Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 975
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka']Matagi - to ja mogę wpaść pomóc rozstawiać, ale czy nie będzie przeszkodą, że nie jestem zarejestrowana w związku i mam tylko 16 lat? :lol:[/quote

Ani wiek,ani to,że nie jesteś członkiem ZK,nie przeszkadza w tym,abyś pomogła przy wystawie!Przyjdź więc i pomagaj,będziemy wdzięczni:lol:.

Informacja dla tych,którzy chcą startować w Junior Handling:

formularz zgłoszeniowy powinien dziś już być na naszej stronie.Za to,że go nie było:oops:,przepraszamy bardzo!!!:oops:

Posted

[quote name='Asiaczek']Mam propozycję: zamieńcie p. Matyjasa z p. Larską grupami....

Hehehe, wiem, pewnie nierealne, ale można pomarzyć...:cool1:
Pzdr.

A ja przepraszam bardzo, a co to ma być ??? :crazyeye:
Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych w Białymstoku czy Koncert Życzeń pod dyktando Asiaczka ???? :cool3::cool3::cool3:

wybaczcie, ale co niektóre posty tutaj już nawet nie są zabawne, zaczynają być NIESMACZNE wręcz ŻENUJĄCE ... :mad:

chyba jednak tym razem (nie) pozdrawiam :angryy:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Mam propozycję: zamieńcie p. Matyjasa z p. Larską grupami....

Hehehe, wiem, pewnie nierealne, ale można pomarzyć...:cool1:
Pzdr.

Matagi słońce - nie słuchaj Asiaczka :evil_lol:
...no chyba że chcesz żebyśmy sobie odpuścili :lol:

kadziumia - nie odbierajmy życia zbyt poważnie ;)

Posted

[quote name='kadziumia']A ja przepraszam bardzo, a co to ma być ??? :crazyeye:
Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych w Białymstoku czy Koncert Życzeń pod dyktando Asiaczka ???? :cool3::cool3::cool3:

wybaczcie, ale co niektóre posty tutaj już nawet nie są zabawne, zaczynają być NIESMACZNE wręcz ŻENUJĄCE ... :mad:

chyba jednak tym razem (nie) pozdrawiam :angryy:
Kadziumia - przecież ja doskonale wiem, że i tak nic nie załatwię, więc nie ma co się denerwować! Jak już dali p. Larską, to - podejrzewam, - nie będą zmieniac. Nie rozumiem, dlaczego tak się unosisz, przecież napisałam tylko moje zdanie i dopisałam, że to tylko żarty.... Nie czytasz zbyt dokładnie i niepotrzebnie się unosisz i nakręcasz...
Takie są możliwości pisania na DGM i ja z nich skorzystałam. Takie mam zdanie nt. tej Pani i - póki co - zdania nie zmieniam.:lol:

Wyluzuj... a "niesmaczne" i "żenujące" to masz rację - niektóre posty niektórych ludzi sa żenujące i niesmaczne...

[quote name='MichalMi']Matagi słońce - nie słuchaj Asiaczka :evil_lol:
...no chyba że chcesz żebyśmy sobie odpuścili :lol:

kadziumia - nie odbierajmy życia zbyt poważnie ;)
MichalMi- Matagi i tak mnie nie posłucha... No i nie wybaczyłabym sobie, gdybyś nie dotarł na wystawę!
I popieram co do Kadziumi...

Pzdr. (ale chyba tylko MichalMi, bo Kadziumia mnie juz nie pozdrawia... Jak ja z tyj będę zyła?:cool3:)

Posted

oj Asiaczku, nie kadź mi tu tylko pozdrawiajmy wszystkich :loveu:
a co by nie offować, to na wystawie pewnie i tak się spotkamy - niezależnie od tego kto będzie sędziował :lol:

Posted

MichalMi napisał(a):
oj Asiaczku, nie kadź mi tu tylko pozdrawiajmy wszystkich :loveu:
a co by nie offować, to na wystawie pewnie i tak się spotkamy - niezależnie od tego kto będzie sędziował :lol:
Pewnie tak. Ja juz dokumenty dawno wysłałam, finanse też.

