Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 843
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mona o piątej doszła do wniosku że jest głodna. Jak tu spać mając trzy, nagle bardzo głodne psy i kota?
Weterynarz ma przyjechać jak będzie w okolicy, może jeszcze przed świętami. Przetrzymam go, może się zdecyduje.
Mimo wszystko z dnia na dzień bardziej się do siebie przywiązujemy, więc mam nadzieje że na dom nie będzie trzeba długo czekać. Z allegro jak dotąd zero odzewu, może na alegratce się ktoś zainteresuje.

Posted

Argat napisał(a):
Mona o piątej doszła do wniosku że jest głodna. Jak tu spać mając trzy, nagle bardzo głodne psy i kota?
Weterynarz ma przyjechać jak będzie w okolicy, może jeszcze przed świętami. Przetrzymam go, może się zdecyduje.
Mimo wszystko z dnia na dzień bardziej się do siebie przywiązujemy, więc mam nadzieje że na dom nie będzie trzeba długo czekać. Z allegro jak dotąd zero odzewu, może na alegratce się ktoś zainteresuje.

Mam nadzieję, że ktoś się szybko odezwie.
A może coś zmienić w treści aukcji / ogłoszenia. Jak macie pomysły, piszcie. Może to pomoże.

Posted

No nie wiem... może dopisac że Mona jest bardzo pojętna, szybko sie uczy, nic w domu nie niszczy i bez problemu zostaje sama. I może że ma wesołe usposobienie, bardzo lgnie do ludzi.

Posted

No oczywiście, przyszły dom musi się przygotować na dokładne sprawdzenie. Kolega już sam się zaprosił, chyba mu jamniczka spokoju nie daje.

Posted

Argat napisał(a):
No oczywiście, przyszły dom musi się przygotować na dokładne sprawdzenie. Kolega już sam się zaprosił, chyba mu jamniczka spokoju nie daje.

Ha ha ha, wpadł jak śliwka w kompot. :grins:
Ja też, jak zobaczyłam Monę w schronie, zakochałam się. Może to jest zaraźliwe. :p

Posted

Zadzwoniła do mnie bardzo miła pani, która szuka jamniorowatej suczki. Mona bardzo się spodobała, nie przeszkadza jej to że jest większa od jamnika, ani też to że jest strasznym zazdrośnikiem. Mona byłaby w domu jedynym psem, takim rozpieszczanym do granic możliwości. Już myślałam że nic z tego, jak pani stwierdziła że jest z Warszawy, a chciałaby z mężem zobaczyć sunie przed podjęciem decyzji. Ale państwo są gotowi przyjechać żeby zapoznać się z Moną! Pani ma jeszcze dzisiaj zadzwonić, wieczorem, powiedzieć ostatecznie, czy przyjadą w poniedziałek.
Trzymajcie kciuki, czuje że szykuje się świetny dom!

Posted

ocelot napisał(a):
Pisz mi tu szybciutko.
A w nagrodę możesz dostać od nas następny tymczas:diabloti: (to był żart)

:mad: Ty sobie żartujesz, a ja już wiem że bez Mony zrobi się w domu strasznie pusto (ale obiecałam sobie że narazie żadnych więcej psów...)