Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 843
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ocelot']Tak tylko numer i kod poproszę;)

Wybrałeś Ogłoszenie proste
czas publikacji 14 dni
cena:3.66 zł (3.0+ VAT)

wyślij SMS o treści:GWBGQDT

na numer
7316

Uwaga! Prosimy o uważne przepisanie kodu GWBGQDT do SMS-a i niewpisywanie żadnych innych informacji. Kod składa się wyłącznie z 7 znaków - liter lub cyfr. W kodzie nie mogą wystąpić inne znaki np. przecinek lub odstęp. Wysłanie błędnego kodu lub kodu z dodatkowymi informacjami spowoduje, że ogłoszenie nie będzie mogło być opublikowane. Koszt takiego SMS-a zostanie doliczony przez operatora Państwa rachunku. Nie ma możliwości reklamacji takiego SMS-a i jego koszt nie może być zwrócony.

Pewnie nic z tego nie będzie bo ja za pół godziny wyjeżdżam i wracam za tydzień

Posted

Coby nie offtopić - zaraz postaram się zmienić treśc w banerku. A teraz offtopnę:

Argat napisał(a):
Zmieniłam tytuł, bo suczka w razie czego ma tymczas.
Isadora- masz trochę za długi podpis ;)

banerki mają wysokość 80p+ wysokość userbara 19p czyli 99 w wysokości (jeszcze 1 mogę dodać)

Suma z długości poszczególnych banerków: 96+76+80+147+42+55 + 496 piksle czyli brakuje jeszcze 4 piksle.

A DT jak mówie zaraz postram sie wyrzucić

Posted

ocelot napisał(a):
Takie były plany, wtedy wróciłaby do szpitalika.

W takim razie jutro będę trzymać kciuki, żeby komplikacji jakichś nie było.
Zamiast z końcówki weekendu korzystać, to ja się tu denerwuje czy z suczką wszystko dobrze będzie.

Posted

ocelot napisał(a):
Widzę, że nasza sunia strasznie zapadła Ci w serducho.

Oj tak. Ja to chyba już do końca życia jestem skazana na jamniorowate. A jeszcze miesiąc temu, po akcji "jeż" mówiłam że już nigdy nie wezme jamnika. A teraz nie moge przestać myśleć o suni.

Posted

Ja rozumiem, bo też mam w domu prawie jamnika. Prawie, bo, jak wyrósł ze szczenięctwa to się okazało, że jest potężniejszy niż jamnik, ale proporcje i charakterek jamniczy:evil_lol:

Posted

Rozmawiałam wczoraj z kierownikiem schronu, sunia jest w boksie zewnętrznym i kierownik powiedział, że jest źle. Nie wiem co to znaczy. Czy z nią jest źle, czy po prostu źle, że jest na zewnątrz. Ma iść na sterylkę jutro lub pojutrze. Boże, żeby tylko dotrwała do tego zabiegu. DT już czeka, a my nie możemy bidulce pomóc. Co za bezsilność. :shake:

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Rozmawiałam wczoraj z kierownikiem schronu, sunia jest w boksie zewnętrznym i kierownik powiedział, że jest źle. Nie wiem co to znaczy. Czy z nią jest źle, czy po prostu źle, że jest na zewnątrz. Ma iść na sterylkę jutro lub pojutrze. Boże, żeby tylko dotrwała do tego zabiegu. DT już czeka, a my nie możemy bidulce pomóc. Co za bezsilność. :shake:

Żeby tylko przetrwała... Mam nadzieje że to "źle" odnosi się do pobytu w boksie. Masz racje, ta bezsilność jest okropna, teraz już nic nie można dla niej zrobić, zostaje tylko czekać.

Posted

Aha, kierownik powiedział, że jak pójdzie na sterylkę jutro lub pojutrze, to możemy ją w weekend zabrać. Tylko musimy obiecać, że jej szwy zdejmiemy. Zadzwonię jutro lub pojutrze i się dowiem, czy mała jest już po zabiegu.

Trzymam kciuki, aby wszystko się udało!