Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

co sadzicie o tej karmie? i tak i tak musialabym miec jakas inna dla Niuni...

Purina Pro Plan junior jagniecina+ryz sie konczy powoli. myslalam o hills junior z jagniecina. ale moze jednak ta specjalna wg nich dla jamnikow?

cokolwiek z kurczaka odpada, Niunia nie toleruje

dzieki za rady

Posted

czas niedlugo bedzie zmienic gdyz 8 miesiecy ma, ale bedzie dalej junior przez pk pol roku (na tyle nam starcza 15 kg) dla niej i drugiej a potem cos z jagniecina dorosla tej samej firmy :)

• 3 years later...
Posted

odświeżam watek , zastanawiam się jakie macie doświadczenia ! Ja skończyłam odchudzać jamniczkę RC Obestity ( karma sprawdziła się super, pies pięknie schudł , zachował muskulaturę i chętnia jadla) i próbowałam wyjść z RC na jakiegoś dobrego adulta. Niestety karmy, które mi się podobają , nie sprawdzają sie u mojej suni ( Nutram - i tak najlepszy ale granulki są małe i połykane , Acana, Pronature Holistic) , żeby szybko załagodzić skutki nieudanego eksperymantu kupiłam jamniczy RC ( uff od razu dobra kupa) i wychodzi mi , że ten RC najlepiej psu słuzy. Niestety wszystkie moje próby przejścia na cos innego nie sa udane - drapanie , łupież, sensacje :(