Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 843
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jejku jaka ona jest chuda!! malunka przy niej była grubasem!! mam nadzieje ze dziewczyna da sobie radę do piątku!! dziewczyny czy ona coś je?? i mam nadzieje ze jest w szpitalu i tam zostanie do piątku??
w pt wyjechałabym z warszawy około 9.00, także w tomaszowie byłabym około 10.30-11.00 i potem do mielca!!!
tylko bedziecie musiały mi wytłumaczyć w którym miejscu jest schron!! znam trochę tomaszów bo pół życia spędziłam w spale wiec tomaszów był często odwiedzany!;)

Posted

Papudraczku wytłumaczymy Ci ja Ci podam jeszcze jutro tel. to wrzie czego będziesz dzwonić. Niestety jestem w pracy.
Wiesz, gdzie Plac. Kościuszk. kościół Św. Antoniego. kino Mazowsze ? Albo Rondo przy ul Mościckiego i Miereckiego?

Posted

A jeszcze prościej, jak będziesz w Tomaszowie to pytaj się jak się jedzie na Opoczno. Przed mostem na Pilicy w lewo, kawałek 300 m. i schronisko, ul. Kępa 3

Posted

Papudraczku, w Mielcu nigdy nie byłaś? Mieszkamy w granicach miasta, do nas troche ciężko dojechać, więc mysle że podjechalibyśmy po jamniczkę do centrum. No ale to wszystko trzeba jeszcze ustalić.

Posted

Argat napisał(a):
Papudraczku, w Mielcu nigdy nie byłaś? Mieszkamy w granicach miasta, do nas troche ciężko dojechać, więc mysle że podjechalibyśmy po jamniczkę do centrum. No ale to wszystko trzeba jeszcze ustalić.

kiedys byłam w Mielcu ale to było ze 100 lat temu;)
wymienimy się nr telefonów i myslę że jakoś się znajdziemy!!
trzymaj sie maluzku to juz tylko 1 dzień i troszke!!!

Posted

papudraczek napisał(a):
kiedys byłam w Mielcu ale to było ze 100 lat temu;)
wymienimy się nr telefonów i myslę że jakoś się znajdziemy!!
trzymaj sie maluzku to juz tylko 1 dzień i troszke!!!

Ja już wysłałam numer na PW, nie wiem czy doszedł
Będę musiała tylko wczesniej wiedzieć o której wyjechać, jakieś 15 minut się jedzie do miasta. Zresztą, jeszcze się dogadamy.
Malutka- trzmaj się. Już tylko jeden dzień i wszystko się zmieni.

Posted

Piszę dopiero teraz, bo wczesniej nie miałam jak. Sunia już u mnie. Wszędzie jej pełno.(właśnie próbuje wejść na biurko) Już zwiedziła cały dom i ogród, zaczyna się domagać jedzienia. Została zaakceptowana przez zwierzyniec, jamnior tylko na nią troche powarkuje, a kot ucieka na jej widok. Jest kochana, patrzy prosto w oczy i domaga się pieszczot. I czego się nie spodziewałam jest bardzo, bardzo wesoła
Jak tylko złapie chwile, to wstawie zdjęcia.