Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Itske napisał(a):
No to pięknie, ale jakoś nie widzę tam miejsca dla psa.
Na razie jest lato piękne, więc mamy gdzie szaleć, w zimie znowu będę jeździć na PM - ja to jestem uparta z Gdańska (prawie) na PM, cóż się nie robi dla psa:diabloti:

a mnie czasem z Kabat ciezko sie wybrac :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

WŁADCZYNI napisał(a):
Park poniżej pałacyku jest dostępny dla zwierząt. Ten ze stawami bardzo miłe miejsce i można uniknąć bliskich spotkań z obcymi psami jeśli się nie chce.

od jakiej ulicy jest wejscie?

Posted

GameBoy napisał(a):
ok
w sumie do jutra jestem w gdanku wiec teraz chyba mam do Ciebie blizej

I ja teraz się o tym dowiaduję????????
Kobieto! Toż zaprosiłabym do siebie na wieś (jezioro 9 km długości, 1 klasa czystości, las......)
a Ty tutaj do jutra????!!!!!!!

Posted

Itske napisał(a):
To jak tylko będe jechać na spacerek na PM - to się umawiamy!

Super:multi: daj zwiastun dzień wcześniej i jakoś się dowleczemy:lol:...ale dzisiaj miałyśmy nieprzyjemne zdarzenie właśnie na PM bo dopiero wróciłyśmy ze spacerku. Jakiś goldek zabrał Fiśce piłkę. W porządku . Właściciel nie potrafił mu odebrać . Trudno. Po półgodzinie obaj panowie w doskonałych humorach poszli sobie , a pan na odchodnym rzucił w moją stronę radośnie "przybiegł jakiś pies i mu zabrał" Chyba myśłał ,że to dowcipne...zatkało mnie trochę ......:shake:

Posted

Itske napisał(a):
I ja teraz się o tym dowiaduję????????
Kobieto! Toż zaprosiłabym do siebie na wieś (jezioro 9 km długości, 1 klasa czystości, las......)
a Ty tutaj do jutra????!!!!!!!

ciotka siostrze pomagam i tak bym sie nie wyrwala

Posted

Figa Bez Maku napisał(a):
Super:multi: daj zwiastun dzień wcześniej i jakoś się dowleczemy:lol:...ale dzisiaj miałyśmy nieprzyjemne zdarzenie właśnie na PM bo dopiero wróciłyśmy ze spacerku. Jakiś goldek zabrał Fiśce piłkę. W porządku . Właściciel nie potrafił mu odebrać . Trudno. Po półgodzinie obaj panowie w doskonałych humorach poszli sobie , a pan na odchodnym rzucił w moją stronę radośnie "przybiegł jakiś pies i mu zabrał" Chyba myśłał ,że to dowcipne...zatkało mnie trochę ......:shake:

No palant, trzeba go było za piłkę skasować, ale mnie też by pewnie zatkało.
Nic dziwnego, że pies mało posłuszny, jak ma takiego pana gburka durka.
Spoko - jak będziemy w cztery ( my i nasze suki) to panu spodenki zabierzemy:evil_lol:
jak się tylko będę znowu wybierała ( byłam w weekend) to dam znać:lol:

Posted

Itske tak mnie rozbawiłaś swoim postem ,że mi złość przeszła:cool3::evil_lol:...bo gdyby choć przeprosił.....:mad:..A czy Twoje stworzonko jest w paski? tak jak Fiśka?

Jest tylko i wyłącznie w paski i od Fśki rózni się stojącymi uszami i ogonem nieco dłuższym ( bo to owczarek holenderski) nabyty dla urody pasków i charakteru, żeby mnie coś walnęło za ten pomysł:mad:, mam teraz psa z ADHD i latam codziennie po wertepach z bydlątkiem, bo inaczej chałupę mi zjada i poduszki morduje:diabloti: (pracę dla cholery zmieniłam, żeby mieć więcej urlopu;))
a w zabieraniu spodenek mamy wprawę -osiłkowi nad jeziorem, lekko podpitemu, ktory zaczepiał ludzi Iculinda zabrała ręcznik, którym byl owinięty - a pod ręcznikiem golutko:eviltong:

