Unbelievable Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 niebieska bandamka zawiązana na ręku?:cool3: Quote
Matusz Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 ja chyba sobie zamówię koszulkę DGM ;) i będzie najłatwiej:p Quote
Unbelievable Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Matusz napisał(a):ja chyba sobie zamówię koszulkę DGM ;) i będzie najłatwiej:p skąd?:cool3: Quote
kaskaSz Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Matusz dobry pomysł, zaraz zobacze po ile taka koszulka. A jak nie to swoją skonstruuję dogomaniacką+ westomaniacką :cool3: Quote
agaciaaa Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Ja będę jako widz no i fotograf ;) Co do koszulek- też sie zastanawiam :) tu są: http://jacekrout.netzel.pl/dogomania/index.htm Quote
Unbelievable Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 agnethka napisał(a):zgłoszona :cool3: jeszcze opłata. powiedzcie mi jedno, bo nie wiem jak zrobić. suka jest na tate, ale kasa za wystawe pójdzie tym razem z mojego konta - w tytule przelewu chyba lepiej wpisać nazwisko właściciela? prawda? :roll: jak napisze,że to za wystawe oraz nazwe psiaka i nazwisko właściciela to będzie ok? a co do znaku rozpoznawczego...hmm....napiszmy sobie na czole wielki "D" :megagrin::megagrin: a tak serio bandamka czy plakietka to nie głupie ;) najlepiej coś symbolicznego, żeby znowu te "tłumy" na nasz widok nie pukały się w czoło :diabloti: będzie ok;) Na niebiesko DE :diabloti: Mi się podoba koszulka, ale z kolei nie wiem czy kupię:cool1: chyba wolę bandamkę:razz: Quote
kaskaSz Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 A mi link nie działa. Ja wymyśliłam, że przypnę sobie broszkę okrągłą z westem. Tylko nie wiem czy będzie widać :roll: W sumie jeszcze zależy na jakiej bluzce. Quote
Unbelievable Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 agnethka napisał(a): a czemu "DE"? :hmmmm: eee...ja nie przepadam za takimi koszulkami :roll: - bandamka, gumka do włosów, wstążka w jednym umówionym kolorze, na umówionej ręce np. lewej :cool1: nie wiem:razz: ja właśnie też:razz: na wstążce by można było napisać nawet dogomania, żeby nie było : P kaskaSz napisał(a):A mi link nie działa. Ja wymyśliłam, że przypnę sobie broszkę okrągłą z westem. Tylko nie wiem czy będzie widać :roll: W sumie jeszcze zależy na jakiej bluzce. łeściara:diabloti: Quote
kaskaSz Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 agnethka napisał(a):gorzej będzie jak inni miłośnicy rasy też się pojawią z czymś podobnym ;) Może nie ;) Tinka:) napisał(a): łeściara:diabloti: haha, a jak!:evil_lol: Quote
Iza. Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 agnethka napisał(a):to jak? na co się decydujemy? :cool3: Ja jestem za jakaś chusta czy cos w ten deseń ; ) Quote
Unbelievable Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 agnethka napisał(a):to jak? na co się decydujemy? :cool3: myślę że niebieska wstążka na ręce, może być z napisem dogomania:razz: Quote
Iza. Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Tinka:) napisał(a):myślę że niebieska wstążka na ręce, może być z napisem dogomania:razz: Ale skąd takową wziąć? :cool3: Quote
Lived Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Bandantki na reku sa zbyt czeste, ja mysle ze napis chociazby na reku, jesli ktos bardzo sie chce na czole, bylby lepszy :lol:. Ew. wstazka z napisem. agnethka w jakiej klasie twoja suka ? jesli bedzie miala ta bandantke na szyi, postaram sie ja obfocic :loveu:. A co do Grama to jego po prostu nie da sie nie rozpoznac, charakterystyczny jest :evil_lol:. Quote
