Frytela Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Matagi napisał(a): A ja żałuję,że moje nie w hali-fajniej i chłodniej:roll: To trzeba rasy zmienic, nie no zart oczywiscie, mam pytanie w tym roku corgi tez na hali? mam nadzieje ze tak :lol: Quote
Unbelievable Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Matagi napisał(a):Hala wcale nie jest duszna,pleciesz bzdury!:cool1:W Białymstoku TO się nazywa stadion MOSiR,a wystawa kiedyś była organizowana na boisku sportowym -w "mechaniaku":eviltong: Nie należy się złościć:p-lepiej trzeba się wziąść do roboty i pomóc-wszak ,jak napisałaś wyżej,kochasz swój oddział:eviltong: mi było duszno, większą część wystawy przesiedziałam na trawce:cool1: MOSiR też od sportu :evil_lol: ale szczerze mówiąc nie wiedziałam o tym mechaniaku:razz: raczej niezbyt mogę pomóc, można chyba od 16 lat, prawda? a i trochę daleko mam:roll: Quote
Czarna_Owieczka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 A ja się zapytam, jak można pomóc? :razz: Quote
Dada Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Był upał w tamtym roku, dużo ludzi i psów, więc nie łatwo o przyjemne powietrze w hali, ja lubię osobiście białostockie wystawy i oczywiście zgłaszam swojego psa :lol: Quote
Frytela Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Oj tam mi sie na hali podobało, moim paskudom również ;) Powietrze kurde fajne bylo na hali (w sobote) ;) Quote
kika22 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Ligita Zake czy ktos z was był może oceniany przez tego sędziego? Quote
Russellka Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Ja miałam jechać na tę wystawę jako widz ale... nie wiem, czy będą tam parsony? Na stronie ZK jest napisane tylko Jack Russell Terrier ale może w tej rasie są uwzględnione także parsony? Pozdrawiam Quote
Unbelievable Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Russellka napisał(a):Ja miałam jechać na tę wystawę jako widz ale... nie wiem, czy będą tam parsony? Na stronie ZK jest napisane tylko Jack Russell Terrier ale może w tej rasie są uwzględnione także parsony? Pozdrawiam w tamtym roku nie było parsonów:razz: ale ja będę, a mój Grami to prawie jak:diabloti: Quote
Iza. Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Ja oczywiście na wystawi będę, jako widz ma się rozumieć, z aparatem obowiązkowo :evil_lol: Diablica napisał(a):Ktoś wie jaki jest tam teren wystawowy?:loveu: Niufy na podwórku, na pięknej zielonej trawce były w tamtym roku :cool3: A co wybieracie sie do Białegostoku ? Quote
Unbelievable Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Iza13']Ja oczywiście na wystawi będę, jako widz ma się rozumieć, z aparatem obowiązkowo :evil_lol: Niufy na podwórku, na pięknej zielonej trawce były w tamtym roku :cool3: A co wybieracie sie do Białegostoku ? w obydwa dni? :diabloti:(dobrze to napisałam?:razz:) [SIZE=2]a ja jeszcze dodam że trawka była pięknie wysprzątana, spokojnie na niej siedziałam:loveu: (przy ringu wyżłów przynajmniej) Quote
Iza. Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Tinka:)']w obydwa dni? :diabloti:(dobrze to napisałam?:razz:) [SIZE=2]a ja jeszcze dodam że trawka była pięknie wysprzątana, spokojnie na niej siedziałam:loveu: (przy ringu wyżłów przynajmniej) W sobotę na pewno będę, już zapowiedziałam mamie, ze cały dzień mnie w domu nie będzie :evil_lol: A w niedziele, jeszcze nie wiem ale postaram się być. Wy w niedzielę tak ? A ja potwierdzę, też bez żadnych przykrych niespodzianek na trawkę siadałam :cool3: Quote
Unbelievable Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Iza13 napisał(a):W sobotę na pewno będę, już zapowiedziałam mamie, ze cały dzień mnie w domu nie będzie :evil_lol: A w niedziele, jeszcze nie wiem ale postaram się być. Wy w niedzielę tak ? A ja potwierdzę, też bez żadnych przykrych niespodzianek na trawkę siadałam :cool3: w niedzielę ;) Quote
Iza. Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Tinka:) napisał(a):w niedzielę ;) Czyli muszę choć na chwile wpaść, małego Gramika wymizać :loveu::loveu::cool3: Quote
Unbelievable Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Iza13 napisał(a):Czyli muszę choć na chwile wpaść, małego Gramika wymizać :loveu::loveu::cool3: już komuś wczoraj pisałam, weź kaganiec to dam:cool1::evil_lol::evil_lol: ale może zamiast kagańca gumowe rękawiczki coby nie ubrudzić:razz::evil_lol: Quote
Iza. Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Tinka:) napisał(a):już komuś wczoraj pisałam, weź kaganiec to dam:cool1::evil_lol::evil_lol: ale może zamiast kagańca gumowe rękawiczki coby nie ubrudzić:razz::evil_lol: Czy Ty mi coś insynuujesz ? :mad::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Iza13 napisał(a):Czy Ty mi coś insynuujesz ? :mad::evil_lol: nie:diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
Iza. Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Tinka:) napisał(a):nie:diabloti::evil_lol::evil_lol: No se myślę :diabloti: Quote
Asiaczek Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Uffff, przelew zrobiony. Teraz juz tylko czekać na numerki i.... samą wystawę!:lol: Pzdr. Quote
Russellka Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Tinka:) napisał(a):w tamtym roku nie było parsonów:razz: ale ja będę, a mój Grami to prawie jak:diabloti: No to skoro tak, to pogadam z mamą i może wpadniemy wymiziać potwora Grama :diabloti: Quote
Iza. Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Russellka napisał(a):No to skoro tak, to pogadam z mamą i może wpadniemy wymiziać potwora Grama :diabloti: Gram nie jest potworem :diabloti: Russellka, ze tak sie zapytam skąd jesteś ? ;) Quote
Unbelievable Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Russellka napisał(a):No to skoro tak, to pogadam z mamą i może wpadniemy wymiziać potwora Grama :diabloti: :evil_lol::loveu: Iza13 napisał(a):Gram nie jest potworem :diabloti: właśśnie:diabloti: za wystawę już zapłacone, zostało czekać na numereki:cool3: Quote
czaroct Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 wracając do hali to w tamtym roku byłem ze swoim diabłem tasmańskim i na hali było dużo lepiej niz na zewnątrz...parkingi są utwardzone więc niema najmniejszego problemu....w tym roku chyba też sie wybiore :p pozdrówka wszystkim przybywającym do nas... Quote
kaskaSz Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Ja też raczej będę... Tylko nie wiem jak rozpoznam tych, których chce poznać :cool3: I czy będę miała odwagę podejść i zagadać :roll: Quote
Unbelievable Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 kaskaSz napisał(a):Ja też raczej będę... Tylko nie wiem jak rozpoznam tych, których chce poznać :cool3: I czy będę miała odwagę podejść i zagadać :roll: mnie rozpoznasz:diabloti: i... drodzy państwo- mnie sie nie wstydźcie:evil_lol: podchodzić, nie zjem. Może:diabloti: Quote
kaskaSz Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Kobieto, ja Ciebie nigdy nie widziałam, nawet na zdjęciu, więc jak mam Cię rozpoznać :roll: Quote
Recommended Posts