Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 6 months later...
  • Replies 341
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mam pytanie- rozumiem, że sama galaretka z kurzych łapek to sam fosfor i karmiąc psa suchą karmą mogę do galaretki dodać troszkę wapnia żeby zrównoważyć ten fosfor? Chcę dawać samą galaretkę bez kosteczek.

Posted

Na stawy. Ja wierzę w działanie tej galaretki, chodzi mi tylko o to czy ktoś wie jaki jest jej skład?

biba - czy napewno czytałas post który ci zalinkowałam???? gdybys to zrobiła - nie napisałabyś tego co napisałas... jest tam wyjasnione działanie łapek... na stawy... szkodliwe

Posted

Tak, czytałam. Jedna czy dwie opinie pokazujące, że łapki są szkodliwe nie są dla mnie tak miarodajne jak kilkadziesiąt przeczytanych postów w różnych wątkach ludzi, którzy w praktyce dawali galaretkę psom i pomagało. Nie będę już dalej pisać na ten temat, bo tak jak pisałam chciałam się dowiedzieć tylko o skład galaretki a nie o to czy działa.

Posted

chciałam się dowiedzieć tylko o skład galaretki

Skład znajdziesz w rozbudowanych tabelach wartości odżywczych ale on nie jest sztywny, bo galarertka galaretce nierówna, Na pewno jest w niej wielokrotnie więcej fosforu niż wapnia, więc jakiś jogurcik dla wyrówanania pewnie nie zawadzi, niekoniecznie w tym samym czasie. Taka psia wersja "lornety z meduzą" ;)

• 1 month later...
Posted

Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... Kurze łapki w Lublinie poszukiwane. No właśnie. Mam problem aby je gdzieś dostać. Kiedyś bywały w Aldiku, bywały w Kauflandzie a teraz niestety nie ma. Moja psica je uwielbia, pomrożone zapasy się pokończyły a w jedynym miejscu gdzie wiem, że można je kupić chcą 5 złotych za kilogram. Cena z kosmosu moim skromnym zdaniem. Tak więc pomocy lublinianie ;)

Posted

Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... Kurze łapki w Lublinie poszukiwane. No właśnie. Mam problem aby je gdzieś dostać. Kiedyś bywały w Aldiku, bywały w Kauflandzie a teraz niestety nie ma. Moja psica je uwielbia, pomrożone zapasy się pokończyły a w jedynym miejscu gdzie wiem, że można je kupić chcą 5 złotych za kilogram. Cena z kosmosu moim skromnym zdaniem. Tak więc pomocy lublinianie ;)

Mój mąż mówi, że widział w Stokrotce na Jutrzenki za niecałe 2 zł (nie pamięta dokładnie) - parę dni temu.