Unbelievable Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):Nie, dzięki ;) chciałam ogólnie zobaczyć jak to wygląda, bo mam zamiar zobaczyć kilka ras i nie wiem jak to się w czasie się rozkłada. Już sobie pobieram jakiś darmowy program do otwierania plików pdf :lol: pobierz adobe reader jeżeli jeszcze nie masz:razz: Quote
Bakteria Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 ROBERTZICO napisał(a):RING: 15 SOBOTA PINCZER MINIATUROWY STAWKA 8 GODZINA 11:50 BARDZO PROSZę:modla: Ok, zrobię co w mojej mocy :razz:. Quote
pawel21 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 czesc Jezeli sa jakies dwie chetne osoby, ktore chca zabrac sie ze mna samochodem w niedziele 31.08 z Warszawy do Białegostoku i maja jakies nieduze pieski to zapraszam bo ja jade kombi i tyl mam wolny. W ten sposob bedzie taniej:) W bagazniku bedzie jechal moj golden a wiec dwa male pieski na kolanach wlascicieli beda mialy miejsce. ;) zapraszam chetne osoby piszcie na maila suchy65@interia.pl Quote
ROBERTZICO Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Bakteria napisał(a):Ok, zrobię co w mojej mocy :razz:. BYłBYM WDZIęCZNY, Z GóRY BARDZO DZIęKUJę Quote
katik Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 do mnie dzisiaj doszło potwierdzenie z numerkiem. :) Quote
katik Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 bina66 napisał(a):kiedy sie zarejstrowałas? zgłoszenie wysłałam kilka dni przed końcem przyjmowania zgłoszeń. Quote
cawir Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Do nas też doszło bez żadnych problemów, w sumie jak zawsze tydzień przed wystawą dostajemy kwitki Quote
Unbelievable Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Też dostałam dzisiaj potwierdzenie, 789 :diabloti: wychodzi na to, że będę w końcu na wystawie do samych finałów:multi: jak coś to szukajcie blondyny z małym łaciatym psoszczurem na smyczy, z niebieską wstążką na ręku:cool3: Quote
Unbelievable Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 agnethka napisał(a):ja nie wiem jak my pogadamy, bo Elita nie cierpi Jacków :roll: nawet za naszym Kaflem-znajdą nie przepada, bo on jej tą rasę przypomina :roll: jak się tolerować nie będą, a Gramciu grzeczny i miły jest dopóki mu się coś nie naprzykrzy, to pogadamy, jak nie to siostrze go dam na chwilę albo komuś znajomemu;) Quote
Iza. Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Ja mogę sie Gramikiem zaopiekować :loveu::loveu::diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Iza13 napisał(a):Ja mogę sie Gramikiem zaopiekować :loveu::loveu::diabloti: właśnie:loveu: lived też pewnie będzie chciała:razz: agnethka napisał(a):tylko z Gramikiem to po naszej ocenie (o ile będzie) proszę, nie wcześniej, żeby mi psiury nie denerwować :diabloti: doskonale cię rozumiem i postaram się nie podchodzić wcześniej;) Quote
Unbelievable Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 agnethka napisał(a):pozostaje trzymać kciuki co by każdy co ma dojechać dojechał ;) no i za udane oceny i wspaniałe opisy :evil_lol: dokładnie;) ja już wiem, że pierwszego mieć nie będziemy(w stawce dwóch) więc zaskoczona jakoś bardzo nie będę:evil_lol: a i na wspaniałości nie ma co liczyć, bo Gram to jednak nie jest ideał;) Quote
Matusz Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 ja poza ringiem będę w koszulce dogomaniackiej :) Quote
Czarna_Owieczka Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 A zamiast niebieskiej wstążki na rękę może być wycięty pasek niebieskiego papieru? :razz: i jaki to ma mieć odcień :lol: Już się nie mogę doczekać tej wystawy :multi: Quote
Iza. Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):A zamiast niebieskiej wstążki na rękę może być wycięty pasek niebieskiego papieru? :razz: i jaki to ma mieć odcień :lol: Już się nie mogę doczekać tej wystawy :multi: Jak Ci się nie porwie :cool3: Ja mam taki jasny odcień wstążki ;) Ja też :lol: Quote
Iza. Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Ale kombinujecie :evil_lol: Nie lepiej pójść i kupić kawałek wstążki ? :diabloti: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Mi tam nie po drodze :lol: ale poszperam po szafkach może coś znajdę :cool3: np. kawałek materiału i do zszyję, o i na guziczek zrobię :loveu: i może uda mi się napis wyszyć, ale chyba się nie zmieści Quote
Unbelievable Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 a ja mam pasmanterię 10 min od domu HA i zaraz idę kupić wstążkę:cool3: chyba sobie nawet muliną wyszyję napis dogomania tak ładnie, bo mi się nudzi : P Quote
kaskaSz Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 A ja wczoraj byłam w pasmaterii i kupiłam kawałek wstążki jesnej niebieskiej i zrobiłam napis dogomania i troche mniejszy /niewidoczny prawie/ kaśkaSz :evil_lol: Bo jak będę miała bluzę to warkoczyka z muliny nie będzie widać... Ale nam Matagi da za tego offa :shake: Quote
Matagi Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 kaskaSz napisał(a):A ja wczoraj byłam w pasmaterii i kupiłam kawałek wstążki jesnej niebieskiej i zrobiłam napis dogomania i troche mniejszy /niewidoczny prawie/ kaśkaSz :evil_lol: Bo jak będę miała bluzę to warkoczyka z muliny nie będzie widać... Ale nam Matagi da za tego offa :shake: Jasne,że Wam "dam"!!!!!:mad::mad::mad:I bez problemu Was poznam po tych wstążeczkach,o których tu smarujecie.....:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Matagi napisał(a):Jasne,że Wam "dam"!!!!!:mad::mad::mad:I bez problemu Was poznam po tych wstążeczkach,o których tu smarujecie.....:diabloti::diabloti::diabloti: czyli że plusy jakieś też są:diabloti: Quote
Russellka Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Czyli umawiamy się na wstążeczki z napisem, wyszywanym muliną "Dogomania" tak? :evil_lol: Ja tak na przyszłość, żeby nie było potem że ja jakiś odmieniec :diabloti: Quote
Recommended Posts