Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

simbik napisał(a):
.
MANTEUFEL Saxifraga - CWC, CACIB i BOB...a do pana Gajewskiego na BOG poszliśmy rekreacyjnie :evil_lol:, on za nami nigdy nie przepadał :eviltong:.

W Polsce, z tymi nagrodami do odbioru po Bisie, to się również nie spotkałam :razz:...dziwne.

Również bardzo wam gratuluję, pamiętam Cię ze szkolenia u p. Asi. Zachwycałyśmy się z Chickenową Teufelem.
A co do nagród, to faktycznie jakoś dziwnie wyszło, jeśli organizatorzy zapewniają jakieś upominki to chyba powinni je wręczyć, albo co najmniej postawić w miejscu widocznym, a nie tak, żeby zwycięzca musiał chodzić i prosić się o swoje:eviltong:

• Replies 975
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bakteria']suka, klasa championów

i to był chyba CACiB suk

nie wiem która wzięła i nie mam więcej fot, bo musiałam uciekac- poganiac trochę po wystawie z puszeczką :lol:

chce ktoś jutro jakieś fotki? jutro już nie będę ganiała z puszeczką :)

ŚLICZNE DZIĘKI ZA FOTKI PINMINÓW:multi:, SĄ EXTRA SPISAŁAŚ SIĘ OK.;)

Posted

My z bardzo fajnym opisem, ale niestety bdb. Sędzia powiedział, że suczka bardzo fajna, ale jeszcze stanowczo zbyt niedojrzała. Wystawa super, na pewno pojawimy się w przyszłym roku:loveu:
I czekamy na zdjęcia, może kto z Was złapał czekoladowego owczarka australijskiego, taką małą sucz bez białego na główce?:cool3:

Posted

Witam! Mam już świeżutkie zdjęcia z dzisiejszej wystawy- jednak tylko szpiców małych i miniaturowych, gdyż więcej psiaków nie miałam czasu obfocić, ponieważ zaraz po szpicach miniaturowych, musiałam się zbierać do domku ((;

Posted

My zeszliśmy z ringu ze świetnym opisem, doskonale opisującym Grama z którym zgadzam się w 100%, wiec jestem bardzo zadowolona bo łatwiej jest uwierzyć w wady pupila gdy wyszczególnia je ktoś, kto się zna;) oczywiście o zaletach też było:cool3: ocena bdb, czego się spodziewałam;)

zdjęć nie mam:diabloti: nie naładowałam aparatu : P

Posted

agnethka napisał(a):
brawa dla Grama ;)

a ktoś może zna wyniki staffików?
foty też mile widziane ;)

ale znów mi przy chodzeniu wariował:cool1:

ja oglądałam całą ocenę staffików, ale z daleka więc numerków nie widziałam... wiem że wygrał czarny pies/ suczka stawiając na te drugie

Posted

Jakby ktoś miał jakieś zdjęcie owczarka australijskiego, red merle, szczeniaka z pokazów albo spoza ringu to byłabym wdzięczna :) Lub szetlanda z pokazów, sztuczkowego :)