lafuma-82 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 simbik napisał(a):. MANTEUFEL Saxifraga - CWC, CACIB i BOB...a do pana Gajewskiego na BOG poszliśmy rekreacyjnie :evil_lol:, on za nami nigdy nie przepadał :eviltong:. W Polsce, z tymi nagrodami do odbioru po Bisie, to się również nie spotkałam :razz:...dziwne. Również bardzo wam gratuluję, pamiętam Cię ze szkolenia u p. Asi. Zachwycałyśmy się z Chickenową Teufelem. A co do nagród, to faktycznie jakoś dziwnie wyszło, jeśli organizatorzy zapewniają jakieś upominki to chyba powinni je wręczyć, albo co najmniej postawić w miejscu widocznym, a nie tak, żeby zwycięzca musiał chodzić i prosić się o swoje:eviltong: Quote
ROBERTZICO Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 [quote name='Bakteria']suka, klasa championów i to był chyba CACiB suk nie wiem która wzięła i nie mam więcej fot, bo musiałam uciekac- poganiac trochę po wystawie z puszeczką :lol: chce ktoś jutro jakieś fotki? jutro już nie będę ganiała z puszeczką :) ŚLICZNE DZIĘKI ZA FOTKI PINMINÓW:multi:, SĄ EXTRA SPISAŁAŚ SIĘ OK.;) Quote
zakla Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 My z bardzo fajnym opisem, ale niestety bdb. Sędzia powiedział, że suczka bardzo fajna, ale jeszcze stanowczo zbyt niedojrzała. Wystawa super, na pewno pojawimy się w przyszłym roku:loveu: I czekamy na zdjęcia, może kto z Was złapał czekoladowego owczarka australijskiego, taką małą sucz bez białego na główce?:cool3: Quote
leepa Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Ma ktoś zdjęcia SZNAUCERÓW ? Szczególnie zależy mi na czarnych mini, białym mini, czarnym średniaku i olbrzymi p&s. Quote
Juszes Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Witam! Mam już świeżutkie zdjęcia z dzisiejszej wystawy- jednak tylko szpiców małych i miniaturowych, gdyż więcej psiaków nie miałam czasu obfocić, ponieważ zaraz po szpicach miniaturowych, musiałam się zbierać do domku ((; Quote
Juszes Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Znalazło się kilka fotek, na których widnieje coś innego niż szpicowe miniaturki (: Quote
Unbelievable Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 My zeszliśmy z ringu ze świetnym opisem, doskonale opisującym Grama z którym zgadzam się w 100%, wiec jestem bardzo zadowolona bo łatwiej jest uwierzyć w wady pupila gdy wyszczególnia je ktoś, kto się zna;) oczywiście o zaletach też było:cool3: ocena bdb, czego się spodziewałam;) zdjęć nie mam:diabloti: nie naładowałam aparatu : P Quote
Unbelievable Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 agnethka napisał(a):brawa dla Grama ;) a ktoś może zna wyniki staffików? foty też mile widziane ;) ale znów mi przy chodzeniu wariował:cool1: ja oglądałam całą ocenę staffików, ale z daleka więc numerków nie widziałam... wiem że wygrał czarny pies/ suczka stawiając na te drugie Quote
bina66 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 wystawa była może i dobrze zorganizowana ale obsada sędziowska fatalna, nigdy więcej w Białymstoku!!!! jestem wściekła Quote
Czarna_Owieczka Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Best in show wygrał pomeranian drugą lokatę zdobył terier szkocki trzecią lokatę jamnik szorstkowłosy standardowy :) Quote
panienkabubu Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):Best in show wygrał pomeranian drugą lokatę zdobył terier szkocki trzecią lokatę jamnik szorstkowłosy standardowy :) Coś wiadomo jakie to psy? Quote
Czarna_Owieczka Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Nie znam niestety, może ktoś bardziej obeznany się wypowie ;) Quote
Sable Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Jakby ktoś miał jakieś zdjęcie owczarka australijskiego, red merle, szczeniaka z pokazów albo spoza ringu to byłabym wdzięczna :) Lub szetlanda z pokazów, sztuczkowego :) Quote
Unbelievable Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 agnethka napisał(a): a co do Grama to się ciesz, że dał się ocenić ;) jeszcze mi nie zrobił takiego numeru, że się nie dał ;) na szczęście : P Quote
Recommended Posts