Posted

:klacz::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
I to chyba go najskuteczniej ostudziło...:diabloti:
ADHD powiadasz? Fiśka co prawda potrafi byc spokojna ale docenia dobrą(?:diabloti:) zabawę i jeśli Twoja sunia nie zjada innych suń to moga się przegonic po PM aż do zdechu:cool3:

Posted

Nie mam pojęcia od jakiej ulicy ja opłotkami chodzę żeby omijać pieseczki 'usłuchane'. A wcześniej labiryt małych uliczek w tym przy ambasadzie Turcji i Chorwacji.

Dlatego żaden obcy pies nie bawi się zabawkami Su:mad: bezczel człowiek - za to też nie lubie PM i unikam psiej łączki bawie się w innych miejscach. :diabloti:

Posted

:klacz::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
I to chyba go najskuteczniej ostudziło...:diabloti:
ADHD powiadasz? Fiśka co prawda potrafi byc spokojna ale docenia dobrą(?:diabloti:) zabawę i jeśli Twoja sunia nie zjada innych suń to moga się przegonic po PM aż do zdechu:cool3:

Super :sweetCyb: - bo na razie to mnie do zdechu przegania! Help!!!!!!!
Moja sunia zjada tylko i wyłącznie poduszki z gęsiego puchu, markowe szpilki oraz najlepsze swetry TZ-ta:diabloti:

Posted

[quote name='Itske']Super :sweetCyb: - bo na razie to mnie do zdechu przegania! Help!!!!!!!
Moja sunia zjada tylko i wyłącznie poduszki z gęsiego puchu, markowe szpilki oraz najlepsze swetry TZ-ta:diabloti:
Jeśli masz na myśli buty:cool3: na cienkich obcasikach to objaw najzupełniej normalny :cool3:..nie musisz się martwić :diabloti:, ale jeśli chodzi o szpilki krawieckie to Suni ( jak ma właściwie na imię ? Itske?):oops: ..pewnie brak żelaza:shake::cool3:

Posted

Jeśli masz na myśli buty:cool3: na cienkich obcasikach to objaw najzupełniej normalny :cool3:..nie musisz się martwić :diabloti:, ale jeśli chodzi o szpilki krawieckie to Suni ( jak ma właściwie na imię ? Itske?):oops: ..pewnie brak żelaza:shake::cool3:

Chodziło oczywiście o buty - Kochana - żelaza jej nie brakuje - jej brakuje równowagi ducha:diabloti:, a z żelaza to na ma łapy, po trzech godzinach aktywnego spaceru (bieganie, ćwiczenia, pływanie) z niecierpliowścią pyta, kiedy w końcu polatamy?
Itske - tak jej holendrzy wpisali w rodowód

Posted

Itske napisał(a):
Jeśli zmęczy moją - to stawiam michę mielonego indyka, dawaj laleczkę, chętnie ją pożyczę, bo nie wyrabiam!
Dziewczyny - jak tylko będę w stolicy - to wspólny spacerek koniecznie! Please!

ja tylko prosze o info a najlpeij zapraszam na laki za moj blok
mozna puscic psa bez stresu, tylko laki i las plus ukochany Hexy, smierdzacy staw

Posted

GameBoy napisał(a):
jakby ktos potrzebowal dla swojego psa- duzego, towarzysza debilnych gonitw to zglaszam moja laleczke :multi:

Jeśli zmęczy moją - to stawiam michę mielonego indyka, dawaj laleczkę, chętnie ją pożyczę, bo nie wyrabiam!
Dziewczyny - jak tylko będę w stolicy - to wspólny spacerek koniecznie! Please!

A czy jej imię coś znaczy po holendersku? Czy jest to po prostu imię?

Itske - to podobno popularne holenderskie imię damskie, ja sobie na tym łamię język, ale czekając na gotowośc dziecka do zmiany rodziny jakoś się do tego Icka przyzwyczaiłam:lol: