 To zdjęcie powala na ziemię: http://images31.fotosik.pl/182/f121b9678bd6010emed.jpg Quote
papudraczek Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 śliczne zdjęcie z kotkiem!! kochana babka z naszej Mony!! Quote
Argat Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Kochana, tylko czasami rano najchętniej bym ją udusiła :mad: Quote
ocelot Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 O to już nie śpicie;) Weta też namawiaj, w końcu mu się podobała, a u niego miała by najlepszą opiekę;) Quote
papudraczek Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Argat napisał(a):Kochana, tylko czasami rano najchętniej bym ją udusiła :mad: oj skoro o tej porze na nogach to musi sie dawac we znaki panienka Quote
GrubbaRybba Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Wstawiłam Monę na alegratkę. http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1097975_mona_mloda_jamniczka_szuka_domu.html Quote
Argat Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Mona o piątej doszła do wniosku że jest głodna. Jak tu spać mając trzy, nagle bardzo głodne psy i kota? Weterynarz ma przyjechać jak będzie w okolicy, może jeszcze przed świętami. Przetrzymam go, może się zdecyduje. Mimo wszystko z dnia na dzień bardziej się do siebie przywiązujemy, więc mam nadzieje że na dom nie będzie trzeba długo czekać. Z allegro jak dotąd zero odzewu, może na alegratce się ktoś zainteresuje. Quote
GrubbaRybba Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Argat napisał(a):Mona o piątej doszła do wniosku że jest głodna. Jak tu spać mając trzy, nagle bardzo głodne psy i kota? Weterynarz ma przyjechać jak będzie w okolicy, może jeszcze przed świętami. Przetrzymam go, może się zdecyduje. Mimo wszystko z dnia na dzień bardziej się do siebie przywiązujemy, więc mam nadzieje że na dom nie będzie trzeba długo czekać. Z allegro jak dotąd zero odzewu, może na alegratce się ktoś zainteresuje. Mam nadzieję, że ktoś się szybko odezwie. A może coś zmienić w treści aukcji / ogłoszenia. Jak macie pomysły, piszcie. Może to pomoże. Quote
Argat Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 No nie wiem... może dopisac że Mona jest bardzo pojętna, szybko sie uczy, nic w domu nie niszczy i bez problemu zostaje sama. I może że ma wesołe usposobienie, bardzo lgnie do ludzi. Quote
ocelot Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 W złe ręce i tak jej nie oddamy. Trzymaj weterynarza długo... Kolegę zaproś z nowu Quote
Argat Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 No oczywiście, przyszły dom musi się przygotować na dokładne sprawdzenie. Kolega już sam się zaprosił, chyba mu jamniczka spokoju nie daje. Quote
ocelot Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 No miejmy nadzieję, że Mona, a nie Ty;) Ale może to nie byłoby złe? Do serca poprzez psa.;) Quote
GrubbaRybba Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Argat napisał(a):No oczywiście, przyszły dom musi się przygotować na dokładne sprawdzenie. Kolega już sam się zaprosił, chyba mu jamniczka spokoju nie daje. Ha ha ha, wpadł jak śliwka w kompot. :grins: Ja też, jak zobaczyłam Monę w schronie, zakochałam się. Może to jest zaraźliwe. :p Quote
Argat Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Ja jej nawet nie widziałam jeszcze na żywo, a już "wpadłam". Ma coś suczydło w sobie, żeby tylko więcej osób to dostrzegło. Quote
Argat Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Nie chce zapeszyć, ale... możliwe że Mona będzie miała już niedługo dom stały. Zaraz napisze więcej. Quote
ocelot Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Pisz mi tu szybciutko. A w nagrodę możesz dostać od nas następny tymczas:diabloti: (to był żart) Quote
Argat Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Zadzwoniła do mnie bardzo miła pani, która szuka jamniorowatej suczki. Mona bardzo się spodobała, nie przeszkadza jej to że jest większa od jamnika, ani też to że jest strasznym zazdrośnikiem. Mona byłaby w domu jedynym psem, takim rozpieszczanym do granic możliwości. Już myślałam że nic z tego, jak pani stwierdziła że jest z Warszawy, a chciałaby z mężem zobaczyć sunie przed podjęciem decyzji. Ale państwo są gotowi przyjechać żeby zapoznać się z Moną! Pani ma jeszcze dzisiaj zadzwonić, wieczorem, powiedzieć ostatecznie, czy przyjadą w poniedziałek. Trzymajcie kciuki, czuje że szykuje się świetny dom! Quote
ocelot Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Super, a i w Warszawie miałby kto kontrolować sytuację Quote
Argat Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 ocelot napisał(a):Pisz mi tu szybciutko. A w nagrodę możesz dostać od nas następny tymczas:diabloti: (to był żart) :mad: Ty sobie żartujesz, a ja już wiem że bez Mony zrobi się w domu strasznie pusto (ale obiecałam sobie że narazie żadnych więcej psów...) Quote
Recommended Posts