Ale i tak jeszcze narozrabiam, bo.... w międzyczasie moja Żelka dostała oficjalną tubę z tytułem Interchampion, a O/Białystok był tak uprzejmy, że dla interów zrobił zniżkę! Finanse za nią już poszły (jak za normalną championkę) i teraz muszę uprzedzić Oddział, że chcę wycofac kilka złotych!!!:evil_lol:

k.iwona napisał(a):
nam wszystko pasuje oprucz kilometrów :) wiec żeby mi się chciało jechać musze zapisac 3 lub 4 afgany :) . Do zobaczenia na wystawie .

O, widzisz, jak to nikomu nie dogodzisz. Mnie tam akurat kilometry pasują...:lol:
Pzdr.

Posted

A ja mam takie pytanie, czy ktoś kto ma "chody" w oddziale Bialystockim móglby sie dowiedzieć jakie psy są zgloszone do klasy młodzieży w rasie Papillon?? Chodzi tutaj o duże koszta...

Posted

SugarBaby napisał(a):
Czy ktoś mógłby mi napisać jak z dworca PKP ( przystanek ,,Białystok'') najprościej dotrzeć na stadion :razz: ?

Mpk nr 10 dowiezie cię pod sam stadion.
Przystanek zaraz przy dworcu ; )

Posted

Ja zawsze z dworca pks chodziłam piechotą, jest w miarę blisko, ale moja trasa totalnie nie do wytłumaczenia. Przez osiedle i zakład pogrzebowy.:evil_lol:
W tym roku wybieram się raczej mpk, bo bez przewodnika zostałam. :cool1:

Posted

agnethka napisał(a):
już wiem w jakiej klasie idziemy :evil_lol:
widzę, że będzie sporo osób - może jakieś znaki rozpoznawcze zróbmy hihi...:diabloti: będziemy focić się wzajemnie :lol::lol::lol:

Ja będę:diabloti: obroża w biedrony i dość charakterystyczny mały łaciaty kurdupel dołączony do niej:razz::evil_lol:

Posted

agnethka napisał(a):
jak tych łaciatych kurdupli będzie tyle co w Wa-wie to nie wiem jak Was znajdę :evil_lol: Elicie mogę wziąć jej czerwoną chustkę w białe kropki :cool3: (cieszę się, że tym razem staffiki idą z bullowatymi tylko - może nie będziemy długo na ocenę czekać jak ostatnio :diabloti: )

Grami jest baaardzo łaciaty, no i te łaty ma czarne a nie, jak większość, rude;) zapraszam do galerii:cool3:

agnethka napisał(a):
a na wystawie nie przewidziano takiej rasy jak: Parson Russell Terrier? czy mi już na oczy padło? bo w wykazie sędziowania nie widzę :roll::razz:

w tamtym roku parsonów nie było więc nic pisali, ale w tym roku powinny być, więc jak się zgłoszą pewnie będzie jakaś notatka kto sędziuje.

Posted

A ja jadę bez psa i nie wiem jak mnie rozpoznacie, a bardzo chciałabym Was poznać. Chyba będę musiała zaczepiać w stylu: Cześć, jesteś z dogomanii? :evil_lol: Już mi się chce tej wystawy, ale jak sobie pomyśle, że muszę współpracować z moim aparatem to....:mad:

Posted

kaskaSz napisał(a):
A ja jadę bez psa i nie wiem jak mnie rozpoznacie, a bardzo chciałabym Was poznać. Chyba będę musiała zaczepiać w stylu: Cześć, jesteś z dogomanii? :evil_lol: Już mi się chce tej wystawy, ale jak sobie pomyśle, że muszę współpracować z moim aparatem to....:mad:

zapraszam do galerii, popatrz na Grama i go rozpoznasz:diabloti:

właśnie, może jakieś plakietki czy coś:razz:

Posted

Tinka:) napisał(a):

właśnie, może jakieś plakietki czy coś:razz:

Właśnie, jakiś znak rozpoznawczy przydałoby sie opracować :cool3:
Co proponujecie ? :eviltong: