Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Matagi napisał(a):

A ja żałuję,że moje nie w hali-fajniej i chłodniej:roll:

To trzeba rasy zmienic, nie no zart oczywiscie, mam pytanie w tym roku corgi tez na hali? mam nadzieje ze tak :lol:

• Replies 975
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Matagi napisał(a):
Hala wcale nie jest duszna,pleciesz bzdury!:cool1:W Białymstoku TO się nazywa stadion MOSiR,a wystawa kiedyś była organizowana na boisku sportowym -w "mechaniaku":eviltong:

Nie należy się złościć:p-lepiej trzeba się wziąść do roboty i pomóc-wszak ,jak napisałaś wyżej,kochasz swój oddział:eviltong:

mi było duszno, większą część wystawy przesiedziałam na trawce:cool1:

MOSiR też od sportu :evil_lol: ale szczerze mówiąc nie wiedziałam o tym mechaniaku:razz:

raczej niezbyt mogę pomóc, można chyba od 16 lat, prawda? a i trochę daleko mam:roll:

Posted

Był upał w tamtym roku, dużo ludzi i psów, więc nie łatwo o przyjemne powietrze w hali, ja lubię osobiście białostockie wystawy i oczywiście zgłaszam swojego psa :lol:

Posted

Ja miałam jechać na tę wystawę jako widz ale... nie wiem, czy będą tam parsony? Na stronie ZK jest napisane tylko Jack Russell Terrier ale może w tej rasie są uwzględnione także parsony?
Pozdrawiam

Posted

Russellka napisał(a):
Ja miałam jechać na tę wystawę jako widz ale... nie wiem, czy będą tam parsony? Na stronie ZK jest napisane tylko Jack Russell Terrier ale może w tej rasie są uwzględnione także parsony?
Pozdrawiam

w tamtym roku nie było parsonów:razz:
ale ja będę, a mój Grami to prawie jak:diabloti:

Posted

Ja oczywiście na wystawi będę, jako widz ma się rozumieć, z aparatem obowiązkowo :evil_lol:

Diablica napisał(a):
Ktoś wie jaki jest tam teren wystawowy?:loveu:

Niufy na podwórku, na pięknej zielonej trawce były w tamtym roku :cool3:
A co wybieracie sie do Białegostoku ?

Posted

[quote name='Iza13']Ja oczywiście na wystawi będę, jako widz ma się rozumieć, z aparatem obowiązkowo :evil_lol:

Niufy na podwórku, na pięknej zielonej trawce były w tamtym roku :cool3:
A co wybieracie sie do Białegostoku ?
w obydwa dni? :diabloti:(dobrze to napisałam?:razz:)

[SIZE=2]a ja jeszcze dodam że trawka była pięknie wysprzątana, spokojnie na niej siedziałam:loveu: (przy ringu wyżłów przynajmniej)

Posted

[quote name='Tinka:)']w obydwa dni? :diabloti:(dobrze to napisałam?:razz:)

[SIZE=2]a ja jeszcze dodam że trawka była pięknie wysprzątana, spokojnie na niej siedziałam:loveu: (przy ringu wyżłów przynajmniej)

W sobotę na pewno będę, już zapowiedziałam mamie, ze cały dzień mnie w domu nie będzie :evil_lol:
A w niedziele, jeszcze nie wiem ale postaram się być.
Wy w niedzielę tak ?

A ja potwierdzę, też bez żadnych przykrych niespodzianek na trawkę siadałam :cool3:

Posted

Iza13 napisał(a):
W sobotę na pewno będę, już zapowiedziałam mamie, ze cały dzień mnie w domu nie będzie :evil_lol:
A w niedziele, jeszcze nie wiem ale postaram się być.
Wy w niedzielę tak ?

A ja potwierdzę, też bez żadnych przykrych niespodzianek na trawkę siadałam :cool3:

w niedzielę ;)

Posted

Iza13 napisał(a):
Czyli muszę choć na chwile wpaść, małego Gramika wymizać :loveu::loveu::cool3:

już komuś wczoraj pisałam, weź kaganiec to dam:cool1::evil_lol::evil_lol: ale może zamiast kagańca gumowe rękawiczki coby nie ubrudzić:razz::evil_lol:

Posted

Tinka:) napisał(a):
już komuś wczoraj pisałam, weź kaganiec to dam:cool1::evil_lol::evil_lol: ale może zamiast kagańca gumowe rękawiczki coby nie ubrudzić:razz::evil_lol:

Czy Ty mi coś insynuujesz ? :mad::evil_lol:

Posted

Tinka:) napisał(a):
w tamtym roku nie było parsonów:razz:
ale ja będę, a mój Grami to prawie jak:diabloti:

No to skoro tak, to pogadam z mamą i może wpadniemy wymiziać potwora Grama :diabloti:

Posted

Russellka napisał(a):
No to skoro tak, to pogadam z mamą i może wpadniemy wymiziać potwora Grama :diabloti:

Gram nie jest potworem :diabloti:

Russellka, ze tak sie zapytam skąd jesteś ? ;)

Posted

Russellka napisał(a):

:evil_lol::loveu:
Iza13 napisał(a):
Gram nie jest potworem :diabloti:

właśśnie:diabloti:

za wystawę już zapłacone, zostało czekać na numereki:cool3:

Posted

wracając do hali to w tamtym roku byłem ze swoim diabłem tasmańskim i na hali było dużo lepiej niz na zewnątrz...parkingi są utwardzone więc niema najmniejszego problemu....w tym roku chyba też sie wybiore :p pozdrówka wszystkim przybywającym do nas...

Posted

kaskaSz napisał(a):
Ja też raczej będę... Tylko nie wiem jak rozpoznam tych, których chce poznać :cool3: I czy będę miała odwagę podejść i zagadać :roll:

mnie rozpoznasz:diabloti: i... drodzy państwo- mnie sie nie wstydźcie:evil_lol: podchodzić, nie zjem. Może:diabloti: