Figa Bez Maku Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 He he to może zakłady zrobimy która ( Suczysko oczywiście:cool3:) ostatnia odpadnie:diabloti:...ja tam Fiśki tak nie obstawiam bo i odpocząć też lubi:evil_lol::cool3:...Itske- no każdy język ma swoje łamańce ale wymawia się całkiem całkiem Icke...tak trochę jakby świst bata...cos w tym stylu ...sama jesteś sobie winna trzeba było ją nazwać Ciamciaramcia...na pewno magia imienia podziałałaby:diabloti: i zwierzak wlókłby się łapa za łąpą z kanapy do miski i z powrotem:shake::cool1: Quote
Itske Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Figa Bez Maku napisał(a):He he to może zakłady zrobimy która ( Suczysko oczywiście:cool3:) ostatnia odpadnie:diabloti: sama jesteś sobie winna trzeba było ją nazwać Ciamciaramcia...na pewno magia imienia podziałałaby:diabloti: i zwierzak wlókłby się łapa za łąpą z kanapy do miski i z powrotem:shake::cool1: Dobre!!!! Mnie na wygranej nie zależy, jestem najszczęśliwsza jak tę małpę ktoś zabierze na spacer, albo jak uda sie ją trochę wykończyć. Niech ją biorą Wasze suńki w obroty! Ciamciaramcia?:megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Figa Bez Maku Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Czekamy z niecierpliwością..tylko żeby zbyt upalnie nie było:shake: Quote
Cala2 Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Itske - czy Ty jestes z Gdańska? Wybieram sie z moim suczydłem wnk na urlop do Gdańska, moze na kilka dni w lipcu i na dluzej w sierpniu i przydałby sie nam przewodnik z psem z tych okolic celem pokazania miejsc przyjaznych psiakom, dobrych na wybieganie i spokojne kąpiele. Wspolna psia zabawa mile widziana :loveu: Quote
Itske Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Cala2']Itske - czy Ty jestes z Gdańska? Wybieram sie z moim suczydłem wnk na urlop do Gdańska, moze na kilka dni w lipcu i na dluzej w sierpniu i przydałby sie nam przewodnik z psem z tych okolic celem pokazania miejsc przyjaznych psiakom, dobrych na wybieganie i spokojne kąpiele. Wspolna psia zabawa mile widziana :loveu: Tak w ogóle to ja jestem z Częstochowy:lol: od lat (dziecinnych) mieszkałam w Gdańsku, do tej pory pracuję, ale kilka lat temu wyprowadziłam się na wieśż, eby spokojnie i bezpiecznie odchować dziecko, mieć zwierzaki i żyć bez wariackiego wielkomiejskiego zgiełku. W sierpniu nie mam urlopu, ale służę radą i przewodnictwem. Quote
Czoko Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Wracam do tematu "Królikarni". Sam teren "Królikarni jest ogrodzony i tam nie można wchodzić z psem ale obok jest dziki park. Quote
Figa Bez Maku Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Ewuniu..Ty tutaj?:crazyeye: A na Twoim wątku wieje grozą..wszyscy martwią się czemu nie zaglądasz i co się dzieje? Quote
Itske Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 No cioteczki - zaczynam w warszawie kolejną podyplomówkę - to będę u Was 2x w miesiącu:diabloti: Quote
GameBoy Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 super!!! proszę tylko dać wcześniej znać :p Quote
Itske Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 GameBoy napisał(a):super!!! proszę tylko dać wcześniej znać :p Jak uczelnia przyśle rozpiskę zajęć, to zaraz ją ogłoszę:diabloti: Quote
GameBoy Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Itske napisał(a):Jak uczelnia przyśle rozpiskę zajęć, to zaraz ją ogłoszę:diabloti: czekam na PW Quote
Recommended Posts