Unbelievable Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Iza13 napisał(a):Ale skąd takową wziąć? :cool3: wstążka- pasmanteria, napis- marker:cool1::evil_lol: ty masz wiktora w domu to jakieś mazaki na pewno też:diabloti: agnethka napisał(a):kombinujesz niebieską wstążkę i piszesz na niej dogomania :razz: no.:diabloti: Quote
Iza. Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 agnethka napisał(a):kombinujesz niebieską wstążkę i piszesz na niej dogomania :razz: Tiaa ale chodziło mi o ta skąd wziąć wstążkę:diabloti:, ale już żem sie dowiedział, ze takie sie kupuje w pasmanterii :eviltong: Lived napisał(a):. A co do Grama to jego po prostu nie da sie nie rozpoznac, charakterystyczny jest :evil_lol:. Oooo tak ! muszę sie z tym zgodzić :evil_lol: Quote
Russellka Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 W takim razie, ja też sobie przyczepię taką dogomaniacką wstążeczkę jakby co :cool: Albo wlecę na ring i zacznę krzyczeć "Cześć Martynaaaaa! Cześć Graaaam!" :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='Lived'] A co do Grama to jego po prostu nie da sie nie rozpoznac, charakterystyczny jest :evil_lol:. ta nas rozpoznała na wystawie i się nie odezwała:mad: [quote name='Iza13']Tiaa ale chodziło mi o ta skąd wziąć wstążkę:diabloti:, ale już żem sie dowiedział, ze takie sie kupuje w pasmanterii :eviltong: Oooo tak ! muszę sie z tym zgodzić :evil_lol: płeć zmieniłeś? : P mój mały goopi pies:loveu::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Russellka napisał(a):W takim razie, ja też sobie przyczepię taką dogomaniacką wstążeczkę jakby co :cool: Albo wlecę na ring i zacznę krzyczeć "Cześć Martynaaaaa! Cześć Graaaam!" :evil_lol: lepiej nie :evil_lol: Quote
Iza. Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Tinka:) napisał(a): płeć zmieniłeś? : P mój mały goopi pies:loveu::evil_lol: Noo, a co nie widziałaś ? :evil_lol: No maluuuutki strasznie:loveu::loveu: I zawsze taki na ubierany :evil_lol: 2 obroże, szelki kantar :evil_lol: Quote
Russellka Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Tinka:) napisał(a):lepiej nie :evil_lol: A to czemusz?? :cool3: Ja tylko zrobiłaby z siebie debila. :evil_lol: włożę jednak wstążkę :eviltong: Quote
Lived Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 agnetha- ok, jesli nie przegapie waszego ringu, to przyjde wam pokibicowac :loveu:. "Tinka:)" napisał(a):ta nas rozpoznała na wystawie i się nie odezwała:mad: Bo wtedy nie mialam przy sobie kaganca ! :roll::lol: Quote
Unbelievable Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Iza13 napisał(a):Noo, a co nie widziałaś ? :evil_lol: No maluuuutki strasznie:loveu::loveu: I zawsze taki na ubierany :evil_lol: 2 obroże, szelki kantar :evil_lol: no nie:razz::evil_lol: na wystawie będzie bez szelek i bez jednej obroży:razz: Russellka napisał(a):A to czemusz?? :cool3: Ja tylko zrobiłaby z siebie debila. :evil_lol: włożę jednak wstążkę :eviltong: sędzia zrobiłby nam dis, a Gram by się wystraszył : P Quote
Iza. Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Tinka:) napisał(a):no nie:razz::evil_lol: na wystawie będzie bez szelek i bez jednej obroży:razz: To teraz juz wiesz :evil_lol: Taki nagi ? :crazyeye::evil_lol: Jak już będziecie kupować te wstążeczki to takie szersze, bo ja ślepawa i mogę nie zauważyć :evil_lol: Quote
kaskaSz Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Ale wstążki takie szarfy czy wstążki takie cienkie niemateriałowe? Chyba uszyję sobie taką bransoletkę z jakiegoś niebieskiego paska i napiszę dogomania i będzie dobrze. Tylko żebym ja sama tak nie paradowała, Wy też musicie mieć :lol: Rodzinka mnie wyśmieje :evil_lol: A właśnie, ja będę chodziła sama albo z 3 ''ogonami'' /mamuśka, 2 siostry/. :cool3: Quote
Russellka Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Można ze wstążek zrobić coś takiego :cool3:: Quote
Recommended Posts