blaira Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 To była już moja 2 wystawa w Białymstoku CACIB, jestem pod ogromnym wrażeniem, w tym roku była jeszcze lepiej zorganizowana i przygotowana niż rok wcześniej, gdzie też była super!! My się tak nieskromnie pochwalimy :evil_lol: Cest vel Pudzian dziś na wystawie zajął 1 lok, CWC, CACIB i BoB i tym samym spełnił wszystkie wymagania na [SIZE=6]INTERCHAMPIONA!!! :multi::multi::multi: Quote
panienkabubu Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 blaira - gratulacje!:multi: czy naprawdę nikt nie widział bernardynów?:( Quote
Asiaczek Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 AnkaW napisał(a):Się chwalę:evil_lol: Mój grzywuś KARAT Pastoral dosk 1 CWC, 2 konkurentów z którymi mial być nieobecni. Oceny były bardzo ostre nawet na 3 lokatach już bdb. Sama ocena /nie oceny/ u Pana Urosevicza mnie się nie podobała :shake:. Gratuluje! simbik napisał(a):My wyrobiliśmy ponad normę :cool3:: MANTEUFEL Saxifraga - CWC, CACIB i BOB...a do pana Gajewskiego na BOG poszliśmy rekreacyjnie :evil_lol:, on za nami nigdy nie przepadał :eviltong:. Tymi wynikami skończyliśmy Championat Polski a gdyby nam czas pozwolił to i interchampionat by był :eviltong:....ale wszystkiego naraz mieć nie można :eviltong:. Pieknie! lafuma-82 napisał(a):Zahra z Czarnego Dworu u p. Stępki Zw.Mł,NJwR, BIS JUNIOR:smile: tym samym ukończyła Mł.Ch.Pl Brawo!!! blaira napisał(a):To była już moja 2 wystawa w Białymstoku CACIB, jestem pod ogromnym wrażeniem, w tym roku była jeszcze lepiej zorganizowana i przygotowana niż rok wcześniej, gdzie też była super!! My się tak nieskromnie pochwalimy :evil_lol: Cest vel Pudzian dziś na wystawie zajął 1 lok, CWC, CACIB i BoB i tym samym spełnił wszystkie wymagania na [SIZE=6]INTERCHAMPIONA!!! :multi::multi::multi: Je.... jaki super wynik!!! Pzdr. Quote
blaira Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 ASIACZKU, dziękujemy. Wy za to pięknie też "skosiliście" na tej wystawie. Wielkie BRAWA!!! Quote
agaciaaa Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 panienkabubu napisał(a):czy naprawdę nikt nie widział bernardynów?:( Ja trafiłam tylko na jednego, ale na jednej fotce sie odwrócił, a na drugiej rozmazał :roll: Wstawiam po kolei, więc musisz poczekać, chociaż w sumie nie ma na co ;) Quote
Asiaczek Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Ja się też chwalę. Moje baski-babaski osiągnęly dzisiaj takie oto wyniki... JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, r.CACIB, skończony Interchampionat!!! JUMA MONGO Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB, NDPwR - skończony Championat Polski LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - w.o.1, NSzwR, BIS PUPPY 1 !!! Para hodowlana - 3 miejsce Grupa hodowlana - 2 miejsce. Adrenalina to mnie do tej pory trzyma...:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 blaira napisał(a):ASIACZKU, dziękujemy. Wy za to pięknie też "skosiliście" na tej wystawie. Wielkie BRAWA!!! Dzięki, Kochana! Szkoda, że Cię nie widziałam... byłam taka zakręcona, że sama siebie nie poznawałam...:oops: Pzdr. Quote
pati1033 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 blaira napisał(a):To była już moja 2 wystawa w Białymstoku CACIB, jestem pod ogromnym wrażeniem, w tym roku była jeszcze lepiej zorganizowana i przygotowana niż rok wcześniej, gdzie też była super!! My się tak nieskromnie pochwalimy :evil_lol: Cest vel Pudzian dziś na wystawie zajął 1 lok, CWC, CACIB i BoB i tym samym spełnił wszystkie wymagania na [SIZE=6]INTERCHAMPIONA!!! :multi::multi::multi: serdeczne gratulacje i tutaj :multi::multi::multi: mam nadzieje, ze Cest dostal juz jakis prezencik :) Asiaczek napisał(a):Ja się też chwalę. Moje baski-babaski osiągnęly dzisiaj takie oto wyniki... JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, r.CACIB, skończony Interchampionat!!! JUMA MONGO Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB, NDPwR - skończony Championat Polski LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - w.o.1, NSzwR, BIS PUPPY 1 !!! Para hodowlana - 3 miejsce Grupa hodowlana - 2 miejsce. Adrenalina to mnie do tej pory trzyma...:evil_lol: Pzdr. Gratulacje :multi::multi::multi: no a na bisach wiedzialam, ze nasze wrzaski beda znow szczesliwe :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 panienkabubu napisał(a):Asiu - wielkie brawa! Dzięki! pati1033 napisał(a):serdeczne gratulacje i tutaj :multi::multi::multi: mam nadzieje, ze Cest dostal juz jakis prezencik :) Gratulacje :multi::multi::multi: no a na bisach wiedzialam, ze nasze wrzaski beda znow szczesliwe :evil_lol: Były, były.... i bardzo Wam dziękuję! :lol::loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 A to fotka suczki naszej koleżanki z DGM - LAURA. Rasa psa - saluki. I - jeżeli dobrze pamiętam - ta sunia wygrała dzisiaj BOG gr. 10. http://images36.fotosik.pl/6/c38a1223173d5799med.jpg BTW - gratuluję! Pzdr. Quote
Recommended Posts