GameBoy Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Itske napisał(a):No to pięknie, ale jakoś nie widzę tam miejsca dla psa. Na razie jest lato piękne, więc mamy gdzie szaleć, w zimie znowu będę jeździć na PM - ja to jestem uparta z Gdańska (prawie) na PM, cóż się nie robi dla psa:diabloti: a mnie czasem z Kabat ciezko sie wybrac :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Figa Bez Maku Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 A mnie czasem te 2 przystanki autobusowe na PM trudno pokonać:p:oops: Quote
Itske Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 To jak będę jechać z Gdańska, to Was zabiorę:lol: Quote
Itske Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 GameBoy napisał(a):to ja bardzo chetnie To jak tylko będe jechać na spacerek na PM - to się umawiamy! Quote
GameBoy Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 ok w sumie do jutra jestem w gdanku wiec teraz chyba mam do Ciebie blizej Quote
WŁADCZYNI Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Park poniżej pałacyku jest dostępny dla zwierząt. Ten ze stawami bardzo miłe miejsce i można uniknąć bliskich spotkań z obcymi psami jeśli się nie chce. Quote
GameBoy Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 WŁADCZYNI napisał(a):Park poniżej pałacyku jest dostępny dla zwierząt. Ten ze stawami bardzo miłe miejsce i można uniknąć bliskich spotkań z obcymi psami jeśli się nie chce. od jakiej ulicy jest wejscie? Quote
Itske Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 GameBoy napisał(a):ok w sumie do jutra jestem w gdanku wiec teraz chyba mam do Ciebie blizej I ja teraz się o tym dowiaduję???????? Kobieto! Toż zaprosiłabym do siebie na wieś (jezioro 9 km długości, 1 klasa czystości, las......) a Ty tutaj do jutra????!!!!!!! Quote
Figa Bez Maku Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Itske napisał(a):To jak tylko będe jechać na spacerek na PM - to się umawiamy! Super:multi: daj zwiastun dzień wcześniej i jakoś się dowleczemy:lol:...ale dzisiaj miałyśmy nieprzyjemne zdarzenie właśnie na PM bo dopiero wróciłyśmy ze spacerku. Jakiś goldek zabrał Fiśce piłkę. W porządku . Właściciel nie potrafił mu odebrać . Trudno. Po półgodzinie obaj panowie w doskonałych humorach poszli sobie , a pan na odchodnym rzucił w moją stronę radośnie "przybiegł jakiś pies i mu zabrał" Chyba myśłał ,że to dowcipne...zatkało mnie trochę ......:shake: Quote
GameBoy Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Itske napisał(a):I ja teraz się o tym dowiaduję???????? Kobieto! Toż zaprosiłabym do siebie na wieś (jezioro 9 km długości, 1 klasa czystości, las......) a Ty tutaj do jutra????!!!!!!! ciotka siostrze pomagam i tak bym sie nie wyrwala Quote
Itske Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 GameBoy napisał(a):ciotka siostrze pomagam i tak bym sie nie wyrwala siostrę można też zabrać:evil_lol: następnym razem - zapraszam! Quote
Itske Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Figa Bez Maku napisał(a):Super:multi: daj zwiastun dzień wcześniej i jakoś się dowleczemy:lol:...ale dzisiaj miałyśmy nieprzyjemne zdarzenie właśnie na PM bo dopiero wróciłyśmy ze spacerku. Jakiś goldek zabrał Fiśce piłkę. W porządku . Właściciel nie potrafił mu odebrać . Trudno. Po półgodzinie obaj panowie w doskonałych humorach poszli sobie , a pan na odchodnym rzucił w moją stronę radośnie "przybiegł jakiś pies i mu zabrał" Chyba myśłał ,że to dowcipne...zatkało mnie trochę ......:shake: No palant, trzeba go było za piłkę skasować, ale mnie też by pewnie zatkało. Nic dziwnego, że pies mało posłuszny, jak ma takiego pana gburka durka. Spoko - jak będziemy w cztery ( my i nasze suki) to panu spodenki zabierzemy:evil_lol: jak się tylko będę znowu wybierała ( byłam w weekend) to dam znać:lol: Quote
Figa Bez Maku Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Itske tak mnie rozbawiłaś swoim postem ,że mi złość przeszła:cool3::evil_lol:...bo gdyby choć przeprosił.....:mad:..A czy Twoje stworzonko jest w paski? tak jak Fiśka? Quote
Figa Bez Maku Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Itske napisał(a): Spoko - jak będziemy w cztery ( my i nasze suki) to panu spodenki zabierzemy:evil_lol: Chyba nie warto...starszy facet:cool3::diabloti: Quote
