Unbelievable Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Russellka napisał(a):Czyli umawiamy się na wstążeczki z napisem, wyszywanym muliną "Dogomania" tak? :evil_lol: Ja tak na przyszłość, żeby nie było potem że ja jakiś odmieniec :diabloti: tak, ja dopiero mam napis dog i niedokończone o ale powiedzmy że tak : P Quote
Iza. Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Russellka napisał(a):Czyli umawiamy się na wstążeczki z napisem, wyszywanym muliną "Dogomania" tak? :evil_lol: Ja tak na przyszłość, żeby nie było potem że ja jakiś odmieniec :diabloti: to ja w takim razie odmieniec będę, bo mam napisane czarnym długopisem :diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 agnethka napisał(a):to chyba tylko ja w tyle jestem i nic nie mam :roll: :mad::mad: Quote
Unbelievable Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 agnethka napisał(a):że niby mam się przestraszyć? :cool3: spoko coś wymyślę, jak zdążę :evil_lol: nie, że niby w ..... lańsko powinnaś dostać : P Quote
kaskaSz Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Matagi napisał(a):Jasne,że Wam "dam"!!!!!:mad::mad::mad:I bez problemu Was poznam po tych wstążeczkach,o których tu smarujecie.....:diabloti::diabloti::diabloti: Też sobie zrób :multi::evil_lol: Russellka napisał(a):Czyli umawiamy się na wstążeczki z napisem, wyszywanym muliną "Dogomania" tak? :evil_lol: Ja tak na przyszłość, żeby nie było potem że ja jakiś odmieniec :diabloti: Ja będę miała z ''długopisowym'' napisem ;) Quote
Czarna_Owieczka Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Znalazłam wstążkę tyle, że jest w kolorze granatowym :lol: Musze się w końcu ruszyć do pasmanterii :roll: Quote
Asiaczek Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Asiaczki tez dostały swoje numerki!:multi: Tylko nie wiem, dlaczego mam napisane, że zgłoszenie nieopłacone... Opłatę robiłam 30.07.2008 r. Czyżby do 22.08.2008 r. finanse nie doszły...? Pzdr. Quote
Frytela Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 ja dostałam numerek, wszystko oplacone i lux :] czekamy... :] Quote
AnkaW Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Frytela napisał(a):ja dostałam numerek, wszystko oplacone i lux :] czekamy... :] do zobaczenia??? bo my w sobotę :razz: Quote
Frytela Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 my w niedziele, ale po poludniu w sobote bede, bo od razu po tym jak na klubowej sie wystawimy, jedziemy do białego do znajomych na noc ;) Quote
AnkaW Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 To niestety się nie zobaczymy, bo my zaraz po ocenie spadamy :shake: W takim razie już teraz POWODZENIA i na jednej i na drugiej wystawce :multi: Quote
Asiaczek Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Pewnie, że dobrze, ale jak ja nie znosze tego całęgo zamieszania przy tłumaczeniu się w sekretariacie... :angryy: Pzdr. Quote
Matusz Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Asiaczek napisał(a):Pewnie, że dobrze, ale jak ja nie znosze tego całęgo zamieszania przy tłumaczeniu się w sekretariacie... :angryy: Pzdr. Asiu nie denerwuj się:razz: bo to źle wpływa na zmarszczki :eviltong: lepiej jest się śmiać:diabloti: Quote
Asiaczek Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 E, tam! Zmarszczki. I tak je juz mam...:lol: Pzdr. Quote
Matusz Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Asiaczek napisał(a):E, tam! Zmarszczki. I tak je juz mam...:lol: Pzdr. nie zauważyłem...:lol: Quote
Asiaczek Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Matusz napisał(a):nie zauważyłem...:lol: Gentleman... bina66 napisał(a):a ja nic nie dostalam Jeszcze jest kilka dni. Poczekaj. A jesteś na liście wystawców? Pzdr. Quote
bina66 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 jestesmy na liscie, ale mamy ok 500 km wiec chcialabym miec numer wczesniej, bo dotarcie na miejce jest niewiadoma. Zawsze moze sie cos zdazyc! Quote
Asiaczek Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Rozumiem, ale na naszą pocztę chyba nie ma rady... Czyli zostaje Ci czekanie... Pzdr. Quote
Russellka Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 A czy mogę prosić o mapkę Białegostoku gdzie jest widoczna odległość z PKSu do "Zwierzyńca"? Bardzo mi zależy bo nie dotarłabym na miejsce :placz: A jeszcze Jacki i Parsony oceniają o 10:00 i 10:50, a ja nie wiem czy bym miała autobus o dobrej godzinie, bo jedzie się około 3 godziny :placz: Quote
grallinka Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Z Pks-u do terenu wystawy jest autobusem 15 minut no góra 20 :evil_lol: Jakby co możemy pomóc i podjechać na dworzec i zabrać na wystawę :diabloti: Oczywiście autobusem :cool3: Quote
Asiaczek Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 A co tutaj tak cicho? Jutro I dzień wystawy, a tutaj nic... Matagi - żyjesz? Pzdr. Quote
Matusz Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Asiaczek napisał(a):A co tutaj tak cicho? Jutro I dzień wystawy, a tutaj nic... Pzdr. wszyscy deszcz wypędzają :diabloti: Quote
Asiaczek Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Oj, tak,tak! W W-wie leje prawie od rana. I chociaz my dopiero w niedzielę - to ja też myślę pozytywnie, że będzie piękna pogoda... Deszcz - sio, sio, sio.....:mad: Pzdr. Quote
Recommended Posts