Itske Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Figa Bez Maku napisał(a):Itske tak mnie rozbawiłaś swoim postem ,że mi złość przeszła:cool3::evil_lol:...bo gdyby choć przeprosił.....:mad:..A czy Twoje stworzonko jest w paski? tak jak Fiśka? Jest tylko i wyłącznie w paski i od Fśki rózni się stojącymi uszami i ogonem nieco dłuższym ( bo to owczarek holenderski) nabyty dla urody pasków i charakteru, żeby mnie coś walnęło za ten pomysł:mad:, mam teraz psa z ADHD i latam codziennie po wertepach z bydlątkiem, bo inaczej chałupę mi zjada i poduszki morduje:diabloti: (pracę dla cholery zmieniłam, żeby mieć więcej urlopu;)) a w zabieraniu spodenek mamy wprawę -osiłkowi nad jeziorem, lekko podpitemu, ktory zaczepiał ludzi Iculinda zabrała ręcznik, którym byl owinięty - a pod ręcznikiem golutko:eviltong: Quote
Figa Bez Maku Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 :klacz::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: I to chyba go najskuteczniej ostudziło...:diabloti: ADHD powiadasz? Fiśka co prawda potrafi byc spokojna ale docenia dobrą(?:diabloti:) zabawę i jeśli Twoja sunia nie zjada innych suń to moga się przegonic po PM aż do zdechu:cool3: Quote
WŁADCZYNI Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Nie mam pojęcia od jakiej ulicy ja opłotkami chodzę żeby omijać pieseczki 'usłuchane'. A wcześniej labiryt małych uliczek w tym przy ambasadzie Turcji i Chorwacji. Dlatego żaden obcy pies nie bawi się zabawkami Su:mad: bezczel człowiek - za to też nie lubie PM i unikam psiej łączki bawie się w innych miejscach. :diabloti: Quote
Itske Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Figa Bez Maku napisał(a)::klacz::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: I to chyba go najskuteczniej ostudziło...:diabloti: ADHD powiadasz? Fiśka co prawda potrafi byc spokojna ale docenia dobrą(?:diabloti:) zabawę i jeśli Twoja sunia nie zjada innych suń to moga się przegonic po PM aż do zdechu:cool3: Super :sweetCyb: - bo na razie to mnie do zdechu przegania! Help!!!!!!! Moja sunia zjada tylko i wyłącznie poduszki z gęsiego puchu, markowe szpilki oraz najlepsze swetry TZ-ta:diabloti: Quote
Figa Bez Maku Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Itske']Super :sweetCyb: - bo na razie to mnie do zdechu przegania! Help!!!!!!! Moja sunia zjada tylko i wyłącznie poduszki z gęsiego puchu, markowe szpilki oraz najlepsze swetry TZ-ta:diabloti: Jeśli masz na myśli buty:cool3: na cienkich obcasikach to objaw najzupełniej normalny :cool3:..nie musisz się martwić :diabloti:, ale jeśli chodzi o szpilki krawieckie to Suni ( jak ma właściwie na imię ? Itske?):oops: ..pewnie brak żelaza:shake::cool3: Quote
Itske Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Figa Bez Maku napisał(a):Jeśli masz na myśli buty:cool3: na cienkich obcasikach to objaw najzupełniej normalny :cool3:..nie musisz się martwić :diabloti:, ale jeśli chodzi o szpilki krawieckie to Suni ( jak ma właściwie na imię ? Itske?):oops: ..pewnie brak żelaza:shake::cool3: Chodziło oczywiście o buty - Kochana - żelaza jej nie brakuje - jej brakuje równowagi ducha:diabloti:, a z żelaza to na ma łapy, po trzech godzinach aktywnego spaceru (bieganie, ćwiczenia, pływanie) z niecierpliowścią pyta, kiedy w końcu polatamy? Itske - tak jej holendrzy wpisali w rodowód Quote
GameBoy Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 jakby ktos potrzebowal dla swojego psa- duzego, towarzysza debilnych gonitw to zglaszam moja laleczke :multi: Quote
Figa Bez Maku Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 A czy jej imię coś znaczy po holendersku? Czy jest to po prostu imię? Quote
GameBoy Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Itske napisał(a):Jeśli zmęczy moją - to stawiam michę mielonego indyka, dawaj laleczkę, chętnie ją pożyczę, bo nie wyrabiam! Dziewczyny - jak tylko będę w stolicy - to wspólny spacerek koniecznie! Please! ja tylko prosze o info a najlpeij zapraszam na laki za moj blok mozna puscic psa bez stresu, tylko laki i las plus ukochany Hexy, smierdzacy staw Quote
Itske Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 GameBoy napisał(a):jakby ktos potrzebowal dla swojego psa- duzego, towarzysza debilnych gonitw to zglaszam moja laleczke :multi: Jeśli zmęczy moją - to stawiam michę mielonego indyka, dawaj laleczkę, chętnie ją pożyczę, bo nie wyrabiam! Dziewczyny - jak tylko będę w stolicy - to wspólny spacerek koniecznie! Please! Figa Bez Maku napisał(a):A czy jej imię coś znaczy po holendersku? Czy jest to po prostu imię? Itske - to podobno popularne holenderskie imię damskie, ja sobie na tym łamię język, ale czekając na gotowośc dziecka do zmiany rodziny jakoś się do tego Icka przyzwyczaiłam:lol: Quote
Recommended Posts